Dodaj do ulubionych

Kuba się ożenił

IP: *.acn.waw.pl 18.09.02, 14:01
Kuba z 2 edycji BB ożenił się ze swoją dziewczyną Małgosią (to ta do której
na początku się nie przyznawał).Taka wiadomość pojawiła się w Gali, jest też
parę zdjęć pary młodej, oraz gości.
Obserwuj wątek
    • Gość: kornik Re: Kuba się ożenił IP: *.euronet.net.pl 18.09.02, 14:11
      to naprawdę wzruszające...:) Ale faktycznie, była brzydka.
      • Gość: Andzia cha, cha! IP: *.pkesa.com 12.04.03, 14:59
        Interesuje mnie to jak zeszłoroczny śnieg!!!
    • claspo Re: Kuba się ożenił 18.09.02, 23:46
      dobrze mu tak. kara jakaś musi być
      • Gość: :)pik Hoxa zas dalej wydobywa... IP: *.telia.com 19.09.02, 02:50

A Hoxa ponoc po dzis dzien z nosa pazurkami wydlubuje przedmioty, ktore jej sie
        tam dostaly w czasie B.B.B. Tydzien temu wydobyla tulipana, ktorego Zouzunia
        przygotowala na rozprawe z Kenem.
        - Widzisz, synku oto gozdzik cioci Zozuni. Tak mamusie uwieral przy jedzeniu
        plackow ziemniaczanych, ale oto jest... - powiedziala przy okazji, jak donosi
        pewne zrodlo (mama Z.).
        • claspo Re: Hoxa zas dalej wydobywa... 19.09.02, 07:30
          za to ponoć, piszę ponoć, Zołza w końcu znalazła sponsora, który zrobił jej
          stalowe łóżko w domu. Te dębowe padałay po 2 dniach. A jej pies znowu schudł
          gdy Aga wróciła, bo znowu się nie może dopchać do miski z żarciem.
          • Gość: Anitka Re: A co z innymi bohaterami II edycji... IP: *.chello.pl 19.09.02, 08:24
            Czy Marzena wyszła w końcu za mąż za Rafała?
            Czy Jerzy rozwiódł się z żoną?
            Czy Arkadiusz ożenił się z Iloną czy z Agnieszką?
            Kto mi odpowie na dręczące mnie pytania?
            • Gość: :)pik Re: A co z innymi bohaterami II edycji... IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 20.09.02, 06:39

Jerzy, Kuba i Arek spotykaja sie czesto aby pograc w dupniaka...

• Gość: Anitka Re: Z Kubą to Prawda IP: *.chello.pl 20.09.02, 08:41
                Słuchajcie, z Kubą to PRAWDA!!!
                Widziałam na własne nieprzymuszone oczy.
                Świeżo upieczona małżonka wyglądała jak wieśniaczka z obory wyciągnięta. Co za
                nos.
                • Gość: Inga Re: Z Kubą to Prawda IP: *.acn.waw.pl 20.09.02, 14:07
                  Gość portalu: Anitka napisał(a):

> Słuchajcie, z Kubą to PRAWDA!!!
                  > Widziałam na własne nieprzymuszone oczy.
                  > Świeżo upieczona małżonka wyglądała jak wieśniaczka z obory wyciągnięta. Co
                  za
                  > nos.
                  Oczywiście że prawda, a co do wyglądu panny młodej to rzeczywiście urodą nie
                  grzeszy, ale może ma jakieś inne zalety, wszystko zresztą kwestią gustu.
    • Gość: Anja Ona jest chyba nienormalna albo zdesperowana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 15:17
      .. skoro wzięła ślub z kolesiem, który się jej wstydził! Powinna go była raczej
      kopnąć w d...
      • Gość: :)pik Re: Ona jest chyba nienormalna albo zdesperowana. IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 20.09.02, 15:32
        Ponoc zaszla z listonoszem,

Kuba dostal wybor i 5 minut do namyslu. Albo zgolic sie na lyso i chodzic w
        spodnicy az do odrosniecia wlosow albo zostac szczesliwym ojcem rodziny.

Zwazywszy dotychczasowe sado-praktyki z Jurkiem Sikawka i ta mala, slaba
        dziewczynka w B.B.B., wolal ratowac straight-hetero-image i wziasc to na
        siebie. Tak mniejwiecej jak to bylo z Michelem Jacksonem...
        • Gość: Inga Re: Ona jest chyba nienormalna albo zdesperowana. IP: *.acn.waw.pl 20.09.02, 15:46
          Nie przyznawał się że ma dziewczynę, co wcale nie znaczy że się jej wstydził.
          Podobno panna Małgosia nie chciała udzielać wywiadów i pojawiać się w ringu BB.
          • Gość: Anitka Re:A może to ona wstydziła się jego?? IP: *.chello.pl 20.09.02, 18:16
            Gość portalu: Inga napisał(a):

> Nie przyznawał się że ma dziewczynę, co wcale nie znaczy że się jej wstydził.
            > Podobno panna Małgosia nie chciała udzielać wywiadów i pojawiać się w ringu
            BB.
    • hambert Re: Kuba się ożenił 21.09.02, 13:37
      No nie mów!!!!Chyba się posikam, bo wysrałem się przed chwilą....
      • Gość: tfui Re: Kuba się ożenił IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 21.10.02, 22:53
        hambert napisał:

> No nie mów!!!!Chyba się posikam, bo wysrałem się przed chwilą....

to jeszcze się spóść, może ci pomoże ty zasrańcu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka