Dodaj do ulubionych

Żółci czy Niebiescy ? Kto ogląda Bar II ?

26.09.02, 08:58
Cześć! Czy jest tutaj ktoś, kto ogląda Bar II ? :)
Ja zaczęłam od poniedziałku i już mam swoich Żółtych faworytów. Tzn. całą
grupę! :)
A jak u Was ???
Pozdrawiam, Sandra.
:)
Obserwuj wątek
    • jedynataka Re: Żółci czy Niebiescy ? Kto ogląda Bar II ? 28.09.02, 13:16
      oglądam
      żółci są dla mnie z góry wygarnymi.
      Druga edycja Baru jest znacznie lepsza od pierwszej
      pozdrawiam
    • Gość: P-77 Re: Żółci czy Niebiescy ? Kto ogląda Bar II ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 16:08
      Jedna grupa to rasiści, druga cwaniacy(udają sympatię do Murzyna, żeby spodobać
      się widzom). Są siebie warci. Najbardziej w porządku jest czarnoskóry Eric, ale
      mi go żal, nie wie, że jest tylko „papierkiem lakmusowym”. Mimo wszystko
      dobrze, że widownia Polsatu wywaliła „Gumisia”
    • Gość: toudi Re: Żółci czy Niebiescy ? Kto ogląda Bar II ? IP: *.uznam.net.pl / 192.168.5.* 29.09.02, 20:55
      Gumis to moj idol, i jego grupa jest lepsza. Szkoda ze juz wylecial, jedyny
      powiedzial prawde o czarnuchu.
      • sandra2 Re: Żółci czy Niebiescy ? Kto ogląda Bar II ? 30.09.02, 07:31
        Gość portalu: toudi napisał(a):

> Gumis to moj idol, i jego grupa jest lepsza. Szkoda ze juz wylecial, jedyny
        > powiedzial prawde o czarnuchu.

Nie wiem czy naprawdę jesteś debilem czy tylko udajesz, twoja broszka! Zdecyduj
        się tylko na jakiś nick, a nie zmieniaj go w każdym wątku!
        Tak się złożyło, że w grupie Niebieskich znaleźli się po prostu ludzie (prócz
        Dobrusi) o znacznie niższym czynniku inteligencji, co widoczne jest na każdym
        kroku. Chyba, że udają, bo zazdroszczą ludziom z drugiej grupy.
        A na przykładzie Adama-Gumisia było najlepiej widać, jak zwykłemu palantowi
        uderzyła woda sodowa do głowy! Biedactwo, sądził że "zyskał"(???) sławę (hihi!)
        i może wygłaszać swoje chore poglądy. Bardzo dobrze żę wyleciał!!!
        W następnej kolejności powinna wylecieć Ewelina i Tomek.
        • Gość: toudi Dobrusia to dziwka IP: *.uznam.net.pl / 192.168.5.* 30.09.02, 15:42
          Moze nie az tak wielka jak Narine ale prawie. A wyleciec powinna glupiutka
          Narine. O Tomku to nie wiem co powiedziec bo nie poparl w pelni Gumisia tylko
          sluchal. Bambus do afryki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka