Dodaj do ulubionych

Grasz czy nie grasz

02.10.05, 15:19
Brałam udział w tym teleturnieju. Mogę napisać kilka zdań.
Program nagrywany jest w Łodzi w Wytwórnii Filmów Fabularnych na ulicy Łąkowej 29. Od godziny 9.00 do mniej więcej 12.00 trwały zapisy uczestników a jest ich sporo bo 250 osób a razem z 250 osobami towarzyszącymi to już spory tłok. Każdy uczestnik dostaje do podpisania oświadczenie i regulamin, osoba towarzysząca podpisuje oświadczenie. Ogromną niedogodnością jest liczba toalet toi - toi w liczbie 6 przy których były nieustające kolejki. Rada dla kobiet zabierzcie ze sobą lusterko. Bagaże można zostawić w szatni. Organizator zapewnia butelki wody mineralnej, kawę rozpuszczalną i zwykłą, herbatę. Ale jeżeli chodzi o jakieś obfitsze jedzenie to lepiej zabrać cosik smacznego ze sobą. Ja po nagraniu po 11 godzinach byłam głodna jak wilk.
Zresztą przerwy w nagrywaniu były tak krótkie, że mogłam zdążyć jedynie do toalety. Radzę ubrać się w coś lekkiego, w jakąś bluzkę z krótkim rękawkiem bo zdarzały się przypadki zasłabnięć z gorąca. W tym teleturnieju trzeba mieć wiele szczęścia, żeby znaleźć się we właściwym sektorze. Wszystkim przyszłym uczestnikom teleturnieju życzę dużo szczęścia. Powodzenia :)
Obserwuj wątek
    • zbij Re: Grasz czy nie grasz 19.10.05, 12:37
      Czy można tam przyjechać bez zaproszenia. Jak się dowiedzieć gdzie i kiedy?
      • dragonaswoman Re: Grasz czy nie grasz 24.10.05, 12:26
        Przy rejestracji były osoby, które przyjechały bez osoby towarzyszącej. Jeżeli masz ochotę to na własne ryzyko możesz przyjechać i postarać się o to by być osobą towarzyszącą ale wtedy nie grasz. Lub też starać się o to być graczem bo nie wszyscy gracze docierają na nagranie. Terminy to (poniedziałek, wtorek) od.9.00 Ale nie wiem kiedy teraz jest nagranie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka