Dodaj do ulubionych

Basałaj wywalił Rembiszewską :(

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 14:30
Była to prezenterka wiadomości sportowych w TVP. I, szczerze mówiąc, pani
Dorota była chybą jedyną osobą w TVP, która nie napawa mnie obrzydzeniem, a
wręcz przeciwnie. Jest ładna itd :) Oj Basałaj, dziadu jeden!
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Basałaj wywalił Rembiszewską :( IP: gil:* / 192.168.0.* 11.10.02, 14:57
      Ni i dobrze zrobił, O urodzie sie nie wypowiadam, rzecz gustu, ale panienka
      była tam wyjątkowo nie na miejscu. Drętwa, wiadomości czytała drewnianym
      glosem, zdaje się, że nie za bardzo rozumiała to co każą jej czytać.
      • martaa2 Re: Basałaj wywalił Rembiszewską :( 11.10.02, 16:37
        Też mu się nie dziwię.Miała wygląd kucharki,a do tego obrzydliwie skrzeczący
        głos.I wyraźnie było widać,że sie na sporcie nie zna.Ot,przyszła wyskrzeczała z
        promptera i tyle.
        • Gość: Kenny Re: Basałaj wywalił Rembiszewską :( IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 19:57
          Cholera, czyżbym był jedyny? :)
      • Gość: Kenny Re: Basałaj wywalił Rembiszewską :( IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 19:57
        xyz? Pani z WOT-u?
        • Gość: xyz Re: Basałaj wywalił Rembiszewską :( IP: gil:* / 192.168.0.* 13.10.02, 19:23
          Nie jestem panią:). Ani nie jestem z wot-u.
          • kenny01 Re: Basałaj wywalił Rembiszewską :( 14.10.02, 18:57
            Gość portalu: xyz napisał(a):

> Nie jestem panią:). Ani nie jestem z wot-u.

To dobrze :)
    • Gość: koliber Re: Basałaj wywalił Rembiszewską :( IP: 149.156.12.* 11.10.02, 21:26
      Gość portalu: Kenny napisał(a):

> Była to prezenterka wiadomości sportowych w TVP. I, szczerze mówiąc, pani
      > Dorota była chybą jedyną osobą w TVP, która nie napawa mnie obrzydzeniem, a
      > wręcz przeciwnie. Jest ładna itd :) Oj Basałaj, dziadu jeden!
      Ale masz gust.
      To było komlente nieporozumienie. Ta Pani przespała się chyba z amatorem jej wątpliwych wdzięków.
      Zero urody, aparycji...
      A do tego koszmarny głos i dykcja.
      • Gość: Kosa Re: Basałaj wywalił Rembiszewską :( IP: *.acn.waw.pl 12.10.02, 21:21
        I słusznie, ładna była i tylko ładna, inteligencja, dykcja, znajomość zagadnień
        sportu, po prostu zero, może na innym kanale, może w innym programie,
        może "Różowa Landrynka" ją przygarnie?
        Pozdrawiam.
    • Gość: Anka Tak jak Mikolajczak i inne? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 17:23
      Zaraz bedzie miala swoj program.
      • Gość: Niech Basalaj rulez IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 20:13
        [----] z nia. Ale wczoraj widzialem mecz z Lotwa, i Basalaj tez powinien zaczac
        wystepowac w Rozowej landrynce. Jako wibrator. Szpakowski przy nim to geniusz -
        zreszta dzis w komentarzu pomeczowym z Bonkiem wystapil wlasnie on.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka