Gość: Viola IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.10.02, 14:11 Nie pamietam nazwiska - Wojciechowska? Prowadziła BB. Zobaczyłam ją wczoraj w jakimś teleturnieju. Przybyło jej chyba ze 20 kg! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: Martyna - TVN IP: 62.233.163.* 09.10.02, 14:22 Gość portalu: Viola napisał(a): > Nie pamietam nazwiska - Wojciechowska? Prowadziła BB. Zobaczyłam ją wczoraj w > jakimś teleturnieju. Przybyło jej chyba ze 20 kg! Coś ci się pojebało.Musiałaś być niezle zachlana skoro nie pamiętasz nawet jaki teleturniej.Ja wojciechowską widziałem dziś a w automaniaku i wyglądała normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.D. Re: Martyna - TVN IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 09.10.02, 14:29 Coś ci się pojebało.Musiałaś być niezle zachlana skoro nie pamiętasz nawet jaki teleturniej.Ja wojciechowską widziałem dziś a w automaniaku i wyglądała normalnie. ------------------------------------------------------------------------------ Ja również widziałem ją w automaniaku i nie różni się zbytnio od tej golaski z Plajboja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J_na Re: Martyna - TVN IP: *.wsd.com.pl 11.10.02, 16:16 Wydawalo mi sie, ze jestescie dorosli... Nie znacie sztuki "poprawiania zdjec"? Szkoda, ze nie widzieliscie Martyny z bliska. Ja przy niej jestem kruszynka. Jest po prostu DUZA! Taka typowa baba, idealnie nadawalby sie do odtwarzania roli jakiejs chlopki. Nie wspomne oczywiscie o jej faldkach tluszczu tu i owdzie. I wcale nie zdziwilabym sie, gdyby znow jej sie przytylo... Pozdrowienia dla spostrzegawczej osobki i wiernych obroncow Martyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Martyna - TVN IP: 149.156.213.* 09.10.02, 16:51 > > Coś ci się pojebało.Musiałaś być niezle zachlana skoro nie pamiętasz nawet jaki > teleturniej. Ja wojciechowską widziałem dziś a w automaniaku i wyglądała > normalnie.Ja wojciechowską widziałem dziś a w automaniaku i wyglądała > normalnie. _________________________________________________ Coś ci się pojebało.MusiałEś być niezle zachlanY skoro nie pamiętasz tytulu programu w jakim widzaieles wojciechowska. Dzis nie bylo automaniaka. Film Ci sie urwal. www.tvn.com.pl/programy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Martyna - TVN IP: 62.233.163.* 09.10.02, 17:14 Gość portalu: Kama napisał(a): > > _________________________________________________ > Coś ci się pojebało.MusiałEś być niezle zachlanY skoro nie pamiętasz tytulu > programu w jakim widzaieles wojciechowska. > Dzis nie bylo automaniaka. Film Ci sie urwal. > > To chyba było do mnie...Nic mi się nie pojebało.Automaniak był dziś rano na TVN24 jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Martyna - TVN IP: 217.197.165.* 09.10.02, 17:58 Automaniak jest w TVN24 tylko w soboty i niedziele. Nie wiem, czy Martyna jest gruba (bo szpetna jest), ale ciebie to chyba jednak pojebalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal Re: Martyna - TVN IP: *.pl 11.10.02, 00:41 Moja Pani twierdzi, że zgrubła Martyna strasznie. Dla mnie to ona wygląda tak samo. Nie zwracam zresztą większej uwagi na pasztety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Martyna - TVN IP: 213.77.14.* 11.10.02, 07:22 Gość portalu: Robal napisał(a): > Moja Pani twierdzi, że zgrubła Martyna strasznie. Dla mnie to ona wygląda tak > samo. Nie zwracam zresztą większej uwagi na pasztety. ... z kaczki. Toż to Balbyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Martyna pasztecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.02, 13:39 No nie robcie z Martyny takiego paszteta, ona poprostu jest ofiara niewydarzonych stylistów. Przypomnijcie sobie pierwsze automaniaki, wtedy była całkiem milutka a potem jak zaczeli ją przebierać i pacykować to już plastik i dramat. Ładna dziewczyna, tylko bez tej całej kostiumologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Martyna pasztecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 13:20 A przybyło jej inteligencji chociaż kapkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fargo Re: Martyna pasztecina? IP: hathor:* / 192.168.1.* 14.10.02, 13:48 Zna się na samaochodach, mądrze o nich mówi. W rozmowach nieźle ripostuje. Interesuje się wieloma dziedzinami sportu, dużo trenuje. Nie odniosłam wrażenia żeby była mniej inteligentna od innych dziennikarek TVN. Może się mylę. Jeśli takto mnie oświećcie. pozdro. fargo. Odpowiedz Link Zgłoś