wrocool 21.09.05, 21:10 bardzo fajny odcinek byl dzisiaj-serial moim zdaniem bardzo pozytywnie wyroznia sie na tle innych polskich produkcji tego typu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atezag52 Re: dzisiejsze Tango z Aniolem 22.09.05, 00:32 Mnie też się podobał. Pojawiają się zagadkowe wątki. Nieźle grają wróżka, brunetka i ta śliczna od Szyca. No i jak zwykle w naszych serialach świetna piosenka Syrewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: dzisiejsze Tango z Aniolem 22.09.05, 10:55 tez mi sie podoba ta od Szyca;) (nie wiem jak sie nazywa) ale generalnie wszystkie dobrze graja. No i fajna fabula-duzo zagadek (szczegolnie watek szyca) a juz najbardziej zaskoczyli mnie smiercia tego malego... Odpowiedz Link Zgłoś
atezag52 Re: dzisiejsze Tango z Aniolem 22.09.05, 21:41 a juz najbardziej zaskoczyli mnie smiercia tego malego... Hehe niby tak ale jego matka to "czarownica" no i mówiła że nie miała przeczucia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yasmeen Re: dzisiejsze Tango z Aniolem - piosenka 28.09.05, 14:50 A mozna gdzies znalezc na sieci ta piosenke. BArdzo mi sie podoba, chcialabym miec ja tak do posluchania :) Odpowiedz Link Zgłoś
evelh Re: dzisiejsze Tango z Aniolem 24.09.05, 15:08 ładna od Szyca to Anna Dereszowska pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: dzisiejsze Tango z Aniolem 26.09.05, 11:51 Opowiedzcie co się wydarzyło w ostatnim odcinku bo przegapiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: dzisiejsze Tango z Aniolem 26.09.05, 14:00 www.tangozaniolem.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: dzisiejsze Tango z Aniolem 26.09.05, 16:47 nom a ja mam takie pytanie... postac grana przez Szyca, byl chyba w koncu policjantem z jakiejs tajnej grupy operacyjnej, to jezeli mial pogloski o bombie, wlazl do tego kibla, dowiedzial sie ze jedna kabina jest zamknieta, w srodku nikogo nie ma, to po jaka cholere on wywazyl drzwi?! Jezeli ten serial mial byc choc troche realny to przeciez mogli skonsultowac ten watek z jakim CBŚ czy cus:P, Jezeli jest podejrzenie o ukrytej bombie w tym przypadku w kabinie kibla, to ostatnia rzecza jak powinno sie robic to wywaznie tych drzwi.Przeciez zaplon mogl sie uruchomic przy otworzeniu/wywazeniu owych drzwi. facet powinien wejsc do sasiedniej kabiny, wlezc na sedes i z gory zajrzec do kabiny obok. Nastepnie zarzadzic ewakuacje, i wezwac saperow. ale generalnie serial zaczal sie wreszcie rozkrecac, teraz glownym motywem bedzie to ,ze kobiety zaczynaja odkrywac prawdziwe oblicza swoich partnerow. Odpowiedz Link Zgłoś