Gość: malinka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 09:56 ....70-te i jeszcze Rodzinę Soprano poproszę....;))) (w niekodowanych programach ogólnopolskiech oczywiście) aha, i jeszcze "Pan wzywał, milordzie?" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrawcia Re: Skrzydła, Przyjaciele, Życie jak sen, Różowe IP: *.ists.pl 24.09.02, 13:44 Gość portalu: malinka napisał(a): > ....70-te i jeszcze Rodzinę Soprano poproszę....;))) (w niekodowanych > programach ogólnopolskiech oczywiście) aha, i jeszcze "Pan wzywał, milordzie?" ............. KONIECZNIE!!!!! Wielbiciele Skrzydeł i Przyjaciół łączcie się!!!! :-))) Pozdroofka mrawcia Odpowiedz Link Zgłoś
paool CO Z MILORDEM???? 24.09.02, 14:14 Czy Pan Wzywał Milordzie " jest jeszcze na pulski? To mój ulubiony film. Zaraz otworzę nowy wątek! Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kenny Re: Skrzydła, Przyjaciele, Życie jak sen, Różowe IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 19:36 Gość portalu: malinka napisał(a): > ....70-te i jeszcze Rodzinę Soprano poproszę....;))) (w niekodowanych > programach ogólnopolskiech oczywiście) aha, i jeszcze "Pan wzywał, milordzie?" Malinka widzę, że odbieramy na tych samych falach :), no może z wyjątkiem "Pan wzywał, milordzie?" ale może zaczne i to oglądać (jest chyba na Tv Puls?) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Skrzydła, Przyjaciele, Życie jak sen, Różowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:33 Gość portalu: Kenny napisał(a): > Gość portalu: malinka napisał(a): > > > ....70-te i jeszcze Rodzinę Soprano poproszę....;))) (w niekodowanych > > programach ogólnopolskiech oczywiście) aha, i jeszcze "Pan wzywał, milordz > ie?" > > Malinka widzę, że odbieramy na tych samych falach :), no może z wyjątkiem "Pan > wzywał, milordzie?" ale może zaczne i to oglądać (jest chyba na Tv Puls?) :))) nie ma juz:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julie Re: Skrzydła, Przyjaciele, Życie jak sen, Różowe IP: *.brzeg.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 10:54 Ja też chcę Friendsów!! Odpowiedz Link Zgłoś