joana.mz 21.06.10, 17:21 Czy boli? Słyszałam, że jest to na tyle wrażliwe miejsce, że potrafią zrobić sie krwiaki. Czy można zastosować przed zabiegiem maść znieczulającą? Jak długo utrzymuje się efekt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: depilacja woskiem pach 21.06.10, 22:42 jeśli jest umiejętnie wykonana metodą film wax to nie ma mowy o takich powikłaniach i boli nieporównywalnie mniej w porównaniu ze standardową, jeśli się boisz możesz wziąć emle ze sobą. efekt do 4 tygodni - kwestia indywidualna Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: depilacja woskiem pach 21.06.10, 23:37 Mnie bolało tylko za pierwszym razem, teraz pilnuję aby nie robic depilacji inaczej niz woskiem , jak przez jakis czas np. użyjesz golarki lub depilatora znowu moze bolec.Na ból pomaga natychmiastowe po zerwaniu paska przyłozenie dloni do pachy.Włoski nie moga byc ani za krótkie( wtedy wszystkich nie usuniesz)ani za długie bo wtedy bardziej boli. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia347 [...] 25.06.10, 00:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: depilacja woskiem pach 25.06.10, 09:20 kinia347 napisała: > depilacje woskiem robiłm w salonie f Coś za częśto pojawia się ten salon na F.Czyzby jakis lobbing? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: depilacja woskiem pach 25.06.10, 14:23 > Coś za częśto pojawia się ten salon na F.Czyzby jakis lobbing? Spam :( Staram się na bieżąco usuwać, ale jeśli zauważycie, do podsyłajcie mi linki na gazetową pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: depilacja woskiem pach 25.06.10, 10:42 Boli,ja robiłam sobie sama nogi i bikini.Na nogach ból do wytrzymania,bikini koszmar.Ale spokój miałam na ok 3 tyg.Warto pocierpieć żeby później nie golić nóg czy bikini co dwa dni.Jak zrobić to doświadczona osoba to krwiaków mieć nie będziesz.Skóra musi być naciągnieta przed zerwaniem paska. Odpowiedz Link Zgłoś
lakebutler Re: depilacja woskiem pach 25.06.10, 18:05 Mnie pachy bolą zdecydowanie najmniej, właściwie wogóle mnie nie boli woskowanie pach i nigdy nie bolało. Zaczęłam robić pachy jakies 2 lata po regularnej depilajci bikini i nawet się nie spostrzegłam, że jest po zabiegu, a bikini boli zawsze tak samo mocno, mimo że od 6 lat regularnie woskuje. Odpowiedz Link Zgłoś