Dodaj do ulubionych

Wojewodzki vs Jagielski

• Gość: Jacus2 Re: Wojewodzki vs Harry Potter IP: SPEUROCOM* / 193.130.97.* 29.10.02, 10:15
      Zacznijmy od tego, ze Wojewodzki prawdopodobnie jest zapomnianym, starszym
      bratem Harrego Pottera, ktorego podla Rowling przemilczala w swoich ksiazkach.
      Okulary, owlosienie, spojrzenie, kompleksy wychowanego w cieniu slawy
      rodzenstwa...
      Przykra sprawa, moze badania genetyczne potwierdza...

Jedno jest pewne, czarowac to on nie umie...

Jacek
      • Gość: Kittki Re: Wojewodzki ukrywa swój wiek.Dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 12:28
        Nie byłam w kursie dzieła (zastanawiałam się ktoz to jest ten K.
        Wojewódzki) ,az tu wlasnie przeczytalam post o "podstarzałym" Panu K.
        Wojewodzxkim . Z nieukrywanym zażenowaniem informuje, ze ów Pan był bohaterem
        (no jednym z bohaterów;)"nesweekowego" artykułu , w ktorym toczono dyskusje na
        temat przedłużania formy u starszych Panów. Sposród wielu "poprawiajacych" swoj
        image mężczyzn, tylko Pan K. Wojewódzki nie odkrył swego wieku. Po prostu nie
        powiedzial ile ma lat. Widocznie ma straszliwe kompleksy. Do tej pory czuję
        niesmak. Mężczyzna wstydzący sie swego wieku??? To jakies zniewieścienie w
        najgorszym gatunku.
        Zdecydowanie jestem za Jagielskim. Normalny facet.
        Pozdrawiam
        • Gość: Larysa WIEK KUBY IP: 213.17.166.* 06.11.02, 15:05
          Gość portalu: Kittki napisał(a):

> Nie byłam w kursie dzieła (zastanawiałam się ktoz to jest ten K.
          > Wojewódzki) ,az tu wlasnie przeczytalam post o "podstarzałym" Panu K.
          > Wojewodzxkim . Z nieukrywanym zażenowaniem informuje, ze ów Pan był bohaterem
          > (no jednym z bohaterów;)"nesweekowego" artykułu , w ktorym toczono dyskusje
          na
          > temat przedłużania formy u starszych Panów. Sposród wielu "poprawiajacych"
          swoj
          >
          > image mężczyzn, tylko Pan K. Wojewódzki nie odkrył swego wieku. Po prostu nie
          > powiedzial ile ma lat. Widocznie ma straszliwe kompleksy. Do tej pory czuję
          > niesmak. Mężczyzna wstydzący sie swego wieku??? To jakies zniewieścienie w
          > najgorszym gatunku.
          > Zdecydowanie jestem za Jagielskim. Normalny facet.
          > Pozdrawiam
          -------------------------------------------------------------
          W ostatnim programie przyznal sie - to rocznik 63'

• Gość: Poldek Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.it-net.pl 29.10.02, 12:23
      Nie przepadam za żadnym z wymienionych panów, natomiast jeśli musiałbym
      wybierać spośród ich dwóch "tok szołów", wybrałbym program Kuby-ten też jest
      dość przeciętny, prawdę mówiąc, ale COŚ się tam przynajmiej dzieje. Owszem,
      prowadzącemu zdarza się czasem wypowiedzieć jakiś wątpliwie inteligentny żart,
      ale jakieś tam postępy zrobił. Zresztą, już wolę Wojewódzkiego od Jagielskiego
      i Torreasa...
      • Gość: Monika Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 13:29
        P. Jagielski chyba już się przejadł. Szkoda bo jeśli o mnie chodzi lubiłam go.
        Niestety w Polsce nie ma tak wielu interesujących postacii więc do programu
        zaczął zapraszać pogodynkę oraz Pawła Witczaka (czy Wilczaka tego od "sfory" i
        od : "na dobre..." - co a drętwiak). Mam wrażenie że program wiele stracił
        kiedy przeniósł się do TV 2 - pazur troszkę się nadłamał. Co do P.
        Wojewódzkiego to brak mu doświadczenia - nie panuje nad publicznością, nad
        gośćmi, czasem mam wrażenie że mówi z kartki i odchacza tematy do poruszenia z
        rozmówcą (coś jak plan musi być wykonany). Niestety to wsztystko wyszło z
        rozmowie z P. Najsztubem. To wszystko było bardzo żenujące.
        Może będzie lepiej.
        • Gość: Monika Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 13:34
          Ps. przyszło mi do głowy, że może powinien poprosić P.Leszczyńskiego do pomocy.
          Chyba w tym koleżeństwie i we wsparciu jego Idolowa siła.
    • Gość: JDGF Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.02, 13:12
      tak, nie widzialem zadnego talk-show prowadzonego przez Wojewodzkiego, w
      zwiazku z tym uwazam ze ten przedostani odcinek byl bardzo ciekawy, szczegolnie
      ta rozmowa z oposem udajacym oposa, bardzo smieszne. Ostatni odcinek byl
      nudnawy, ale na szczescie go nie widzialem, bo w tym czasie ogladalem ten nowy
      Talk-Show Wojewodzkiego, bardzo smieszny.
    • mahoney Re: Wojewodzki vs Jagielski 29.10.02, 21:53
      Ci goście są całkowicie różni , wole Jagielskiego bo fajniej gada z gośćmi ale
      lubie też program wojewódzkiego bo jest wyrazisty i ciekawy . Niestety ,
      ostatnio nie mam szczęścia trafić na program Jagielskiego , czy ktoś mi może
      powiedzieć dlaczego ?
      • ko_bie_ta Re: Wojewodzki vs Jagielski 30.10.02, 13:25
        Kuba Wojewódzki ma całkiem fajny pomysł na program, który jest ciekawy,
        dynamiczny, zapraszani są interesujący ludzie, jednak wielkim minusem programu
        jest prowadzący. Pomimo mojej całej sympatii dla Kuby, obiektywnie stwierdzam,
        że w tej konwencji się nie sprawdził! dlaczego? dlatego, że ten człowiek jest
        nastawiony wyłącznie na NADAWANIE! a niestety w tok-szole trzeba jeszcze
        słuchać, tego niestety nasz Kubuś nie potrafi, on nawet nie potrafi udawać że
        słucha! Z tego powodu widz odnosi wrażenie, że każdy zaproszony gość jest tylko
        po to, aby prowadzący mógł upajać się swoją elokwencją. Równie dobrze Kuba
        mógłby prowadzić półgodzinny monolog i wyszłoby na to samo. Najsztub powiedział
        jedną ważną rzecz do Kuby: "ripostujesz zanim pomyślisz" i własnie o to chodzi
        Myśl, Kuba myśl, rozmowa z drugim człowiekiem nie polega tylko na wyrzucaniu z
        siebie kąśliwych uwag z prętkością karabinu maszynowego, do pewnego momentu
        jest to zabawne lecz na dluższą metę - męczące, więc moja prośba do ciebie:
        postaraj się nas nie zamęczyć...
        • yetiii1 Re: Wojewodzki vs Jagielski 05.11.02, 00:48
          NIE CHCEMY JUŻ JAGIELSKIEGO, NIE CHCEMY JUŻ JAGIELSKIEGO , NIE CHCEMY JUZ
          JAGIELSKIGO , NIE CHCEMY JUŻ JAGIELSKIEGO, NIE CHCEMY JUŻ JAGIELSKIEGO, NIE
          CHCEMY JUŻ JAGIELSKIGO, NIE CHCEMY JUZ JAGIELSKIGO..........WYSTARCZY

zabawnego pana
    • coolt22 Re: Wojewodzki vs Jagielski 05.11.02, 18:01
      a to to jest 100 post na tym wątku ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka