Dodaj do ulubionych

Wątki z głównej

IP: *.cable.smsnet.pl 04.11.10, 13:35
Istnieje ku...rwa choć jeden bez udziału sz. kol. iamhier?
I co istotniejsze, orientuje się kto wiela jej za te mundrości płacą, bo może ja też zacznę?;) Groszem przy dupie nie śmierdzę, no co!?

Na ocenę wzrostu jakości wątków po takiej nobilitacji spuszczę zasłonę milczenia. Gazetowe fora ostatnimi czasy robią się take sztampowe... Łiii!
Obserwuj wątek
    • trusiaa Re: Wątki z głównej 04.11.10, 14:05
      Oćcze Patriarcho... coś słowem publicznem przeszył trwożne ucho moje
      Uchodzić mi stąd czem prędzej wypada.

... czy nie wypada?
      • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 04.11.10, 14:17
        Azali czy godzi się tak uchodzić bez permisyji wyższej instancji? Nie wyrażam takiej intencji i stanowczo potępiam absencję trusiowo-drzejmsową, ekskomuniką tylko grożąc doraźnie, jeśli postawy swej godnej pożałowania zmienić nie zamierzycie!

Witaj, dawno Cię nie było, choć i tak wiem, że pisujesz kajś indzi. Niedobra Ti;)))
        • trusiaa Re: Wątki z głównej 04.11.10, 14:37
          Czyż jestem stróżką brata mego?
          Nie bywamy z Drzejmsem na tych samych szlakach, chociaż, istotnie - pisuje się tu i tam ;)
          • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 04.11.10, 15:04
            O co ja osobistego żalu do Cię nie mam, ale smutno siakoś. Tak jak wiosną byłem o tym pisałem w pewnym wątku także mojego autorstwa. Nie zakładam ich ot tak, ale żeby była jasność, rozumiem Waszą decyzję. Kiedyś i mnie wywiezom na taczce z gnojem:)))
            • drzejms-buond Re: Wątki z głównej 04.11.10, 16:59
              Prawdą jest azaliż jakoby drogi nasze nie krzyżowały się
              Jednakowóż czasem na peronie razem wystawamy w oczekiwaniu
              pociagu osobowowego .
              Cóż że trakcja kolejowa sprawną jest skoro pociąg z Włoszczowej.
              :-[

A żal osobowy znów opóźniony minut 15.
              W istocie. smutek i nosz... ta, nosz talgia jakby

żal w listopad wchodzić, żal...
              • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 05.11.10, 12:09
                Halny wieje, przejdzie:)))
        • aaricia_szalona Re: Wątki z głównej 04.11.10, 18:30
          Jednakowoż usprawiedliwianie absty...eee...absencji miesiącem nastanym (skądinąd, wielce urodziwym) jest niezwykle nieprzekonujące. A Trusiaa, może mówi mało, ale, ja ją znam, rękę na pulsie zaposiada (pisownia celowa...pisownia celowa...;P).
          • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 05.11.10, 11:30
            forum.gazeta.pl/forum/w,95723,117845875,,Rozmawiajmy_jak_snoby_.html?v=2
            Nieskromnie przyznam, że spory udział w krzewieniu tego rodzaju dyskursu to moja zasługa, albo jak kto woli moja bardzo wielka wina:)) Tylko od czasu do czasu rzucę jakąś ku..rwą w ramach balansu, cobych kontaktu z ludycznym językiem zbyt rychło niy stracioł.
            • trusiaa Re: Wątki z głównej 05.11.10, 12:41
              Ach, jak chwycę Złotą Gałąź to zaraz Homo Ludens z Waszej Świątobliwości wytrzepię!
              • Gość: kalka Re: Wątki z głównej IP: *.range86-185.btcentralplus.com 05.11.10, 13:00
                eh, to wasze siodme wtajemniczenie,,,
              • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 05.11.10, 13:54
                O sancta simplicitas, czy naprawdę macie mnie za sannjasina, który w pełni chwały na oczach Waszych spełnia boską misję krzewienia wiary i pokory, by pośród swech owieczek dokonać żywota in odore sanctitatis? A takiego! - nie zasługujecie ;P Choć wiem, że się staracie.
                • Gość: kalka Re: Wątki z głównej IP: *.range86-185.btcentralplus.com 05.11.10, 14:15
                  in odore tlumore, trzebaby dolaczyc:)

ps
                  mnie tam nic do twojej niecheci dlaczemu jednak i takim razie z tyminimi ichnim sposobem korespondzisz?
                  • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 05.11.10, 14:23
                    Do szpasu.
              • aaricia_szalona Re: Wątki z głównej 05.11.10, 14:44
                trusiaa napisała:
                > Ach, jak chwycę Złotą Gałąź to zaraz Homo Ludens z Waszej Świątob
                > liwości wytrzepię!

Że tak zacytuję: Drzewo nie smagane wiatrem, rzadko kiedy wyrasta na silne i zdrowe ;P

Błagam Zmruż, nie dyskutuj. Osad zawsze w końcu na dno opadnie.
                • misiania Re: Wątki z głównej 05.11.10, 14:53
                  Obojętnie patrząc w drugą stronę przechodzę mimo, ale i tak słyszę jak sobie gruchacie :)))
                • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 05.11.10, 14:54
                  Nie mam ksobnej natury Aaricio, tym bardziej, że nie pierwszy raz jako niezalogowany traktowany jestem jako anonimowy troll, bo nie zaposiadłem pięciu kont do odpisywania sobie samemu we własnych wątkach lub po to, by punktować swoje komentarze pod artykułami na publicystyce. Negatywne fluidy to specjalność polskiego piekiełka, także w sieci; i tylko dzięki pewnym wyjątkom widzę sens korzystania z tego przybytku;))))
                  • misiania Re: Wątki z głównej 05.11.10, 14:57
                    a ja do ksero tylko tędy przechodzę :)
                    • Gość: kalka Re: Wątki z głównej IP: *.range86-185.btcentralplus.com 05.11.10, 15:11

misioaniu, ja nie wiem co Twoj wpis ma do wiatraka wiec zanim "pomyslisz"-logika posluz.
                      ps
                      bo jesli masz jakies przejscie do ksero to tylko podziemne.
                      • misiania Re: Wątki z głównej 05.11.10, 15:14
                        Nie wydaje mi się, byś mi mogła zabronić przechodzić tędy do ksero. Właściwie to i bindownicy sobie teraz poszukam.
                        • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 05.11.10, 15:18
                          Słusznie, nikt nikomu niczego zabraniać w tym wątku nie będzie. Kalce szanownej też ust nie zatkam:)
                          • misiania Re: Wątki z głównej 05.11.10, 15:23
                            aha, fajnie - ona mi nawet pasuje... ksero, bindownica, kalka :)))
                            • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 05.11.10, 15:32
                              "Trzymać w okładce, nie giąć, nie niszczyć! Dwa lata będzie służyć."
                              • misiania Re: Wątki z głównej 05.11.10, 15:35
                                Pasowałby mi! Wszędzie na niego bym weszła ;)
                        • Gość: kalka Re: Wątki z głównej IP: *.range86-185.btcentralplus.com 05.11.10, 15:54
                          hallow, hallow; misioaniu,
                          gdzie napisalam, ze masz zabronione, townico? napisalam tylko, ze masz podziemne.
                          binduj sobie i do upojenia jak ci sie wydaje ze masz.
                          :)
                          • misiania Re: Wątki z głównej 05.11.10, 15:59
                            Śmiało główną aleją przechodzę, nie interesują mnie podziemia.
                            • dzidzia_bojowa Re: Wątki z głównej 05.11.10, 18:18
                              Wlazłam po drabinie i przez okno zaglądam kto się po głównym korytarzu przechadza. Widzę, że niepotrzebnie przez okno skoro można głównymi drzwiami. Sami życzliwi ludzie:) Jak miło!

Tęskniłam jak cholera
                              • aaricia_szalona Re: Wątki z głównej 05.11.10, 18:58
                                Dzidziuniaaaa! Dzień dobry wieczór:) Chodź, chodź, pewnie coś skserować musisz? ;)

Ja też.
                                • misiania Re: Wątki z głównej 05.11.10, 19:07
                                  No wiedziałam, że sprzęt się przyda :)
                                  • trusiaa Re: Wątki z głównej 05.11.10, 22:04
                                    Ludzie Kochani... są :) Wszyscy. Jak dobrze :) Ile kaw? Herbat ile? Sobie robię to i dla Was :)
                                    • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 05.11.10, 22:33
                                      Kawę? Nocną wachtę na okręcie masz? To rum, dużo rumu:))
                                  • Gość: kalka Re: Wątki z głównej IP: *.range86-135.btcentralplus.com 05.11.10, 22:21
                                    konfetti narozrzucalyscie dziewczeta, to bardzo niedobrze, bardzo.
                                    tego juz nie odkurzycie.
                              • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 05.11.10, 22:37
                                Witaj, Dzidziu stęskniona ;)
                                • drzejms-buond Re: Wątki z głównej 08.11.10, 11:09
                                  pytanie zasadnicze. Dlaczego nie jesteśmy "wątkiem z głównej" ?
                                  • aaricia_szalona Re: Wątki z głównej 08.11.10, 11:21
                                    O nie Drzejmsu! Główna zarzyna. Powiem nawet: Głuwna zażyna.
                                    Trusiaa, można herbatkie? Dużo do kserowania mam. Z prądem może być.
                                    • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 08.11.10, 11:35
                                      Ja jedną - wozem jezdę, i zestaw obowiązkowy raz. Miłego dnia się z Państwem, że tak ten tego ;P
                                  • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 08.11.10, 11:25
                                    Bez zgody Wielkiego Inkwizytora - czytaj mnie - nie mają takich kompętęcyji. Możemy żądać zdjęcia wątku z głównej właśnie na zasadzie tej tradycji. To stara tradycja, jeszcze od początku lotnictwa:)
                                    • drzejms-buond Re: Wątki z głównej 08.11.10, 15:49
                                      a tak w ogóle to ja nie wiem jak wy ale ja ...owszem.
                                      • trusiaa Re: Wątki z głównej 08.11.10, 16:52
                                        Nie mam zupełnie nic interesującego do dodania (w dodatku ulung wyszła i sama madras została, a po marago ani śladu ;) - ale nie mogłam sobie odmówić zajrzenia tu i nacieszenia się atKmosferą :)
                                        • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 08.11.10, 19:21
                                          Stanowczo siebie nie doceniasz moje drogie dziecko - odrzekł paternalistycznie mrużąc ślepko dobrotliwie. - Bez znaczenia czy i z jakim gatunkiem czaju do nas przychodzisz. Zachodźże zawsze!
                                          • trusiaa Re: Wątki z głównej 09.11.10, 07:58
                                            To życzenie (pobożne?) ma się nijak do mojej wiedzy na temat RPRR (racjonalnego planowania rozwoju rodziny) - wolę Was odwiedzać/nawiedzać. Te wizyty niezwykle mię ubogacają albowiem :)
                                            • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 09.11.10, 08:10
                                              To doświadczenie albowiem również niesłychanie wręcz ubogaca, ale przez wzgląd na delikatną sferę tematu nie podejmnem siem dalszego jego ciągnienia, coby nie stawiać Ciebie w niezręcznej sytuacji i rozterek Twych co do mojech intencji - zwłaszcza w tym zakresie - nie przysparzać. Nie przez wzgląd na brak takowych kompetencji;), co to to nie, po prostu za dużo sobie pozwalam i często przeto żałuję, choć doceniam inwencję i za "niepropozycję" grzecznie dziękuję:))) Gunpowdera liściastego zaparzam. Niech moc będzie z Tobą.
                                            • Gość: ;) Re: Wątki z głównej IP: *.cable.smsnet.pl 09.11.10, 10:33
                                              Znaczytsa pielmeni ne budiet?
                                              Snowa za dużo chlapłem, miłego dnia Trusjaa...
                                              • trusiaa Re: Wątki z głównej 09.11.10, 14:25
                                                oj...
                                                ojoj...
                                                Nic się przed Okiem Proroka nie skryje, a co dopiero mówić taki królik!

• Gość: ;) [Przerwa techniczna] IP: *.cable.smsnet.pl 09.11.10, 23:08
                                                  https://aihaa.typepad.com/photos/uncategorized/bunny_capp.jpg

Czisty pszipadek;)) Niech kłólicek przyńdzie czasem, przycupnie i skubnie sałaty przy humorowym dworum - tu też bywa całkiem przytulnie, choć trochi pustawo. No i wrażych kłów obawiać się nic a nic nie musi:))

[Mwahaha! - zaśmiał się wołk klikając w "wyślij"]

Bye:)
                                              • Gość: kalka Re: Wątki z głównej IP: *.range81-159.btcentralplus.com 09.11.10, 14:34
                                                chyba trust z jaa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka