Dodaj do ulubionych

a u Lisa..

17.11.05, 22:46
jak zwykle burdel:)
Obserwuj wątek
    • michal_82 Re: a u Lisa.. 17.11.05, 23:27
      Dziś Lis sobie wyjątkowo nie radził, a najbardziej mu bruździł ten Kamiński,
      którego chyba bawiło takie zamieszanie. Podobnie zresztą Niesiołowski, który
      jest niecierpliwy i nie lubi jak przeciwnik za długo mówi. A Kurskiemu ręki na
      zakończenie nie podał.
      • poldek13 Re: a u Lisa.. 18.11.05, 00:06
        "A Kurskiemu ręki na zakończenie nie podał..."

ja też nigdy nie podaję ręki gostkom, którzy ze mną stale lecą w ciu...a.
      • major.bien Re: a u Lisa.. 18.11.05, 00:52
        To był tam Kurski? Oglądałem początek i go nie widziałem.
        • michal_82 Re: a u Lisa.. 18.11.05, 02:09
          major.bien napisał:

> To był tam Kurski? Oglądałem początek i go nie widziałem.

W drugiej częsci programu był Kurski. Ze składu z pierwszej części na drugą
          został tylko Niesiołowski.
      • julio_gonzales Re: a u Lisa.. 18.11.05, 07:57
        Ja też bym się brzydził podać rękę Kurskiemu.
      • jollaa Re: a u Lisa.. 18.11.05, 19:09
        Słuchałam Lisa w TOK FM, kiedy relacjanował "kuluarowe" rozmowy z Kurskim, nie
        miał powodu konfabulować. Kurski to wyjątkowe cyniczne indywiduum, nieobecne w
        naszym dziennikarstwie od czasy "wczesnego" Urbana i jego konferencji
        prasowych. To tego pokroju człowiek.
    • tusia6 Re: a u Lisa.. 17.11.05, 23:29
      Odpowiadasz na :
      typiak napisał:

> jak zwykle burdel:)

po tym co obejrzałam to zbyt delikatne określenie.Lis jak sęp,wydzierał gębę
      wogóle dno to żaden program o Polsce i popis zdziecinniałego starca
      Niesiołowskiego któremu najbardziej pasuje to co mówi.Jednym słowem dno dna.

• moderatorrr Lis stronniczy i chamowaty jak zwykle 18.11.05, 00:36
        Zgadzam się z przedmówczynią , Lis nawet pozorów dziennikarskiej przyzwoitosci
        nie zachowuje, ch..nia sie zrobiła z tego jego programu od sasa do lasa, takiej
        stronniczości i prokuratorskiego , wręcz oskarzania jednej strony to dawno nie
        było na wizji, nic mnie nie interesuja prywatne poglądy pana Lisa (mam je w d
        &*@#)najwyzszy juz czas, by zaczął uprawiac profesjonalne dziennikarstwo ,
        przestał byc maniakalnym ignorantem i medialnym prostakiem łamiącym wszelkie
        zasady dobrego smaku, czas wyrzucic słomę z gumofilców panie Lis ,a jak nie to
        out z wizji, bo tego bełkotu nie idzie oglądac:/
        • jwoj Re: Lis stronniczy i chamowaty jak zwykle 18.11.05, 02:23
          dziennikarz ma mówić przede wszystkim prawda?
          no to ją mówi,skoro Lis mówi że słyszał a Kurski mówi że nic takiego nie
          mówił,to jak dziennikarz ma być bezstronny

ciemne masy już kupiły ten cały śmieszny PiS
          • julio_gonzales Re: Lis stronniczy i chamowaty jak zwykle 18.11.05, 07:58
            jwoj napisał:

> dziennikarz ma mówić przede wszystkim prawda?
            > no to ją mówi,skoro Lis mówi że słyszał a Kurski mówi że nic takiego nie
            > mówił,to jak dziennikarz ma być bezstronny
            >
            > ciemne masy już kupiły ten cały śmieszny PiS
            Lis ma 2 świadków Wiesława Władykę i Tomasza Wołka.
    • johnny_tomala Re: a u Lisa.. 18.11.05, 08:27
      Kurski jest zręcznym manipulatorem - odwrócił role wg. niego wszystkiemu winna
      paltforma bo zaczeła wrzeszcze a on bidulek miał dość natrętnych dziennikarzy i
      mu się coś tam niefortunnego wypsło. no nich mnie w ciula nie robi bo było to
      od a do z wyreżyserowane i podejrzewam ze i gazeta z wywiadem była celowo
      wybrana. jak chciał niepoczytną niskonakładową (angora ma chyba większy nakład
      niż dziennik rydzyka) gazetę to mógł udzielić wywiadu głosowi pcimia górnego
      albo gazetce osiedlowej. Ku..ki wie jak grać i dlatego wierzę Lisowi że
      słyszał co słyszał bo wpisuje się to dokładnie w skuteczne działanie Kurskiego.
      a po tym programie moherowe babinki będą przekonane że dziadek to esesman i
      wszystko to ogłosiła platforma a pisorki nie mają z tym nic wspólnego.
      a że Lis wczoraj se nie mógł poradzić z prowadzeniem to już inna sprawa.

p.s. platforma nie może zrobić teraz błędu i siedzieć cicho tylko musi
      nagłośnić wypowiedź Kurskiego nawet z sądem na końcu.
      • johnny_tomala Re: a u Lisa.. 18.11.05, 15:02
        oj czyżby ktoś cenzurował to forum? wydaje mi się że dwa słowa napisałem
        inaczej o ile pierwsze jest być może wulgarne to drugie jest tylko ew. nieco
        obraźliwe ale takie własnie miało być wiec dla próby piszę je jeszcze raz i
        zobaczymy....

Jest pisorki powinno być pisiorki
    • karol113 Re: a u Lisa.. 18.11.05, 09:41
      A Lis skompromitowal sie doszczetnie. Zachowywal sie jak aktywista ZSMP, a nie
      dziennikarz. Rozumiem, ze powinien miec wlasne poglady, ale chyba w takim razie
      powinien jasno okreslic sie jako zwolennik PO, a nie prowadzacy program.
      Agresywny, przerywajacy w pol zdania Niesiolowski nie wzbudzil chyba sympatii
      nawet u najzagorzalszego zwolennika PO.
      Nadmieniam, ze sam mam poglady raczej zblizone do PO niz PiS, ale to bylo
      naprawde ponizej krytyki.
    • piotr7777 Re: Lis i Kurski znają sie jeszcze z TVP 18.11.05, 09:43
      ..., z początku lat 90, warto poczytać książkę Lisa "Nie tylko fakty".
      I bynajmniej nie łączyła ich przyjaźń.
      • kamuii2 Re: Lis i Kurski znają sie jeszcze z TVP 18.11.05, 13:34
        A mnie się wczorajszy program Lisa bardzo podobał swietnie załatwił KURSKIEGO :D
        • moderatorrr Re: Lis i Kurski znają sie jeszcze z TVP 18.11.05, 13:56
          Tiaaa, to raczej Lis popełnił klasyczne medialne sepuku, nie dosc ,ze nerwy mu
          pusciły co dziennikarzom nawet nizszej klasy się nie zdarza to jeszcze
          odstawił stronniczą , mało profesjonalną delikatnie mówiąc bitkę i tylko
          patrzec jak przez nią program zeszmaci się zupełnie, słowem dno dna,a Lis
          żałosny i nieskuteczny jak zwykle, dałby se juz siana, bo pogrąza się jeszcze
          bardziej i za niedługo to nawet pies z kulawą noga do jego ku..dołka nie
          przyjdzie.
    • florencja29 Re: a u Lisa.. 18.11.05, 15:13
      O to kto przyjdzie ja bym sie nie martwiła. Jak na razie zawsze są uczestnicy
      największych afer danego tygodnia.
    • morgen_stern Re: a u Lisa.. 18.11.05, 16:47
      Wiecie co, zadziwiające, zamiast pisać o wstrząsającym i przerażającym
      jednocześnie występie kanalii Kurskiego, Wy o Lisie... Kurski Was nie przeraża?
      Zastanawiające... A może to zmasowany atak PiSowców oddelegowany do zatarcia
      wrażenia i odwrócenia uwagi? :-)))))))))))))) Taktyka by sie zgadzała.
      • moderatorrr Re: a u Lisa.. 18.11.05, 16:54
        a świstak siedzi i zawija w sreberka" tiaaaa...
        • dzika_rzeka Re: a u Lisa.. 18.11.05, 17:19
          Jest gdzieś zapis tej rozmowy z Kurskim? Na stronie jest tylko skrypt z debaty
          początkowej, albo ja źle szukam...
          • jk Re: a u Lisa.. 18.11.05, 18:46
            tomaszlis.wp.pl/wid,8094773,archiwum.html
            to chyba to
            • poldek13 Re: a u Lisa.. 18.11.05, 19:08
              a teraz w Polsacie (Wydarzenia) precyzują: pokazują dokumenty, których znaczeniu przeczył wczoraj bezczelnie Kurski, wbrew temu co on mówił ogłosili też, że Kolenda-Zaleska potwierdziła, iż w TOK FM poza anteną Kurski powiedział: "Z tym Wermahtem to ściema, ale naród to kupi bo jest głupi".

Niech żyje IV Rzeczpospolita.Będą jeszcze jaja o jakich nikomu się nie śniło! Takich Kurskich w PiS-ie są dziesiątki! "Ściema, wcisk - a potem: Alleluja i do przodu!"
            • dzika_rzeka Re: a u Lisa.. 18.11.05, 20:04
              Dziękuję.
              Szokująca rozmowa.
    • olany_klient Re: Pisuary jadą po Lisie... 18.11.05, 22:20
      ... bo Lis dobiera się do du..py ich pupilków hehe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka