Dodaj do ulubionych

CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB

IP: *.*.*.* 26.09.01, 15:28
Witam, wreszcie udalo mi sie wyrwac z TVN-u i z kawiarenki internetowej (bez
obaw, ze pod IP ktos dojdzie kim jestem) powiedziec prawde o wyjsciu Karoliny z
BB. Otoz: Wielki Brat oznajmil pannie Karolinie, jak bardzo niepopularna osoba
jest ona podczas II edycji programu. Zaproponowal jej, by w swoim dobrze
pojetym interesie opuscila dom Wielkiego Brata, by uniknac skandalu zwiazanego
z gwizdami i niewybrednymi epitetami, ktorymi zapewne obrzucono by ja podczas
opuszczania domu. Bo przewaga SMS-owa Irka nad Karolina jest przytlaczajaca. To
co TVN pokaze jest sprawa wtorna, bo wszystko jest tylko gra i umiejetna
manipulacja (takze wynikami). By nie dac skompromitowac sie zupelnie Karolinie
wskazano jej dotychczasowe wyniki i poproszono ja o podjecie decyzji co do
mozliwosci wczesniejszego opuszczenia domu WB. W ten sposob takze TVN zyskuje,
bowiem wizerunek Karoliny moze jeszcze w jakis sposob wykorzystac nie obawiajac
sie zupelnej kompromitacji zwiazanej z niezbyt dobrymi skojarzeniami
wywolywanymi przez ta osobe. Poniewaz Karolina wyjatkowo (nikt nie byl tak malo
popularny do tej pory w BB1 ani w BB2) zbiera same negatywne glosy, obawiano
sie takze, ze w niedziele podczas programu BB Ring, moze sie okazac, ze
zaproszona publicznosc nie bedzie reagowala w sposob w jaki beda sobie zyczyli
rezyserzy programu. Publicznosc oczywiscie jest instruowana kiedy ma krzyczec,
klaskac etc. etc., ale w tym przypadku negatywne emocje moglyby wziac gore i
nie udaloby sie zapanowac nad zdegustowanym tlumem. Dlatego tez Karolina po
analizie swojej sytuacji postanowila sama opuscic dom WB-------
Obserwuj wątek
    • Gość: Bam Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.*.*.* 26.09.01, 15:36
      Nie zmyślasz aby trochę?
      • Gość: JaQb Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 15:38
        Mi to sie wydaje calkiem realne. Przeciez juz przy wyjsciu Wojtka G. byly
        gwizdy i tak dalej a co dopiero by sie teraz dzialo....
        • Gość: the4h. Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 62.233.128.* 26.09.01, 23:38
          Ja z kolei myślę, że WB raczej namawia K. do pozostania, a ta cała historia
          jest tylko wymysłem każdego przeciętnego gościa, który myśli we właściwy sposób.
          • Gość: jonasz Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.mech.tuniv.szczecin.pl 27.09.01, 10:09
            Karolina jest w podobnej sytuacji jak poprzednio Alicja. Trudno jest zyc
            dziewczynom mlodym i slicznym w nowej grupie, w nowych sytuacjach, gdy do tej
            pory byly uwielbiane przez najblizszych a teraz czuja sie osamotnione bez
            przyjaznej sobie duszy. Karolina jest zbyt mloda i jeszce bardzo wrazliwa i nie
            powinna byc w tym programie.
            • Gość: Elka Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.gw.ip.pl 27.09.01, 10:21
              Co ty facet pierniczysz?!! Ona wrażliwa??? Bezczelna, arogancka, pewna siebie,
              zarozumiała,nietolerancyjna,egoistyczna-oto cała Karolina. Może takie wyjście z
              gwizdami i buczeniem nauczyłoby ją trochę rozumu i pokory.Może ktoś powinien
              jej w końcu uświadomić kim naprawdę jest.Ta "wrażliwa" osóbka rzuca
              przekleństwami jak menel spod budki z piwem.
              • Gość: Krzysiek Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 213.25.181.* 27.09.01, 10:31
                Podniecacie sie wszyscy na wyrost - jedni teorią przebiegłych spisków BB, inni
                rozprawami nad bystrością umysłu Karoliny - myślę że Karolina jest dobrym
                przykładem (może nie wzorem!?!) swojego pokolenia i nie spadła z kosmosu - jej
                koleżanki rówieśniczki są dzisiaj takie właśnie - a że nie wszystkie są takie
                ładne stąd zawistne komentarze . . .
                • Gość: dudu Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 134.65.209.* 27.09.01, 10:51
                  Uuuuuu Kolego, nie wiem czy zauważyłeś, ale tu nie tylko dziewczyny, komentują
                  i wyrażają swoje zdanie na temat panny Karoliny.Pewnie zaraz wysnujesz teorie ,
                  że Karolina mi sie podoba, ale nie mogę jej mieć, bo jestem brzydki czy cos w
                  tym stylu i dlatego wyrażam swoje nie pochlebne zdanie na jej temat. Prosze
                  pooglądaj troszkę BB, a potem wróć tu do nas na forum.Szybko zmienisz zdanie,
                  bo bardzo łatwo zauważyć, a raczej usłyszeć ciągłe piiiiii, przy wypowiedzach
                  tej dziewczyny(co świadczy o wysokiej elokwencji),jej ciągłe niezadowolenie ze
                  wszystkiego , ciągłe obgadywanie, czepianie się, nie wiem jak ty, ale ja mam
                  serdecznie dosyć jej krzyków.Ta dziewczyna aż się rozchorowała, bo nikt nie
                  zwracał na nią należytej (według niej ) uwagi, aż Wielki Brat kazał im się nią
                  zająć.Niech ona już lepiej idzie do domu i nie pogrąża się już więcej, bo nie
                  bedzie mogła wyjść spokojnie na ulicę.pozdr
                  • Gość: Krzysiek Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 11:27
                    Spokojnie Stary - zauważ tylko ile jadu jest w komentarzu Eli (jeśli dobrze
                    zapamiętałem podpis) i porównaj to z nieśmiale pozytywną wypowiedzią Jonasza,
                    którą Ela komentuje . . .
                • Gość: maro Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 27.09.01, 11:48
                  to fakt, że jest obecnie sporo dziewczyn podobnych do Karoli, ale na szczęscie
                  wciaż zdecydwana większośc to dziewuchy czyniące użytek ze swojego mózgu. przy
                  czym bardzo niewiele jest mądrych i ładnych.
              • Gość: Michalek Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 213.25.181.* 27.09.01, 10:53
                Jakas Ty cnotliwa Elu - czy przypadkiem nienie zamienilabys sie z Karolina? Na
                jej miejsce w domu BB? Na jej urode? Na jej mlodosc, swierzosc i typowy dla
                dzisiejszej mlodziezy slang? Czyzbys rozczrowywalo Cie to co widujesz
                codziennie w lustrze pomimo że mowi literackim jezykiem i jest nadzwyczaj
                wrazliwe?
                • Gość: Polus Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.conexnet.pl 27.09.01, 11:50
                  Wolniej, wolniej wstrzymaj konia kolego. I przestań sie bawic w miernego
                  psychologa. Najpierw sam popatrz w lustro, a dopiero później komentuj innych.
                  Nie wiem czemu ale wydajesz mi się być bardzo podobny do tego kwadratowego, z
                  mózgiem jak orzeszek, chłopaka Karolinki.
                  P.s. Brawo Elu! Dosadnie i celnie! Tak trzymac!
                • Gość: Elka Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.gw.ip.pl 27.09.01, 14:45
                  Gość portalu: Michalek napisał(a):

> Jakas Ty cnotliwa Elu - czy przypadkiem nienie zamienilabys sie z Karolina? Na
                  > jej miejsce w domu BB? Na jej urode? Na jej mlodosc, swierzosc i typowy dla
                  > dzisiejszej mlodziezy slang? Czyzbys rozczrowywalo Cie to co widujesz
                  > codziennie w lustrze pomimo że mowi literackim jezykiem i jest nadzwyczaj
                  > wrazliwe?
                  Cnotliwa nie jestem,poza tym nie wiem co ma piernik do wiatraka.Z Karoliną NIGDY
                  bym się nie zamieniła.Jest nieszczęśliwa bo źle ją wychowali rodzice i ciężko jej
                  będzie się zmienić.A życie ją jeszcze nieraz kopnie w tyłek.Poza tym nie myl
                  slangu z przeklinaniem. Jeśli zamiast przecinków używasz k...-rozumiem twoje
                  poparcie dla Karolci.Po prostu uwielbiasz ordynarne dziwki.
                  • Gość: anna Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 193.74.43.* 28.09.01, 09:53
                    Karolina ładna? Rzecz gustu ma małe świńskie oczka , nos jak kartofel , płaski
                    rozlazły tyłek , i beznadziejne wystrzępione cieniutkie włoski z beznadziejną
                    fryzurą
                • Gość: Agnes Re: Krytyka kobiety przez kobietę niedozwolona IP: *.meritus.pl 27.09.01, 14:59
                  No to ładnie. Z większości wypowiedzi jasno wynika, że jeżeli jestem
                  dziewczyną, to znaczy, że absolutnie nie powinnam krytykować innej dziewczyny,
                  mimo że jest arogacka, rozpuszczona, niewychowana, niedouczona, prostacka i
                  prymitywna, ale przy tym ładna. Gdybym się omieliła na słowa krytyki, oznacza,
                  że sama jestem niedowartościowana, paskudna, każdego dnia z odrazą patrzę w
                  lustro, a moja inteligencja nie jest w tej sytuacji żadnym pocieszeniem. No
                  coż, ze streteotypami można walczyć, ale pewnie się nie wygra.
              • Gość: jonasz Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 11:36
                ...."Co ty facet pierniczysz?!! "....
                rzuca "wrażliwa" osóbka - Ela - i to nie jest jak menel spod budki z piwem....
                • Gość: Zbiggy Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 212.160.252.* 27.09.01, 11:53
                  mimo wszystko jest roznica miedzy sformulowaniem 'pierniczysz' a bluzgami
                  rzucanymi przez Karoline, i wszystkie przymiotniki ktorych uzyla Elka
                  charakteryzujac K. sa jak najbardziej prawdziwe - nie widze w nich jadu...
                  taka jest prawda i tyle
                  Zbyszek (lodz69@poczta.onet.pl)
                • Gość: Polus Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.conexnet.pl 27.09.01, 11:54
                  Przypuszczam, że "wrażliwa" Karolinka użyłaby zapewne równie "wrażliwego"
                  zwrotu "co ty tutaj pierdolisz?". Zapachnialo salonami i arystokracją.
                • Gość: Elka Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.gw.ip.pl 27.09.01, 14:33
                  Gość portalu: jonasz napisał(a):

> ...."Co ty facet pierniczysz?!! "....
                  > rzuca "wrażliwa" osóbka - Ela - i to nie jest jak menel spod budki z piwem....
                  Oj,Jonaszku, ciekawe jakby zareagowała Karolina na twoje nad nią użalanie się.
                  Pewnie tak: "K..,jak on mnie wpier..,ten pojeb..Jonasz.Ja za młoda i
                  wrażliwa.Odjeb... mu chyba." A innym odpowiadam ,że to co widzę rano w lustrze
                  bardzo mi się podoba( i nie tylko MI).
                • Gość: Castor95 Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 18:17
                  Drogi Jonaszu. Jako facet muszę przyznać, że słowo "pierniczysz" w odniesieniu
                  do Twojej wypowiedzi jest eufemizmem. Nie dziw się, że nie znajdujesz poparcia
                  na forum, bo mało jest (na szczęście) facetów, którzy potrafią posługiwać się
                  komputerem i jednocześnie lubią ordynarne wydry (niezależnie od ich urody).
                  Chciałbym Cię zobaczyć w bezpośrednim starciu z Karoliną. Gwarantuję Ci, że
                  zmieniłbyś zdanie, chyba że jesteś awariatem (od awairii).
            • Gość: pati Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 10.1.2.* / 213.25.3.* 27.09.01, 13:20
              karolina przede wszystkim jest rozpieszczona i wulgarna - takie jest moje
              zdanie.co nie wyklucza twojej opini ze jest wrazliwa i mloda.pozdrawiam
            • jasmirek Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB 27.09.01, 23:48
              Też myślę, że nie powinna być w tym programie. Młoda, rozkapryszona panienka,
              histerycznie reagująca na proste problemy. Przekleństw nauczyła się od kogo: od
              rodziców, a może swojego misia - Roberta. Tylko ona nadużuwała słów delikatnie
              mówiąc - nieparlamentarnych. To że niebrzydka to prawda, ale prawdą jest
              również to, że uroda z inteligencją czasem nie mogą się spotkać. Dobrze, że
              wyszła, uniknie może tego wielkiego rozczarowania i wstydu.
            • Gość: esselte Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.netia.pl 28.09.01, 08:56
              porypało ciegościu? chciałbyś mieć kogoś takiego przy sobie jak Karolina?
              współczuje!!rozhisteryzowan egoistka która rzuca kurwami na lewo i prawo jak
              nie spełnisz jej życzonka Dzięki za taką wrażliwość!!1
            • Gość: Artur Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 195.117.188.* 28.09.01, 09:00
              Alicja miałą dużo, dużo lepsze nowotowania w porównaniu z Karoliną. Niestety
              albo "stety".
    • Gość: EuroNews Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 155.158.213.* 27.09.01, 11:43
      Tak,tak, a potem się obuziłeś bo Ci nogi zmarzły
    • Gość: Zośka Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 213.25.181.* 27.09.01, 12:31
      Cześć Geje i Brzydule!

W tej dyskucji dawno przestało chodzić o to czy Karolina jest mądra czy głupia
      tylko komu się podoba a komu nie i kto jest bardziej zakompleksiony - Elka czy
      Polus
      A Tobie Polus kto się podoba? Pewnie Jurek ;-)
      • Gość: jack Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 195.216.102.* 27.09.01, 12:37
        A tobie chyba się podoba Agnieszka lesbijko
        • Gość: Zośka Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 213.25.181.* 27.09.01, 12:47
          Nie buraku - nie podoba mi się Agnieszka!
          Podoba mi się Karolina i chciałabym być taka ładna jak ona - przyznaję się!
          A lesbijką niestety nie jestem - jesteś zawiedziony?
          • Gość: jack Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 195.216.102.* 27.09.01, 13:01
            To ładną musisz być brzydulą
            • Gość: kwiatek Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 10.1.2.* / 213.25.3.* 27.09.01, 13:22
              chyba masz jakis problem kolego.przejrzyj się w lustrze.
              • Gość: wac Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 195.216.102.* 27.09.01, 13:24
                Czy oprócz lustra w domu masz rozum
                • Gość: kwiatek Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 10.1.2.* / 213.25.3.* 27.09.01, 13:29
                  a ty co?
      • Gość: Yogi Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 27.09.01, 12:51
        Njgorsze są takie chłopaczki co jak zobaczą ładną buśkę i zgrabną dupcię, to
        tracą logiczną zdolność myślenia (mamy tutaj kilka takich przykładów). Niestety
        moi drodzy atrakcyjne "opakowanie" to nie wszystko, bo jak w środku nie ma nic,
        albo tylko jakieś gówno, to należy uciekać gdzie pieprz rośnie od takiej
        panienki a nie bawić się w adwokata takiego pustaka.
        • Gość: Watcher Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.supermedia.pl 27.09.01, 13:21
          Uwielbiam tę dziewczynkę. Na każdym kroku potwierdza moją opinię o niej. Kochana tak dalej!
          Uprzedzam nie jestem brzydki i zakompleksiony:-). Ponadto jakos nie znajduję piękna tego
          niebożątka. Męskie dłonie, klockowata budowa ciała, okropne ruchy i sprawiająca wrażenie
          opuchniętej twarz. Hmmm...... Może to i racja o tych zakompleksionych...? Jednak moim zdaniem ten
          problem mają Ci co to wychwalają urodę narzeczonej "snopka" Roberta. Miłej terapii:-).
          • Gość: maro Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 27.09.01, 13:27
            nie jestes brzydki i zakompleksiony ale twoim ulubionym ubraniem jest dres,
            ulubionym słowem kurwa. a skoro juz przy nich jestesmy, to korzystales nie raz,
            prawda?
            • Gość: watcher Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.supermedia.pl 01.10.01, 06:10
              Owszem, noszę dres ale tylko podczas joggingu. W ciągu dnia noszę garnitur nie z bistoru a od
              Boss'a. Słowo "kurwa"..... Czasem używam, owszem. Gdybym nie musiał czytać takich głupot jak te,
              które wypisujesz to przeklinałbym zdecydowanie rzadziej. Jednak tacy jak Ty też musza być żeby tacy
              jak ka mogli się wyróżniać kulturą, inteligencją i znakomicie dobraną garderobą. Przyjemnosci
              zgorzknialcu:-).
            • Gość: maro Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 01.10.01, 13:46
              kolego w garniturze od bossa. wspaniale ustosunkowałeś się do wszystkich
              wypowiedzi. no, prawie do wszystkich...
              też życzę dużo przyjemności
          • Gość: Jacek J. Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 14:41
            Myślę, że ta młoda "sziksa", której poziom intelektualny nigdy nie przeskoczy
            pozimu modelki (brawo za trafne okreslenie przez Wojtka Glanca) idealnie pasuje
            do swojego mięśniaka Roberta. Karolina dziś opuszcza dom o 20. Nie będzie grać
            na nerwach pozostałym mieszkańcom, a i ona będzie szczęśliwa ze swoimi
            papierosami i "mięśniakiem"
            • Gość: artoo Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 18:50
              To nie jest mięśniak tylko steryd Jacku najnormalniejszy steryd
        • Gość: maro Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 27.09.01, 13:32
          zgadzam sie z toba yogi, tylko jedno mnie nartuje. jaka twarz, jaka dupcia. czy
          na pewno mówimy o karolinie. może twarz jeszcze od biedy by uszła, ale tylko
          wtedy gdy nie widac ząbków. ale dupcia?
    • Gość: CHLOPAK Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 213.25.181.* 27.09.01, 14:00
      WSZYSCY KURWA MACIE WPIERDOL!
      CHŁOPAK KAROLINY
      • Gość: jaszczur Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 14:19
        Gość portalu: CHLOPAK napisał(a):

> WSZYSCY KURWA MACIE WPIERDOL!
        > CHŁOPAK KAROLINY

Zamelduj to koniowi na Helu!
      • Gość: DEA Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 156.17.61.* 28.09.01, 01:17

> CHŁOPAK KAROLINY
        A CZY Z TOBĄ SĄ JESZCZE ZOŚKA ,KRZYSIEK I MICHAŁEK ?
      • Gość: KUBA Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 12:11

> CHŁOPAK KAROLINY
        Nie wkurzaj się !!! Ale tak szczerze, to chyba teraz zobaczyłeś, jaką
        masz "słodką myszkę"!!! (ps. bez urazy). Karolina jest jeszcze naprawdzę młoda i
        masz szansę trochę ją "naprostować".
        Takie zachowanie na dłuższą metę jest żenujące, wkurzające i na prawdę trzeba być
        idiotą, żeby je tolerować...

• Gość: Ola Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.chello.pl 27.09.01, 14:43
      Witam wszystkich:)
      Zamiast komentarzu do listu TVN mena rozpetala sie dyskusja na temat Karoliny.
      A mnie ciekawi co też powoduje takimi ludzmi jak ów rzeczony TVn men. Czy jak
      sobie tak napisze ze zna najwieksze tajemnice programu to poczuje sie
      lepiej???? Wazny, potrzebny, atrakcyjny dla milionów ktorzy z zapalem sledza
      BB. BArdzo mnie to interesuje co myslicie bo to ze TVN men to kiciarz to chyba
      wszyscy wiedza.
      A propos Karoliny to calkowicie zgadzam sie z Elka:)(pozdrowionka) JAk dobrze
      ze sa na tym swiecie faceci ktorzy mysla podobnie:))
      • Gość: Fan BB Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 213.25.181.* 27.09.01, 15:06
        . . . i teraz wszyscy ci faceci lecą na Ciebie!
        Ty to się potrafisz dobrze sprzedać!
      • Gość: antybolo Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 22:56
        96% głosujących za wyjściem tej dziewczynki . TV-men miał rację - i to 26.09.
        Biedactwo - gdzie ona teraz znajdzie pracę , nasza mała gwiazdeczka .
        Chyba przy trasie Radom-Warszawa . Nareszcie nie bedzie mogła narzekac na brak
        zainteresowania swoją osobą .
      • Gość: TVNman Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.*.*.* 28.09.01, 10:20
        Gość portalu: Ola napisał(a):

> Witam wszystkich:)
        > Zamiast komentarzu do listu TVN mena rozpetala sie dyskusja na temat Karoliny.
        > A mnie ciekawi co też powoduje takimi ludzmi jak ów rzeczony TVn men. Czy jak
        > sobie tak napisze ze zna najwieksze tajemnice programu to poczuje sie
        > lepiej???? Wazny, potrzebny, atrakcyjny dla milionów ktorzy z zapalem sledza
        > BB. BArdzo mnie to interesuje co myslicie bo to ze TVN men to kiciarz to chyba
        > wszyscy wiedza.
        > A propos Karoliny to calkowicie zgadzam sie z Elka:)(pozdrowionka) JAk dobrze
        > ze sa na tym swiecie faceci ktorzy mysla podobnie:))

Co mna powoduje? Chec wczesniejszego powiedzenia Wam co sie w domu BB dzialo, bo
        wydalo mi sie to dosc wazne. Mam okazje, by troche poopowiadac o tym, ale skoro
        nie chcecie to wiecej na forum Gazeta.pl tego nie uczynie. ----
    • Gość: Macho Re: Na Sękocin-dziś 20.00 !!! IP: *.gw.ip.pl 27.09.01, 15:02
      • Gość: Macho Re: Na Sękocin-dziś 20.00 !!! IP: *.gw.ip.pl 27.09.01, 15:54
        Ludziska,pomidorki rozpaćkane w garść i hajda na Sękocin!!! Gwizdanie
        wskazane.Wycie dozwolone.Dziś wielki dzień naszej Karolinki. Wreszcie się dowie
        jak wszyscy ją kochamy i "jesteśmy pod wrażeniem"!!!
        • Gość: kate Re: Na Sękocin-dziś 20.00 !!! IP: *.koscian.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 07:20
          Skoda,że tak daleko mieszkam bo pomogłabym Wam
    • Gość: dziud Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 212.244.189.* 27.09.01, 16:01
      Niech wypierdala klępa jedna jebana w dupe kurwa!!!!
      • Gość: zona? Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.gad.pl 27.09.01, 16:16
        ale o co chodzi..po co zniżać się do tak fatalnego poziomu w jakim lubuje się
        owo młodę dziewczę...jest taka , cóż..a Wy rzucanie w siebie obelgi jakby
        dotyczyło Was to bezpośrednio.
        Ot rozpuszczone, młodziutkie dziewcze nie wytrzymało psychicznie zamknięcia,
        jakichś tam zasad, regulaminu, podziału obowiązków, pewnego a raczej małego
        rygoru (kurde brakuje mi lżejszego słowa). zabolało że nie jest w centrum
        uwagi, tak jak wtedy gdy wszem i wobec tłumaczyła jak na wybiegu się chodzi.
        bidulka nie bryluje a na dodatek nominacja...i efekt tego taki że malutka woli
        ucieczkę-nie spdziewała się takiego finału, bo przecież jak pamiętacie, ona
        wyznaje zasadę po trupach do celu.
        odchodzi- no i dobrze.piękny wybór , drodzy psycholodzy pracujący z twórcami
        BB. my mamy co pooglądać, z czego pośmiać się, poplotkować i wieszać psy na
        łamach forum.
        Boże,spraw by moja dziś 3-letnia córka, za te lat kilkanaście miała nieco
        milszy charakterek
        pozdrawiam
        • Gość: maro Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 27.09.01, 16:19
          to jaki charakter bedzie miala twoja corka w przyszlosci w duzej mierze zalezy
          od ciebie zona.
          zycze duzo sukcesow na rodzicielskiej drodze
          • Gość: Jolka Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.mia.bellsouth.net 27.09.01, 20:22
            Popyskowaliscie tu zdrowo.
            Poczytajcie o Karolinie co sama o sobie napisala.
            Jest choreografem - po liceum buchaha.
            Uczestniczy w BB bo chce pracowac w TV.
            Jak przeczytalam ten jej kwestionaruisz to natychmiast kliknelam " niech spada"
            i jak sie okazalo,bardzo trafnie.
            Tancerka, modelka ,choreograf ,prezenterka - pusty leb - zapomniala dopisac
    • Gość: ninka Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 07:52
      Czy ta panienka naprawde zasluguje na tak wiele
      uwagi???
      • Gość: Ada Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.konrad.com.pl 28.09.01, 12:45
        Karolina jaka jest widać na pierwszy rzut oka:zapatrzona w siebie, nieco
        głupiutka, może niezbyt miła i jeszcze do tego ta wulgarność. Całość nie
        prezentuje się zbyt dobrze, ale jeszcze życie nauczy ją pokory, zmięknie i
        wydorośleje. Ale jak tak czytam niektóre komentarze to obawiam się, że
        niektórzy ludzie wypowiadający się tutaj to przypadki beznadziejne. Sami mają
        nie lepsze słownictwo, a krytykują Karolinę za wulgarność! Opamiętajcie się, bo
        ani trochę nie jesteście od niej lepsi.
        • Gość: aniko Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: 213.77.91.* 29.09.01, 09:52
          Wątpie czy życie da jej w kość . Zapewne ta sytuacja z BB była pierwsza i
          ostatnia tak dla niej nieprzyjemna. Obronią ją rodzice i Robercik, przede
          wszystkim on. To było widać, że pyskowała tak, bo przyzwyczaiła się,że nikt nic
          jej nie odpowie gdy widzi takiego mięśniaka za plecami. A mieszkańcy domu BB to
          tak wielcy konformiśći, że aż smutne, też słowem jej nie ukrócili,
          bo "szanowali jej prawo do wypowiedzi", ohyda
    • Gość: lider Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.09.01, 23:17
      Szkoda, że ta panienka tak późno opuściła dom BB. Najbliższe wybory dopiero za
      cztery lata - przez ten czas wszyscy o niej zapomną, a byłaby dobrym posłem...
      • Gość: franek Re: CALA PRAWDA O WYJSCIU KAROLINY Z DOMU BB IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 10:50
        Na piękną rolę psy chodzą s.....ć, tak mówiły bacie, a co do Karoliny, nie we
        wszystkich wzbudza poczucie piękna, przeciętna, pudry, cienie na włosach,itd.
        Nie udało się jej wyrównac zębów malućkich, nie powiem już o inteligencji i
        dobrych manierach.Mam nadzieje, że fani i fanki BB nie wciąną jej na listę
        posłanek, bo już mamy jednego z tegoz właśnie programu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka