sandra2 26.09.02, 08:58 Cześć! Czy jest tutaj ktoś, kto ogląda Bar II ? :) Ja zaczęłam od poniedziałku i już mam swoich Żółtych faworytów. Tzn. całą grupę! :) A jak u Was ??? Pozdrawiam, Sandra. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedynataka Re: Żółci czy Niebiescy ? Kto ogląda Bar II ? 28.09.02, 13:16 oglądam żółci są dla mnie z góry wygarnymi. Druga edycja Baru jest znacznie lepsza od pierwszej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Żółci czy Niebiescy ? Kto ogląda Bar II ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 16:08 Jedna grupa to rasiści, druga cwaniacy(udają sympatię do Murzyna, żeby spodobać się widzom). Są siebie warci. Najbardziej w porządku jest czarnoskóry Eric, ale mi go żal, nie wie, że jest tylko „papierkiem lakmusowym”. Mimo wszystko dobrze, że widownia Polsatu wywaliła „Gumisia” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toudi Re: Żółci czy Niebiescy ? Kto ogląda Bar II ? IP: *.uznam.net.pl / 192.168.5.* 29.09.02, 20:55 Gumis to moj idol, i jego grupa jest lepsza. Szkoda ze juz wylecial, jedyny powiedzial prawde o czarnuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra2 Re: Żółci czy Niebiescy ? Kto ogląda Bar II ? 30.09.02, 07:31 Gość portalu: toudi napisał(a): > Gumis to moj idol, i jego grupa jest lepsza. Szkoda ze juz wylecial, jedyny > powiedzial prawde o czarnuchu. Nie wiem czy naprawdę jesteś debilem czy tylko udajesz, twoja broszka! Zdecyduj się tylko na jakiś nick, a nie zmieniaj go w każdym wątku! Tak się złożyło, że w grupie Niebieskich znaleźli się po prostu ludzie (prócz Dobrusi) o znacznie niższym czynniku inteligencji, co widoczne jest na każdym kroku. Chyba, że udają, bo zazdroszczą ludziom z drugiej grupy. A na przykładzie Adama-Gumisia było najlepiej widać, jak zwykłemu palantowi uderzyła woda sodowa do głowy! Biedactwo, sądził że "zyskał"(???) sławę (hihi!) i może wygłaszać swoje chore poglądy. Bardzo dobrze żę wyleciał!!! W następnej kolejności powinna wylecieć Ewelina i Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toudi Dobrusia to dziwka IP: *.uznam.net.pl / 192.168.5.* 30.09.02, 15:42 Moze nie az tak wielka jak Narine ale prawie. A wyleciec powinna glupiutka Narine. O Tomku to nie wiem co powiedziec bo nie poparl w pelni Gumisia tylko sluchal. Bambus do afryki. Odpowiedz Link Zgłoś