weronika 05.11.05, 15:11 Mam pytanie, mam cyfrę plus. I teraz chciałabym z rodziną móc oglądac programy w trzech różnych pomieszczeniach, oczywiście trzy różne programy. Czy to jest możliwe? czy musze wieszać kolejna antenę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotoslanos Re: cyfra 05.11.05, 15:16 Nie można.Analogicznie jak z anteną satelitarną .Zresztą tu było już takie pytanie i odp. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=31443145&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
weronika Re: cyfra 05.11.05, 15:29 Dziekuję. Czyli czeka mnie nowy zestaw...:( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
digiman Re: cyfra 06.11.05, 12:13 Jest takie urządzenie, które zwie się "Splitter". Rodziela on uprawnienia z karty abonenckiej na kilka tunerów, dzięki czemu nie trzeba opłacać kilku abonamentów. Właściwie nie jest to zbytnio legalne, ale rodzielanie sygnału we własnym domu zabronione nie jest. Co innego gdyby ciągnięto TV do/od sąsiada na przykład. Poodwiedzaj specjalne fora poświecone technice TV-SAT, tam potrafią czasem doradzić sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: cyfra 06.11.05, 12:47 zajrzyj tu: www.allegro.pl/search.php?string=splitter&category=5112&country=1 Odpowiedz Link Zgłoś