rachela27 30.07.09, 14:43 mokrą podłogą w łazience np. po kąpieli? Już mnie trafia od trzymania wiadra z mopem w łazience, ale nie widzę innego sposobu. Po prysznicu zawsze jest mokra podłoga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: Jak radzicie sobie z..... 30.07.09, 14:45 Wydawało mi się,że tylko dzieci zalewają wodą łazienkę przy kąpieli.Mnie się to nie zdarza,moim rodzicom też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Jak radzicie sobie z..... 30.07.09, 14:45 Nie mam takiego problemu, nauczyłam się brać prysznic nie zachlapując łazienki, a gdyby nawet- mam szmatkę do wytarcia podłogi. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yoyo Re: Jak radzicie sobie z..... 30.07.09, 14:47 zamykamy drzwi od kabiny kiedy bierzemy prysznic:) sa tez inne opcje z zaslona itd. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela27 Re: Jak radzicie sobie z..... 30.07.09, 14:50 My też zamykamy drzwi od kabiny, ale są trochę nieszczelne. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yoyo Re: Jak radzicie sobie z..... 30.07.09, 14:52 ty tak na serio pytasz? wiec mozna albo uszczelnic drzwi/zamontowac nowe jesli nie ma innego wyjscia albo za kazdym razem wycierac podloge, normalnie jakbym z 5latkiem rozmawiala:) Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Jak radzicie sobie z..... 30.07.09, 14:51 czasem nie ma opcji. ja się właśnie przeprowadziłem do nowego mieszkania, gdzie partacz jakiś źle wylał fugę przy brodziku i wszystko ze ściany wylewa się prosto na podłogę. zatkać tego nie da rady bo będzie woda stała, a wylewać fugę od nowa to mnie się nie chce narazie. tzn zrobię to tam w przyszłości jakiejś, na razie się przyzwyczaiłem Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yoyo Re: Jak radzicie sobie z..... 30.07.09, 14:54 i to jest realistyczna opcja:) Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Jak radzicie sobie z..... 30.07.09, 14:57 realistyczność opcji spada wraz ze wzrostem temperatury podwórkowej i mojego rozleniwienia:P Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: Jak radzicie sobie z..... 30.07.09, 15:09 Nieszczelny prysznic się traktuje silikonem. I problem znika. Odpowiedz Link Zgłoś