Gość: Milka IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.02, 00:30 Uslyszalam dzis w Teleexpresie, ze zmarla aktorka B. Winiarska. Nigdzie nie ma zadnej informacji na jej temat. Troche to przykre. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nina Re: Barbara Winiarska IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 07:21 Cześć! Zajrzałam tutaj, bo myślałam że znajdę może jakąś króciutką wzmiankę i...., nic ? :( Przykre, fakt. Pzdr. N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Barbara Winiarska IP: *.euro / *.euro-net.pl 19.09.02, 08:32 Malenka wzmianka w www.se.com.pl /wiadomosci-kraj/. Bardzo wspolczuje Corce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Barbara Winiarska IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 21:06 Gość portalu: Milka napisał(a): > Uslyszalam dzis w Teleexpresie, ze zmarla aktorka B. Winiarska. > Nigdzie nie ma zadnej informacji na jej temat. Troche to przykre. Czy to żona Zborowskiego czy Wawrzeckiego? Nie jestem pewna, która to Maria, a która Barbara. Tak czy siak - smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: Barbara Winiarska 21.09.02, 02:26 beciab napisała: > Wawrzeckiego. I chyba była byłą żoną. O ile wiem to się rozwiedli dawno temu. Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Barbara Winiarska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 02:43 nie rozwiedli się, Barbara Winiarska poświęciła się opiece nad niepełnosprawną córką, głęboko współczuję zwłaszcza temu dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orchidea Re: Barbara Winiarska IP: *.pl 21.09.02, 11:00 Oficjalnie byli w separacji,Wawrzecki mieszkał z jedną z głównych aktorek "Klanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Barbara Winiarska IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 16:06 To nieistotne, podobno oboje bardzo opiekowali się tą córką i całkiem nieźle ją "wyprowadzili" z choroby. Podwójny żal, kiedy takie dziecko traci matkę... No ale zapewne pan Bóg miał w tym jakiś cel :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orchidea Re: Barbara Winiarska IP: *.pl 22.09.02, 11:22 alina1 napisała: > Z którą jeśli mogę zapytać? ------- Z tą co gra Krystynę Lubicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Barbara Winiarska IP: *.sav.tkb.net.pl 25.09.02, 23:38 miała tętniaka mózgu i 50 lat. Przykre Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: Barbara Winiarska 27.09.02, 14:49 Bardzo przykro, ale nie wiem w dalszym ciągu , która z sióstr Winiarskich: blondynka czy brunetka? s. Odpowiedz Link Zgłoś