Gość: Inga IP: *.acn.waw.pl 18.09.02, 14:01 Kuba z 2 edycji BB ożenił się ze swoją dziewczyną Małgosią (to ta do której na początku się nie przyznawał).Taka wiadomość pojawiła się w Gali, jest też parę zdjęć pary młodej, oraz gości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kornik Re: Kuba się ożenił IP: *.euronet.net.pl 18.09.02, 14:11 to naprawdę wzruszające...:) Ale faktycznie, była brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia cha, cha! IP: *.pkesa.com 12.04.03, 14:59 Interesuje mnie to jak zeszłoroczny śnieg!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Hoxa zas dalej wydobywa... IP: *.telia.com 19.09.02, 02:50 A Hoxa ponoc po dzis dzien z nosa pazurkami wydlubuje przedmioty, ktore jej sie tam dostaly w czasie B.B.B. Tydzien temu wydobyla tulipana, ktorego Zouzunia przygotowala na rozprawe z Kenem. - Widzisz, synku oto gozdzik cioci Zozuni. Tak mamusie uwieral przy jedzeniu plackow ziemniaczanych, ale oto jest... - powiedziala przy okazji, jak donosi pewne zrodlo (mama Z.). Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: Hoxa zas dalej wydobywa... 19.09.02, 07:30 za to ponoć, piszę ponoć, Zołza w końcu znalazła sponsora, który zrobił jej stalowe łóżko w domu. Te dębowe padałay po 2 dniach. A jej pies znowu schudł gdy Aga wróciła, bo znowu się nie może dopchać do miski z żarciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitka Re: A co z innymi bohaterami II edycji... IP: *.chello.pl 19.09.02, 08:24 Czy Marzena wyszła w końcu za mąż za Rafała? Czy Jerzy rozwiódł się z żoną? Czy Arkadiusz ożenił się z Iloną czy z Agnieszką? Kto mi odpowie na dręczące mnie pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: A co z innymi bohaterami II edycji... IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 20.09.02, 06:39 Jerzy, Kuba i Arek spotykaja sie czesto aby pograc w dupniaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitka Re: Z Kubą to Prawda IP: *.chello.pl 20.09.02, 08:41 Słuchajcie, z Kubą to PRAWDA!!! Widziałam na własne nieprzymuszone oczy. Świeżo upieczona małżonka wyglądała jak wieśniaczka z obory wyciągnięta. Co za nos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Z Kubą to Prawda IP: *.acn.waw.pl 20.09.02, 14:07 Gość portalu: Anitka napisał(a): > Słuchajcie, z Kubą to PRAWDA!!! > Widziałam na własne nieprzymuszone oczy. > Świeżo upieczona małżonka wyglądała jak wieśniaczka z obory wyciągnięta. Co za > nos. Oczywiście że prawda, a co do wyglądu panny młodej to rzeczywiście urodą nie grzeszy, ale może ma jakieś inne zalety, wszystko zresztą kwestią gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Ona jest chyba nienormalna albo zdesperowana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 15:17 .. skoro wzięła ślub z kolesiem, który się jej wstydził! Powinna go była raczej kopnąć w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: Ona jest chyba nienormalna albo zdesperowana. IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 20.09.02, 15:32 Ponoc zaszla z listonoszem, Kuba dostal wybor i 5 minut do namyslu. Albo zgolic sie na lyso i chodzic w spodnicy az do odrosniecia wlosow albo zostac szczesliwym ojcem rodziny. Zwazywszy dotychczasowe sado-praktyki z Jurkiem Sikawka i ta mala, slaba dziewczynka w B.B.B., wolal ratowac straight-hetero-image i wziasc to na siebie. Tak mniejwiecej jak to bylo z Michelem Jacksonem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Ona jest chyba nienormalna albo zdesperowana. IP: *.acn.waw.pl 20.09.02, 15:46 Nie przyznawał się że ma dziewczynę, co wcale nie znaczy że się jej wstydził. Podobno panna Małgosia nie chciała udzielać wywiadów i pojawiać się w ringu BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitka Re:A może to ona wstydziła się jego?? IP: *.chello.pl 20.09.02, 18:16 Gość portalu: Inga napisał(a): > Nie przyznawał się że ma dziewczynę, co wcale nie znaczy że się jej wstydził. > Podobno panna Małgosia nie chciała udzielać wywiadów i pojawiać się w ringu BB. Odpowiedz Link Zgłoś
hambert Re: Kuba się ożenił 21.09.02, 13:37 No nie mów!!!!Chyba się posikam, bo wysrałem się przed chwilą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfui Re: Kuba się ożenił IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 21.10.02, 22:53 hambert napisał: > No nie mów!!!!Chyba się posikam, bo wysrałem się przed chwilą.... to jeszcze się spóść, może ci pomoże ty zasrańcu Odpowiedz Link Zgłoś