Dodaj do ulubionych

Skrzydła, Przyjaciele, Życie jak sen, Różowe lata

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 09:56
....70-te i jeszcze Rodzinę Soprano poproszę....;))) (w niekodowanych
programach ogólnopolskiech oczywiście) aha, i jeszcze "Pan wzywał, milordzie?"
Obserwuj wątek
    • Gość: mrawcia Re: Skrzydła, Przyjaciele, Życie jak sen, Różowe IP: *.ists.pl 24.09.02, 13:44
      Gość portalu: malinka napisał(a):

> ....70-te i jeszcze Rodzinę Soprano poproszę....;))) (w niekodowanych
      > programach ogólnopolskiech oczywiście) aha, i jeszcze "Pan wzywał, milordzie?"
      .............

KONIECZNIE!!!!!
      Wielbiciele Skrzydeł i Przyjaciół łączcie się!!!!
      :-)))
      Pozdroofka
      mrawcia
    • paool CO Z MILORDEM???? 24.09.02, 14:14
      Czy Pan Wzywał Milordzie " jest jeszcze na pulski? To mój ulubiony film. Zaraz
      otworzę nowy wątek! Tak!
    • Gość: Kenny Re: Skrzydła, Przyjaciele, Życie jak sen, Różowe IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 19:36
      Gość portalu: malinka napisał(a):

> ....70-te i jeszcze Rodzinę Soprano poproszę....;))) (w niekodowanych
      > programach ogólnopolskiech oczywiście) aha, i jeszcze "Pan wzywał, milordzie?"

Malinka widzę, że odbieramy na tych samych falach :), no może z wyjątkiem "Pan
      wzywał, milordzie?" ale może zaczne i to oglądać (jest chyba na Tv Puls?) :)))
      • Gość: malinka Re: Skrzydła, Przyjaciele, Życie jak sen, Różowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:33
        Gość portalu: Kenny napisał(a):

> Gość portalu: malinka napisał(a):
        >
        > > ....70-te i jeszcze Rodzinę Soprano poproszę....;))) (w niekodowanych
        > > programach ogólnopolskiech oczywiście) aha, i jeszcze "Pan wzywał, milordz
        > ie?"
        >
        > Malinka widzę, że odbieramy na tych samych falach :), no może z
        wyjątkiem "Pan
        > wzywał, milordzie?" ale może zaczne i to oglądać (jest chyba na Tv Puls?) :)))

nie ma juz:(
    • Gość: Julie Re: Skrzydła, Przyjaciele, Życie jak sen, Różowe IP: *.brzeg.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 10:54
      Ja też chcę Friendsów!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka