kober1 30.09.05, 22:04 Teraz już wiem dlaczego nie płacę abonamentu. To co właśnie zobaczyłem w tvp2 woła o pomstę do nieba...Takie dno... I to ma być nasza 2 dla inteligentnych widzów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czesiekkk Re: Załóż się! 30.09.05, 22:08 TVP 2 była dla widzów oczekujących po telewizji czegoś więcej niż tylko rozrywki, ładnych kilka lat temu. Tak na marginesie wspomnę o "CSI:LV" i "NYPD", które mogłyby wskoczyć w to okienko. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Absolutnie zdumiewające... 30.09.05, 22:21 Kto tego gniota zatwierdził do produkcji??? I kto im dał tyle kasy na te wszystkie zbędne dekoracje??? I kto wygrzebał tego nieszczęsnego Limahla..? I komu przyszedł do głowy ten znakomity pomysł, by Steffenowi Moellerowi pozwolić prowadzić program..??? Aaaaaaaaargh...!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kober1 Re: Absolutnie zdumiewające... 30.09.05, 23:06 A juz numer z telefonem do telewidza przeszedł sam siebie. Powinni to pokazywać na jakimś zlocie kabaretowym, to przynajmniej publiczność miałaby ubaw. Tylko szkoda że to było na poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Załóż się! 30.09.05, 22:21 Tego nie dało się oglądać. Gorzej niż wśród przekup na targu. Wytrzymałem tylko kilkanaście minut, a i tak za bardzo nie widziałem sensu w tym programie. Popek i Racewicz tak się podniecały w Panoramie o 18:30. racewicz aż zaniemówila z wrażenia. Pani Ania Popek znowu jest gospodynią beznadziejnego programiku. Chyba tylko do takich widocznie sie już nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Załóż się! 30.09.05, 22:26 czy ktoś mi opisze reguły tego programu,bo niestety nie udało mi się go dzisiaj obejrzeć :( Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Załóż się! 30.09.05, 22:47 Generalnie chodzi o to, że zapraszani są do studia Znani Goście, którzy to zakładają się, czy różni Zakręceni Pasjonaci wykonają jakieś Wielce Zakręcone Zadanie. Na przykład, czy jakiś pan zdmuchnie 1000 świeczek nosem. Jeśli Znany Gość przegra zakład, to musi wykonać sam zadanie karne. Na przykład, zagonić kurę do klatki. Albo pobujać się na mechanicznym byku. To tyle zasad. "Wielkość" tego programu zamyka się jednak w tym, JAK to jest zrealizowane. Zapraszam na mojego bloga - jest tam dokładna relacja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Załóż się! 30.09.05, 22:32 Ja wytrzymałam dosłownie kilka minut, scena, kiedy to Steffen prowadził Bujakiewicz na fotele/kanapy. Tragicznie to było nudne, sztuczne i pozbawione dynamizmu. A prowadzacy mówi za kiepsko po polsku, by prowadzic program na zywo. Jest to męczace jednak. No i oczywiscie jakis kretyński konkurs SMS w to władowali. Z tego co widziałam w zwiastunach to miał to byc jesienny hit dwójki, heheh. Odpowiedz Link Zgłoś
zla_siostra_blizniaczka Re: Załóż się! 30.09.05, 23:08 No cóż, chyba trzeba się do tego przyzwyczaić. Kolejna po Hitach Na Czasie "kultowa" ;) produkcja Dwójki (z tych, które miałam nieszczęście obejrzeć, pare innych tytułów mnie niepokoi, ale nie oceniam, bo nie widziałam). Na oko duzo pieniędzy włożone w nic. Nie wiem, może to jakiś sposób na mniejsze podatki. Przez takie rzeczy jeszcze zacznę wierzyć w teorie spiskowe i udam się do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Załóż się! 30.09.05, 23:13 beznadziejny jest ten program, rzadko mi sie to zdarza, ale musze sie zgodzic z ogolem...a tak lubilam Steffena, znaczy lubie go nadal, ale zdecydowanie bardziej w "Europa da sie lubic" i wszelkich programach kabaretowych, "Niemiec na Mlocinach" - rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
kinga39-651 Re: Załóż się! 01.10.05, 01:29 Makabra ! wytrwałam do końca programu ... ale chyba wyłącznie dlatego , aby przekonać się , że wszelkie zapowiadane HITY TVP 2 to szambo ! Właściwie to telewizja moze sobie pogratulować jedynie fajnej " zajawki programu " z windą i niezły jest też stały początek programu ( dobry grafik komputerowy pewnie ..) . Prowadzenie ... ręce mi opadły , przecież ten Muller nie nadaje się zupełnie , rozwlekał program , gadał bzdury .. problemy techniczne z telefonem .. no jaja normalnie ! Chyba tylko Popek stanęła na wysokości zadania ,poszło jej to dość sprawnie i naturalnie , nawet nie przypuszczałam , że stac ja na taki profesjonalizm . Co z tego ? program został POŁOŻONY I TYLE Pozdrawiam Kinga z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Załóż się! 01.10.05, 13:49 Też wytrzymałam tylko kilka minut. Naprawdę chciałam, ale się nie dało. ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pluci Re: Załóż się! 01.10.05, 15:22 Zgadzam się z powuższymi opiniami w całości. Dodam jeszcze, bo na to nikt nie zwrócił uwagi, że program został przedzielony dwa razy reklamami. Oczywiście TVP dla niepoznaki poszczególne częsci rozdziliła w programie telewizyjnym, a każdą część kończyły napisy. A mieliśmy mieć TV bez reklam w trakcie trwania programu. Odpowiedz Link Zgłoś