Dodaj do ulubionych

Wojewodzki vs Jagielski

12.10.02, 12:36
zdecydowanie wole Jagielskiego przede wszystkim za naturalność a nie ten
denerwujący DJ-owski styl Wojewodzkiego. Poza tym Wojewodzki postaralby sie o
ciekawszych gosci w swoim programie.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • forward Re: Wojewodzki vs Jagielski 12.10.02, 15:28
      Tak zdecydowanie lepszy jest Jagielski nawet ten po upupieniu, czyli po
      przejściu do TVP2. A Wojewódzki, no cóż jemu już chyba przeznaczone jest
      gnojenie debiutantów w programie Idol.

Forward
      • Gość: koji Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 22:45
        Program Jagielskiego jest po prostu nudny.Te same twarze,podobne pytania,te
        same wstawki muzyczne...U Wojewodzkiego muzyka momentami rzeczywiscie moze
        wydac sie denerwujaca,ale caly program oceniam bardzo pozytywnie.Z Kuba W. jest
        jak z " Fight Clubem"-albo sie go wielbi,albo nie znosi. Ja zaliczam sie do
        tych pierwszych i chcialbym,zeby wiecej ludzi go ogladalo.Bo na razie jest
        tuz,tuz za "Herbatka u Tadka"...(mimo wszysto jest to 3. Talk-show pod wzgledem
        ogladalnosci)
        • Gość: Arntzen Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: 217.153.81.* 24.10.02, 23:09
          Milo mi, ze nie jestem osamotniona w swoich upodobaniach. Zarowno w przypadku
          Wojewodzkiego jak i Fight Clubu jestem na duze TAK.
          • Gość: Wojtek Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 13:11
            Bez obrazy ale skoro Wojewódzki albo raczej Powiatowy lub Sołecki (bardziej by
            to do niego pasowało) czuje się upoważniony do ublizania innym to ja napiszę co
            myślę patrząc na jego żenującą postać. Uważam że można czuć odrazę do tego
            podstzrzałego młodzieńca co najmniej z kilu powodów. No chociażby ta kreacja,
            kreacja jego postaci nie wiem przez kogo wymyślona . Chodzi mi o sylwetkę około
            czterdziestoletniego szczupłego ( bo zyjącego przecież zgodnie z obecnymi
            trendami faceta). Ciągłe układanie tych małych delikatnych (jakże nie męskich
            rączek w cudaczne kształty i wykręcanie tychże, prawie kobiecych paluszków w
            dziwne pozy - nie wiem komu sie to może podobać? Aha i ta młodzieżowa
            fryzura - naprawdę wygląda jak gość pozostający cały czas przed 30-ką duże
            brawa. Żebym nie zapomniał wojewódzki musi byc nieźle zakompleksiony z tym
            swoim nowym porshe i małym fiutkiem- szkoda mi go trochę.Poza tym jest o.k. no
            i jeszcze gratuluję scenografowi z tego jego programu - miał pomysł żeby
            upstrzyć ściany takimi subtelnymi zdjątkami Kubusia : jego małych usteczek,
            noska-kartofelka, i młodej buzi z rozszerzonymi porami przed 30-ką. Moja rada
            dla Kubika : farma piekności może tylko pomóc ci wyglądać młodo kolejne 20lat.
            Żal mi ciebie i tego że nie potrafisz sam niczego kratywnego wymysleć cytując w
            koło tego to a tamtego . Pozdrawiam wszystkich.
            • Gość: mira Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 05:55
              Zgadzam się w 100%!! Ale z "młodą" fryzurą to taki trisk, żeby zamaskować
              postępuujące łysienie. Przysięgam! Było to widać ostatnio gdy kamera pokazała
              go od tyłu w ostrym świetle!
              Nie wiem czy to przyczyna jego frustracji i hektolitrów jadu wylewanych często
              bez powodu, ale może coś w tym jest?

Pozdrawiam,
      • miotla2 Re: Wojewodzki vs Jagielski 26.10.02, 13:41
        masz rację - pozdrawiam
      • Gość: Monca Z Wojewódzkim jak z Lepperem IP: 195.116.62.* 29.10.02, 08:45
        chodzi mu o to (i Polsyfowi) by właśnie o nim było głośno, nieważne z jakiego
        powodu. Czy żenujący, czy intrygujący, ważne że o nim głośno. A jeśli chodzi o
        program, to jestem za, bo coś nowego, wreszcie szare Polaczki przełamują
        bariery.
    • Gość: Anka Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 17:22
      Absolutnie jestem za Wojewódzkim. Drugi program byl dużo lepszy. XDuzo lepiej
      niz w innym programie z ,,typu gadkowych'' wypadl aktor z Wkacji za jeden
      uśmiech.
      Wojewodzki jest ciekawsza osobą, niz Jagielski, choć obydwu lubie bardzo w ich
      programach.
      • Gość: AJa Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 19:22
        Zdecydowanie Jagielski. Przynajmniej chce mi sie to ogladac, nie pzrerywaja mi
        reklamy, a Jagielski nie dobiera sie tak natarczywie do mikrofonu (czyt. glosu)
        jak Wojewódzki. Daje szanse wypowiedzi i u niego gosc jest gwiazda programu, a
        nie prowadzacy. I cale szczescie.
        • Gość: Arntzen Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.uninet.gliwice.pl 14.10.02, 11:57
          Ja wole Wojewode bo:
          - wsrod gosci sa nie tylko znane osoby
          - ciekawi goscie muzyczni
          - aktualne monologi
          - nie ma Jose Torresa

i bardziej subiektywne powody:
          - scenografia
          - blizszy mi humor prowadzacego
          - milsza memu oku facjata ww.

Coz, Polska to nie USA gdzie kazda stacja ma po kilka programow tego typu.
          Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi(albo nie) co sie ma.
          • coolt22 Re: Wojewodzki vs Jagielski 14.10.02, 12:31
            na razie licząc razem ze mną 3:2 dla Jagielskiego :)

P.S poza tym u Wojewodzkiego denerwuje mnie ta "nowoczesna" muzyka.
            W "Wieczorze z Jagielskim" jest o wiele lepsza ;)
          • Gość: kubu Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.10.02, 18:04
            nie nie
            jak sie nie ma co sie lubi
            to sie ma czego sie nie lubi
            :-///
            • Gość: zbyshek Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: 217.153.26.* 24.10.02, 11:12
              Gość portalu: kubu napisał(a):

> nie nie
              > jak sie nie ma co sie lubi
              > to sie ma czego sie nie lubi
              > :-///

>jeszcze inaczej
              >jak się nie ma co się lubi
              >to się lubi co się nie ma
    • Gość: siciliana Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: 212.106.6.* 14.10.02, 14:20
      Oczywiście ze JAgielski, a pierwszy program Wojewódzkiego to czysta żenada,
      najpierw dorosnij chlopczyku, a potem do tivi :)
      • basto Re: Wojewodzki vs Jagielski 15.10.02, 08:55
        Widzieliście w ostanią niedzielę (13.10)? Przecież ta pani z małpką na początku
        to była czysta żenada. I jeszcze ta Georgina. Czy mi się wydaje, czy to był
        zwykły CHAMSKI play-back. Jezeli tak to się Wielki Kuba zupełnie ośmieszył.
        Po co on w ogóle zaprasza gości - gdyby przez godzinę stał przed kamrą i
        opowiadał nie śmieszne dowcipy wyszłoby na to samo.
        • Gość: Arntzen Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.junisoftex.pl / *.dark.silesianet.pl 15.10.02, 14:35
          Ne wiem czego wy oczekujecie po talk-showle. Widzieliscie powiedzmy Late Night
          with Conan O'Brien? Opiekunowie ze zwierzetami to czesci goscie takich
          programow. Chyba sami nie wiecie co by was usatysfakcjonowalo.
          A tak na marginesie, to w przyszly piatek nie ma Jagielskiego. Czyzby
          przeniesli program ze wzgledu na znaczny spadek ogladalnosci spowodowany
          konkurenca na polszamcie?
          • Gość: Kama Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: 149.156.213.* 15.10.02, 16:22
            Powiedzialabym ze Wojewodzki to odpowiednik O'briana, a Jagielski to dawny
            Leno. Teraz to jakies straszne byle co zrobili z tego Leno.
            Dziwie sie, ze tak wszyscy atakuja tego Wojewodzkiego. Jest typem popularnej i
            nowoczesnej gwiazdy. NIe widze roznicy miedzy O'brianem i Wojewodzkim. Obydwaj
            zdobywaja popularnosc na sile ,,osobowosci'' i bezczelnosci.
            • Gość: Kosa Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 18:57
              Wojewódzki to największy zawód, jaki spotkałem w historii telewizji. Dopóki
              prowadził programy muzyczne lubiłem go, gdy uwierzył ,że jest gwiazdą, stał się
              okropnym bufonem, nieuleczalnym egocentrykiem, a po programie, którego gościem
              był P.Najsztub gdyby miał honor, wróciłby do dawnej profesji!!! Ale kto ma
              teraz honor?!
              Pozdrawiam.
              • Gość: Tawananna Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 00:07
                Właśnie, czy ktoś może wie, czy będzie powtarzany odcinek z Najsztubem? (Heh,
                to znaczy kiedyś na pewno będzie, jak wszystkie produkcje Polsatu :), ale w
                bliższej przyszłości?) Tyle się o tym nasłuchałam, że aż szkoda by nie
                widzieć ;).
                • Gość: Larysa Re: Wojewodzki vs Najsztub IP: 213.17.166.* 24.10.02, 11:33
                  Gość portalu: Tawananna napisał(a):

> Właśnie, czy ktoś może wie, czy będzie powtarzany odcinek z Najsztubem? (Heh,
                  > to znaczy kiedyś na pewno będzie, jak wszystkie produkcje Polsatu :), ale w
                  > bliższej przyszłości?) Tyle się o tym nasłuchałam, że aż szkoda by nie
                  > widzieć ;).

Oj zaluj:))) Istna porazka Wojewodzkiego...Przy Najsztubie wygladal tak jak
                  przy nim wygladaja aplikanci do Idola, jak raczkujacy dziennikarz.....:)) Z
                  tym, ze Najsztub, stary wyga, z zachowaniem powagi i dystanu, bez chamskich
                  tekstow .... rozlozyl W na lopatki:) Pokazal mu gdzie raki zimuja i
                  rzeczywiscie Wojewodzki powinien sie jeszcze spooooro nauczyc...Miedzy innymi
                  tego, ze nie on jest GWIAZDA programu tylko jego goscie....:))

Pozdrawiam:)
        • Gość: kolo Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.waw.pdi.net 24.10.02, 09:41
          Oczekiwania wobec Wojewodzkiego byly baaaardzo duze. W koncu, ktos kto "jedzie"
          po wszystkich i w jednej wypowiedzi wali cytatami na poczatku i na koncu
          (ciekawe, cyz powtarza przed programem ;-)))
          musi liczyc sie z tym, ze jesli zaprezentuje autorski show, to bedzie to dobre
          widowisko, tymczasem mizeria straszna.

Mysle, ze jednym z lepszych programow byloby, gdyby zaprosil powiedzmy 5 osob z
          dola, ktore sciał (moze nawet neizbyt mocno), zeby przenalizowali jego program
    • Gość: dzielnicowy Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.ien.com.pl / 192.168.100.* 16.10.02, 12:32
      wojewodzki - dawno już nie widzialem w tv faceta o tak niskiej kulturze
      osobistej. mysle ze ze wzgledu na jego negatywne oddzialywanie na mlodziez
      powinien jak najszybciej zniknac z ekranu. porownywanie go z jagielskim wydaje
      sie niesmaczne.
      • Gość: FiSH Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.10.02, 20:12
        Nie rozumiem jak bardzo duze można mieć negatywne nastawienie do jednej osoby -
        Wójewódzkiego. Słyszałam, już ze jest hamski , mało kulturalny i wiele wiele
        innych... On po prostu taki jest, a porównywanie go z Jagielskim to zbytnio nie
        pasuje, bo są to dwa inne zupełnie rozniace sie od siebie osoby i programy. A
        to ze Kuba W. lubi byc gwiazdą w swoim programie, swiadczy o tym ze jest
        troszke narcyzowaty..ale on sam sie do tego przyznaje :)jednak nie osądzajcie
        zbyt ostro ludzi po tym jak są pokazywani w TV, załoze sie ze Kuba normalnie
        jest miłym i wrazliwym facetem.
        ...A Jagielskiego też lubie :-)
        Pozdróvki!!
        • kiah Re: Wojewodzki vs Jagielski 22.10.02, 14:48
          Dla mnie tego typu porownanie jest wyjatkowo chybione. Osobiscie zupelnie nie
          bawi, ba zniesmacza mnie, program Jagielskiego. Jest straszliwie naciagany i
          sztuczny. U Wojewodzkiego moze nie wszystko jest do konca dopracowane, ale
          jest troche ekspresji, ktora w jego przypadku jest bardzo naturalna. Poza tym
          to byl bardzo odwazny krok w strone amerykanskiego stylu rozrywki. Ja trzymam
          kciuki!
          • Gość: Jo Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.02, 17:21
            > Poza tym
            > to byl bardzo odwazny krok w strone amerykanskiego stylu rozrywki.

Pozostaje pytanie, czy amerykański styl rozrywki musi być tak natrętnie
            lansowany w polskiej Telewizji.
            • kiah Re: Wojewodzki vs Jagielski 22.10.02, 22:20
              <Pozostaje pytanie, czy amerykański styl rozrywki musi być tak natrętnie
              lansowany w polskiej Telewizji.>

Obawiam sie, iz na kopiowanie jestesmy w jakims stopniu juz skazani od kilku
              dobrych lat. Kwestia jest jedynie forma w jakiej to uczynimy. Oby nie
              schodzila ponizej prezentowanego przez Wojewodzkiego show.
              • Gość: dzielnicowy Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.ien.com.pl / 192.168.100.* 23.10.02, 11:22
                ci ktorzy porownuja wojewodzkiego do jay leno lub connana o'briena a polskie
                talk show do amerykanskich to chyba nie znaja angielskiego i nie rozumieja o
                czym mowa w talk showach w ameryce. tam jest to przemysl ktorego wytworem sa w
                pelni profesjonalnie przygotowane rozmowy i cala zwiazana z nimi oprawa, tutaj
                w polsce talk show to gledzenie o wszystkim i o niczym tak, jak kiedys w
                kolejkach po mieso.
                a swoja droga co niektorzy to maja olbrzymie kompleksy wobec ameryki, wybijcie
                sobie ze lba ameryke, nigdy nia nie bedziecie. zostancie przy swoim stylu- tak
                bedzie lepiej.
                czesc
                • Gość: Arntzen Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: 217.153.81.* 23.10.02, 15:53
                  Angielski znam calkiem dobrze, tak jak ww. programy.
                  I doskonale rozumiem o czym w nich jest mowa. Gwiazdy mowia o swoich
                  najnowszych filmach, opowiadaja anegdoty ze swojego zycia itp. Porownanie z
                  polskimi programami tego typu jest jak najbardziej uzasadnione. Pewnie, ze
                  oprawa np Jagielskiego nie dorownuje rozmachem Leno, a rozmowy moze mniej
                  bawia, ale to wynika z tego, ze amerykanskie gwiazdy sa bardziej otwarte.
                  I jesli zarzucasz polskim talk-showom, ze gada sie w nich o niczym, to czymze
                  jest rozmowa o ostatnich wakacjach Pameli Anderson u Leno?
                  Jesli to jest wedlug Ciebie ideal profesjonalnie przygotowanej i
                  przeprowadzonej rozmowy, to chyba nie widziales Larry King Live.
                  Przynajmniej Cie to tlumaczy czemu zarzucasz innym niezrozumienie tresci rozmow.
                  • Gość: patrzałek Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.it-net.pl 23.10.02, 22:21
                    Wojewódzkim jestem nieco zawiedziony - pamiętam go z czasów, gdy prowadził
                    programy muzyczne , Jagielskim - już poważnie znudzony ( zwłaszcza sposobem
                    prowadzenia dialogu z gośćmi - to męczące i upierdliwe!). Wojewódzki prowadzi
                    rozmowę bardziej spontanicznie, ale jest przez to bardziej chaotyczny. Program
                    z Najsztubem - niezły ( he , he dał się zapędzić Najsztubakowi w kozi róg), ale
                    w sumie całość na mocne 4-.

Jagielski - na prawdę, już wystarczy to już parę lat!

(kto oglądał "forum" 22 10 02 he he he he)
        • Gość: A Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 00:11
          www.telewizja.terramail.pl/arch/tv7/index.html - tekst o Wojewódzkim i jego
          życiu prywatnym.
          • Gość: Arntzen Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.centrum.gliwice.pl / 192.168.11.* 24.10.02, 08:39
            Wlasciwy adres to: www.telewizja.terramail.pl/arch/tv7/kuba.html

Przepraszam, ten text ktory zapodales/as jest rownie subiektywny jak wiekszosc
            wypowiedzi tutaj. Myslalam, ze to bedzie wypowiedz kogos kto zna Wojewodzkiego
            osobiscie a Ty podsuwasz zdanie kogos, kto po prostu czuje sie rozczarowany
            jego programem.
            Autor tego felietonu, rzeczywiscie powinien uwazniej patrzec na ludzi, skoro
            nie dostrzegl, ze Wojewodzki w Idolu spelnia pewna role.
            • Gość: Adam Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: proxy / *.wagrowiec.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 13:00
              Sorry,po prostu kiedys przeczytalem ten text i wydal mi sie dosc ciekawy.
        • Gość: mira Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 06:02
          Zazdroszczę Ci tej prostolinijnej wiary, że Kuba jest wrażliwym facetem.
          Nawet jeśli kocha swoją mamę i nie obraża swoich przyjaciół, to po tym co
          zaprezentował w Idolu i swoim pożałowania godnym programie nie mam
          wątpliwości, że wrażliwy to on NA PEWNO nie jest.
          Chyba, że inaczej rozumiemy określenie "wrażliwy".
    • Gość: Michal Wojewódzki - upadek szybki jak błyskawica IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 23:05
      Kuba pokazał wszystkim złośliwość,fantazje wwymyślaniu głupich tekstów i to
      było wszystko.
      Facet jest pyskującym zerem.
      A Jagielski zwyczajnie ma klasę i do poziomu faceta opowiadającego o pierdzeniu
      w pruskim mundurze się nigdy nie zniży.
      Szkoda tylko, że upadek Kuby zaszkodzi ludziom z pierwszej edycji Idola.
      • Gość: Tola Re: Wojewódzki - upadek szybki jak błyskawica IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 00:19
        Oj oj, ktos tu sie mocno zapędził w porównywaniu Wojewódzkiego do O`Briena. Nie
        ta klasa,nie ta ranga humoru. Przy inteligentnym sarkazmie Connana docinki Kuby
        są żenujące. Ale z drugiej strony patrząc:program Kuby Wojewódzkiego wspaniale
        wpasowywuje się w klimat polsatowskiej ramówki.
        Tym bardziej próby porównynania Jagielskiego do Wojewódzkiego są conajmniej nie
        na miejscu.
        Brawa dla Wojtka! Tak trzymać.
        • norah Re: Wojewódzki - upadek szybki jak błyskawica 24.10.02, 08:37
          Zdecydowanie Wojewódzki - przynajmniej na razie! Na początku IDOLA raziło mnie
          jego chamstwo, ale teraz zgadzam sie z opinią: taki jest jego image, to jest
          telewizja. IDOL bez Kubusia byłby nudny jak flaki, a jak ktos jest bardzo
          wrazliwy psychicznie to niech siedzi w domku i czyta ksiażki pod kołderką a nie
          startuje w "eliminacjach do sławy". Talk-show Kuby jest spontanem - np.
          rewelacyjne "niezgranie" tematyczne z chłopakami z Cool Kids itd. Oni sobie, on
          sobie i to ich naturalne zazenowanie drug queen (czy jakos tak to sie pisze)!
          Przynajmniej luzik! A Jagielski powoduje u mnie odruch wymiotny! Ile razy można
          wałkować te same tematy w taki sam sposób - udawany dowcip, najczesciej
          polegajacy na dwuznacznosći jak w podstawówce - z tymi samymi goścmi, bo te
          wszystkie pseudogwiazdki naprawde sa takie same, cóż moga nowego powiedzieć! I
          ten beznadziejny Jose Torres! Wieje nuuuuuuuuudą!
          • Gość: Jo Re: Wojewódzki - upadek szybki jak błyskawica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.02, 01:25
            > A Jagielski powoduje u mnie odruch wymiotny! (...) bo te
            > wszystkie pseudogwiazdki naprawde sa takie same, cóż moga nowego powiedzieć!

Pseudogwiazdki? Pewnie i takie bywają. A inni, jak Stefania Grodzieńska, Hanka
            Bielicka, Machulski, Czyżykiewicz? To tez sa pseudogwiazdki?! Hm, może po
            prostu nic ci nie mówią te nazwiska?
    • Gość: Dżarak Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.u.mcnet.pl 24.10.02, 08:44
      Czseciowo tak czesciowo nie, jak to mawial Dyzma. Poczatkowo i w duzej mierze
      nadal nie lubie Jagielskiego wlasnie za brak naturalnosci, albo jak kto woli,
      taka nerwowa naturalnosc, ktora nie pozwala mu prowadzic normalnej rozmowy.
      Wojewodzki natomiast mnie zawiodl. Mialem nadzieje ze oto mamy wreszcie
      bezkompromisowego, ostrego talkshowmana, a la Cejrowski (Cejrowski wroc !) a
      tutal widac ze to facet ktory cos tam niby sie stara zrobic inaczej, ale
      wlasciwie nie ma nic kompletnie do powiedzenia.
      • Gość: Larysa Jagielski TAK, Wojewodzki KICHA IP: 213.17.166.* 24.10.02, 11:41
        Gość portalu: Dżarak napisał(a):

Poczatkowo i w duzej mierze
        > nadal nie lubie Jagielskiego wlasnie za brak naturalnosci, albo jak kto woli,
        > taka nerwowa naturalnosc, ktora nie pozwala mu prowadzic normalnej rozmowy.

On po prostu taki jest:) I to caly jego urok:)
        Uwazam, ze swietnie prowadzi swoj program. Dowcip na poziomie, czasem ciety
        lecz z umiarem a nie jak Wojewodzki...pozal sie Boze...calkowicie bez umiaru..

> Wojewodzki natomiast mnie zawiodl. Mialem nadzieje ze oto mamy wreszcie
        > bezkompromisowego, ostrego talkshowmana, a la Cejrowski (Cejrowski wroc !) a
        > tutal widac ze to facet ktory cos tam niby sie stara zrobic inaczej, ale
        > wlasciwie nie ma nic kompletnie do powiedzenia.

Wojewodzki szybko zakonczy swoja kariere... jak sie znudzi...a znudzi sie
        szybko, bo nie ma nic ciekawego do przekazania..
        Talk-show dno, pod kazdym wzgledem .... i muzyki (czesto zaglusza i Kube i
        goscia)..i sceneria jakos do mnie nie przemawia - to klaustrofobiczne studio...,
        a goscie spiewajacy z playbacku? oj...wstyd!!! no i ten "pierdzacy" gosc...nic
        smiesznego doprawdy...Pani z malpka? ...eeee tam....kiszka!!!
        • Gość: k.l. Re: Jagielski TAK, Wojewodzki KICHA IP: *.skarszerwy.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 13:28
          Ludzie, nie ma sie co zastanawiac- Wojewodzki tak jak i caly Polsat-obrzydliwy,
          bez taktu, bez SMAKU, brak ogłady i przede wszystkim brak KULTURY i SZACUNKU
          do drugiego czlowieka!!!
          • Gość: k.l. Re: Jagielski TAK, Wojewodzki KICHA IP: *.skarszerwy.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 13:39
            Szczerze: bylam na koncercie Idola w Sopocie i jak posluchalam Wojewodzkiego -
            stwierdzilam - fajny gosc, sypal kawalami i to dobrymi - poprostu rozbawil cala
            publicznosc - bylam mile zaskoczona jesgo stylem bycia. Nie ogladalm
            przesluchan do I-szej edycji Idola, wiec kompletnie nic nie wiedzialam o Kubie.
            No coz-kilka razy ogladalam druga edycje i ..... Kurcze!-wiem, ze ludzie robia
            sobie jaja- bo nie maja zielonego pojecia o spiewaniu, co poniektorzy tez i o
            zachowaniu, ale czy trzeba ich znizac do poziomu debili przed TV. Zastanaiwam
            sie czy po powrocie do domu (czy gdzies tam?)Kubie jest zal tych ludzi ktorych
            zbesztal z blotem ?
    • Gość: fan? Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 13:53
      Obydwoje sa kiepscy,szkoda mi czasu na ogladanie ich nietrafionych zartów i
      niby sprytnie zadanych pytań.Ludzie gdzie Mann i Materna ,oni nawet ze "słabym"
      gosciem potrafili porozmawiac tak zeby było ciekawie lub smiesznie.
      U panów W i J jest wręcz odwrotnie.
    • Gość: anna Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.ok.ae.wroc.pl 24.10.02, 14:20
      Hej nadeszły zmiany
      nadeszły przed laty
      kiedy wojewodztwa
      zmieniono w powiaty

urzad wojewodzki
      w urzad powiatowy
      wiedza o tym kaczki
      wiedza o tym krowy

wiedza o tym krowy
      wiedza to barany
      ze powiat powiatem
      odtad bedzie zwany

niestety nie wiedza
      tego w polsacie
      moda jest na stringi
      oni nosza gacie

Nowy program graja
      w niejednym powiecie
      zwa go wojewodzkim
      co to znaczy? wiecie

program znakomity
      z wyczuciem i smakiem
      Kuba Wojewódzki
      to jego bohater
    • Gość: blame Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 18:15
      od wielu lat nie moge juz patrzec na ta okropna morde jagielskiego. plus te
      jego glupie upominki. powinni go zdjac. i wcale nie jest juz wampirem, tylko
      owca do pozarcia.

wojewodzki jeszcze mi sie nie opatrzyl, ale wole go w idolu. a ten jego program
      to tylko odcinanie kuponu.
    • Gość: MoRpHeOs Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.wh12.tu 24.10.02, 23:09
      zgadzam sie!
      jagielski lepiej prowadzi swoj program niz wojewodzki.jagielski ma lepszy styl
      (mimo ze zbytnio nie lubie ich programow).wojewodzki jest zalosny.lepiej aby
      zajal sie czyms innym,ale napewno niech nie prowadzi programow telewizyjnych.
      • Gość: N Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 23:42
        Gość portalu: MoRpHeOs napisał(a):

> zgadzam sie!
        > jagielski lepiej prowadzi swoj program niz wojewodzki.jagielski ma lepszy
        styl
        > (mimo ze zbytnio nie lubie ich programow).wojewodzki jest zalosny.lepiej aby
        > zajal sie czyms innym,ale napewno niech nie prowadzi programow telewizyjnych.

Spokojnie!Bardzo nie lubię,gdy ktoś stawia tak kategoryczne opinie i to wręcz
        na ostrzu noża!Ja należę raczej do wielbicielek Kuby,ale nie jest to ślepe i
        bezkrytyczne uwielbienie.Zgadzam się,że jeśli chodzi o Idola,to zaprezentował
        tam swoją nieprzeciętną inteligencję,refleks,no i niestety chamstwo.Choć
        większość ludzi kompletnie nie umiejacych śpiewać zasłużyła sobie na surową
        ocenę,to jednak kilka razy naprawdę przesadził.Co do jego nowego programu,to
        apeluję o wstrzymanie sie przez pewien czas z jego oceną.Kuba się rozkręca i
        sądzę,że z programu na program jest coraz lepszy.Program Jagielskiego
        cenię,ale jest on już tak długo na antenie,że trochę mi się opatrzył i rzadko
        go teraz oglądam.Sam Jagielski choć jest wybitnie inteligentnym człowiekiem,to
        wydaje mi się,że oczytaniem i błyskotliwością lekko ustępuje Kubie.Byłam na
        nagraniu programu tego ostatniego i wywarł na mnie bardzo pozytywne
        wrażenie.Cierpliwie rozdał wszystkim auografy,zrobił sobie zdjęcie z
        każdym,kto tego chciał i ogólnie dla wszystkich był bardzo miły.Naprawdę Kuba
        nie jest taki straszny,jak się wydaje!
        Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
        • nomeans Re: Wojewodzki vs Jagielski 25.10.02, 10:22
          A nie uwazasz ze to co mowi jest sztuczne, wierz mi nie
          jest trudno kupic sobie ksiazke z arcymadrymi slowami
          slawnych ludzi i cytowac ich za kazdym razem. On nie
          mowi nic od siebie przetwarza to co gdzies przeczytal,
          ulozy sobie w glowie co ma kiedy powiedzec i tylko czeka
          na okazje aby przytoczys jakas bardzo madra mysl -
          oczywiscie nie swoja. Koles nie odnajduje sie w tym co
          robi i mysli ze chamstwem zalatwi sprawe.

sprawa wg mnie troche dziwna bo jak twierdzi wychowal
          sie na buncie tylko przeciwko czemu ma byc ten bunt -
          dobrym obyczajom ??????
          • Gość: colo Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.waw.pdi.net 25.10.02, 11:38
            100 proc. racji.

Rozumiem, ze sa ludzie, ktorym moze imponowac to ze ktos raz na jakis czas
            wyalnie celny cytat, zabawna gra slow itp. Ale jak moze bawic ktos, kogo kazda
            wypowiedz sklada sie z "jak powiedzial ..." (nota benka: tak jest w Idolu, w
            wywiadzie tu podlinkowanym tego nie bylo, wiec przypuszczam ze pan KW naprawde
            uczy sie tego przed programem)
            • Gość: Anka Wojewodzki jest swietny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 11:51
              Aktor tez sie uczy i bawi.
              Wojewodzki jest z odcinka na odcinek coraz lepszy.
              Przedtem ogladalam Jagielskiego dosc czesto dla rozrywki. Potem wcale. Teraz
              mnie juz nie bawi.
              U Wojewodzkiego nie wiem czego sie spodziewac. Gosci ma ciekawych (no moze poza
              pierwszym odcinkiem), komentarze dobre. Nie obraza ludzi jak w Idolu.
              Jest swietny.
              • Gość: Jo Re: Wojewodzki jest swietny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.02, 01:37
                > Nie obraza ludzi jak w Idolu.
                > Jest swietny.

Własnie - nie obraża. Jak staje przed nim ktoś, komu nie można z
                przeproszeniem narobić na łeb, bo jest to ktoś znany i sławny, to Kubuś tez
                się robi grzeczny i miły. Obrzydliwy włazidup. Ciekawe, co by było, gdyby
                powiedział Ścibakównie "miernota jesteś, jedziesz na tym, że masz sławnego
                męża". Ale gdzie tam!! Pani Beata moze mu się jeszcze kiedyś przydać. Co
                innego kandydat na idola, który przyjechał z Grzebienic Małych...
    • Gość: melex Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.cps.pl 25.10.02, 14:02
      jagielski - tak. dowcip, styl, jajo. jeden minus - NICH TEN JOSE TORRES
      ZNIKNIE, bo nie trawie goscia.

wojewodzki - nie. miekka pupa z doklejonymi pazurkami z pcv maskujaca swoje
      kompleksy chamstwem i obnoszeniem sie ze swoim porsze. nie od dzis wiadomo, ze
      drogi samochod to substytut okazalej "meskosci" (zeby nie bylo, ze wylgaryzmy
      tu jakies...)
      • Gość: Diego Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 22:45
        Wojewodzki - beznadziejny. Przesadzil zdecydowanie. Ale ci "faceci" tak maja,
        lubia byc widoczni. Skończy sie szybciutko. Sam dla siebie moze robic show
        przed wlasnym lustrem, a nie na oczach ludzi, ktorych jak wiemy i tak nie
        szanuje. Porównanie z Jagielskim, moim zdaniem co najmniej nie stosowne.
    • Gość: wek20 Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.aro.pl 25.10.02, 15:30
      witam

mnie osobiscie dobija poziom p.Wojewodzkiego
      nie sadzilem, ze ktos z tak niskim poziomem intelektualnym, kompletnym brakiem
      obycia wsrod normalnych ludzi, z tak wysoce rozwinietym zmyslem arogancji i
      zapatrzenia na wlasne zdanie oraz tak beznadziejnie ubrany moze robic kariere w
      tv. no ale coz, ten przypadek pokazuje, ze do polshitu kazdego biora :-)))

pozdrawiam,
      wek20
    • Gość: Yosso Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.dialog.net.pl / *.lubin.dialog.net.pl 25.10.02, 16:28
      Najlepiej Wojewódzkiego podsumowała w Idolu pani Zapendowska:
      "Kuba , jesteś przegłosowany więc możesz wyjść"
      a tak wogóle dziwi mnie tak drastyczna różnica między celnymi (czasami) i
      dosadnymi uwagami Wojewodzkiehgo w Idolu, a jego dowcipem na poziomie Maratonu
      usmiechu jaki prezentuje w swoim szole
      • Gość: iza Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.gliwice.pl / 192.168.1.* 25.10.02, 21:58
        Gość portalu: Yosso napisał(a):

> Najlepiej Wojewódzkiego podsumowała w Idolu pani Zapendowska:
        > "Kuba , jesteś przegłosowany więc możesz wyjść"
        > a tak wogóle dziwi mnie tak drastyczna różnica między celnymi (czasami) i
        > dosadnymi uwagami Wojewodzkiehgo w Idolu, a jego dowcipem na poziomie
        Maratonu
        > usmiechu jaki prezentuje w swoim szole
        Zgadzam się w stu procentach!!!
    • Gość: Oleńka Stawiam na Wojewódzkiego IP: *.it-net.pl 25.10.02, 18:01
      Bardzo szanuję i nawet dość lubię program Jagielskiego, jednak nie mogę oprzeć
      się wrażeniu, że jego show powoli chyli się ku końcowi... "Wieczór z..." broni
      się już tylko doborem gości (a i z tym różnie bywa), bo jego formuła jest
      coraz bardziej przestarzała, a co za tym idzie-coraz mniej strawna. A dowcip i
      złośliwość Jagielskiego w ostatnich latach bardzo straciły na ostrości. Cóż,
      nic nie trwa wiecznie.
      Natomiast co do show Wojewódzkiego-pierwszy odcinek wydał mi się niemalże
      żenujący, jednak z powodu mojego szacunku i sympatii do Kuby postanowiłam
      obejrzeć następny odcinek z p. Najsztubem, który okazał się w pewnym sensie
      przełomowym. Odtąd Qba zaczął robić naprawdę duże, jak na tak niewielki okres
      czasu, postępy. B. dobry dobór gości-szczególnie jestem wdzięczna za
      zaproszenie Henryka Gołębiewskiego. Formuła programu-nowoczesna i wciągająca.
      Sam prowadzący-nie licząc drobnych potknięć i kilku płytkich dowcipów,
      wreszcie zaczął w pełni wykorzystywać swoje atuty, tj. błyskotliwość,
      profesjonalizm, refleks czy inteligencję. Bardzo podoba mi się również sam
      fakt, że promuje utalentowanych artystów... Rozmowa na temat kina niezależnego
      w ost. odcinku była również trafionym pomysłem. Reasumując-program Kuby, mimo
      paru wpadek (patrz: trębacz z bodajże 3 odcinku... no coment), wnosi coś
      nowego-coś co wyróżnia go spośród innych "toków szołów" ;), ponadto jest
      bardzo świeży. I mam tylko nadzieję, że program Powiatowego w dalszym ciągu
      będzie rozwijał się w takim tempie. Dziekuję, oddaję głos do studia ;)

• Gość: Kosa Re: Polsat, wywalcie Wojewódzkiego IP: *.acn.waw.pl 25.10.02, 20:06
        Kolejna dziewczyna i kolejny popis infantylizmu! Czy to fan club Wojewódzkiego?
        Czytam, że program z P.Najsztubem był dla Kuby przełomowy? Powinien być ale nie
        był, bo on nie stosuje się do tego co mu starszy kolega radził, trzeba słuchać
        rozmówcy! ale on tego nie potrafi, tej miary egocentryk nie zniesie, drugiej
        gwiazdy w tym samym programie, do talk show, kompletnie się nie nadaje!
        Pozdrawiam.
        • Gość: N Re: Polsat, wywalcie Wojewódzkiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 22:12
          Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Kolejna dziewczyna i kolejny popis infantylizmu! Czy to fan club
          Wojewódzkiego?
          > Czytam, że program z P.Najsztubem był dla Kuby przełomowy? Powinien być ale
          nie
          >
          > był, bo on nie stosuje się do tego co mu starszy kolega radził, trzeba
          słuchać
          > rozmówcy! ale on tego nie potrafi, tej miary egocentryk nie zniesie, drugiej
          > gwiazdy w tym samym programie, do talk show, kompletnie się nie nadaje!
          > Pozdrawiam.

Kosa ja uważam,że Kuba zastosował się do rad Najsztuba i postaram się Ci to
          udowodnić.
          1.Zmienił fryzurę.Teraz wyglada zupełnie normalnie.
          2.Rzeczywiście zaczął słuchać swoich gości.Nie przerywa im i wygląda na to,że
          naprawdę się stara być dobrym gospodarzem.
          3.Nie obraża i nie ośmiesza swoich gości,choć oni nie zawsze są fair
          (przypominam NKoD).
          Poczekajmy jeszcze parę tygodni z oceną Kuby i jego programu.
          • Gość: Amiranda Czas pokaże... :) IP: *.it-net.pl 26.10.02, 10:05
            Gość portalu: N napisał(a):

> Poczekajmy jeszcze parę tygodni z oceną Kuby i jego programu.

Dokładnie. Na tym etapie trudno jeszcze wyrokować. A Ty Kosa, nie obrażaj
            ludzi, tylko dlatego, że mają inne zdanie od Ciebie.
        • Gość: Oleńka Re: Polsat, wywalcie Wojewódzkiego IP: *.it-net.pl 26.10.02, 09:56
          Dawno się tak nie ubawiłam, jak słowo daję... Kosa, nazywasz mojego
          posta "popisem infantylizmu", dlatego tylko, że opowiedziałam się za programem
          Kuby... zabawne, doprawdy. Tak się składa, że gdybyś raczył(a) doczytać moją
          wiadomość, zobaczył(a)byś, że nie pisałam o programie Qby w samych
          superlatywach-owszem, wymieniłam zalety, jednak wspomniałam również o wpadkach
          i niedoskonałościach tegoż, jeśli dobrze pamiętam. Spodziewałam się, że po
          moim poście ktoś zaprotestuje, czy poda coś w wątpliwość, jednak miałam
          nadzieję, że będą to polemiki rozsądne i racjonalne. Cóż, w zasadzie mogłam
          przygotować się na to, że w większości przypadków wyrażanie się w jakikolwiek
          sposób pozytywnie o K. Wojewódzkim jest na tym forum niemalże piętnowane
          (oczywiście, to się tyczy tylko pewnej grupy forumowiczów).
          Bez pozdrowień.
    • Gość: ja Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.gliwice.pl / 192.168.1.* 25.10.02, 21:14
      Wojewodzki jako juror Idola lansował sie na Ostatniego Sprawiedliwego
      walczącego z kiczem i płycizną. A potem zaproponował widzom takiego gniota jak
      talk show pod jakże interesującym tytułem Kuba Wojewódzki!!!Dlaczego to się
      nazywa talk show, skoro on swych gości wogóle do głosu nie dopuszcza!!!Goście
      są może i ciekawi, gdyby tylko dał im szansę wypowiedzieć się. Muzyka
      ba=eznadziejna, a gość opowiadający o pierdzeniu- żałosny. Ten facet nie
      potrzebuje gości, bo tak naprawdę zachwyca się przez godzinę samym sobą i swymi
      pseudożartami.Ten program ma oglądalność tylko dzięki jego popularności i na
      tej zasadzie nie zejdzie prędko z anteny. Ja nie mam zamiaru tego oglądać, a
      Wojewódzki jako juror Idola stracił dla mnie wiarygodność.
      • Gość: NN JAGIELSKI-ZA KULTURĘ,KTÓREJ WOJEWÓDZKIEMU BRAK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 14:39
        • Gość: milo Kuba Wojewodzki - marketingowy potworek Polsatu IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 26.10.02, 16:05
          Mimo, iz interesuje sie muzyka i slucham jej nad wyraz czesto nigdy wczesniej
          nie slyszalem o osobie Kuby Wojewodzkiego, z tym wiekszym zaskoczeniem
          przyjalem jego osobe w gronie fachowcow programu Idol.

Nie uprzedzajac sie zbytnio do nieznanej osoby zaczalem obserwowac tegoz (i tu
          sarkazm az rozbryzguje sie na pisanych przeze mnie slowach) "gentelmana".

Z poczatku musialem wkladac wiele wysilku by pogodzic sie z niejednokrotnie
          bezzasadnymi i ponizajacymi wyrokami jakie ferowal w stosunku do probujacych
          swoich sil w Idolu. Nie przekonal mnie do swojej osoby kiedy w trakcie
          pierwszej edycji programu probowal tlumaczyc swoja, czesto bezkonstruktywna,
          plytka i ukierunkowana tylko na kreowanie swojego wizerunku, krytyke wyzszymi
          wzgledami, checia znalezienia prawdziwej gwiazdy. Czytajac artykul autorstwa
          Wojewodzkiego w Aktiviscie z niesmakiem konstatowalem kolejne proby mieszania z
          blotem polskiego rynku muzycznego (ktorego nota bene sam Wojewodzki jest
          pelnoprawnym i aktywnym czlonkiem) tylko po to by zaistniec, odroznic sie,
          zapasc w pamiec.

W miedzy czasie twarz Wojewodzkiego pojawila sie na okladkach kilku magazynow,
          udalo mu sie, a raczej specjalistom od marketingu w Polsacie, bo jego samego
          nie podejrzewam o tak wysoce fachowe umiejetnosci, wykreowac swoja osobe.
          Strategia jaka przyjeto w stosunku do Wojewodzkiego to prosta manipulacja, z
          ktorej korzystaja takze Lepper czy Manson, polegajaca na odroznianiu sie za
          wszelka cene. Przykre jest jednak, iz odroznianie to ma tak negatywny wyraz.
          Opiera sie na krytykowaniu i ponizaniu (Idol), osmieszaniu i drwinie (talk
          show), grubianstwie i pogardzie (wywiady). Wojewodzki najwyrazniej uwierzyl
          badz wmowiono mu, iz jest kims wyjatkowym, poczal mysl te w sobie pielegnowac i
          przybral w ostatniej fazie swojego przepoczwarazania sie postac marketingowego
          czerwa wyhodowanego przez Polsat, ktory obrosniety gruba skora chamstwa i
          nieprofesjonalizmu stara sie wypelzac tu i owdzie przyciagajac telewidzow pzed
          ekrany.

W miedzy czasie pojawil sie talk show, w ktorym okazalo sie, ze "popularna
          poczwarka" w ogole nie potrafi sie odnalesc. Obraza gosci, nie potrafi
          spokojnie siedziec, gestykuluje, przerywa, a ponad wszystko nudzi. Ilez bowiem
          razy mozna slyszec, iz "w naszym klubie szczerosc to norma", ilez razy mozna
          tlumaczyc sytuacje tym samym cytatem ?!

Mimo, iz wiele osob uwaza, iz pierwsze odcinki talk show'u byly zimno
          wykalkulowana gra, ktora miala wzbudzic kontrowersje i zainteresowanie
          programem, a teaz bedzie juz tylko lepiej, ja tak nie uwazam. Telewizja, media,
          prasa sa dla mnie rozrywka, i to rozrywka za ktora place, nie mam zatem zamiaru
          dofinansowywac promowania takiej postawy jaka przyjmuje (a raczej jaka nakazuja
          mu przyjmowac specjalisci z Polsatu) Wojewodzki. Krzykliwosc, brak
          refleksyjnosci, arogancja, buta i chamstwo odpowiednio jest juz promowana
          podczas obrad parlamentu, nie ma sensu zeby znalazla swoje miejsce takze w
          programach rozrywkowych.

...i zgadzam sie calkowicie z przedmowcami, ktorzy zauwazyli, iz Wojewodzki
          obiecywal, ba przyrzekal, odnalezienie prawdziwego Idola, a teraz karmi nas
          swoja kiczowatoscia dwa razy w tygodniu. Problem polega bowiem na tym, ze
          podstepny Polsat i jego maly zwierzaczek Wojewodzki, w momencie gdy nie
          znalezli prawdziwego Idola postanowili zrobic z niego halasliwego i nudnego
          jurora.
          • Gość: Michał rewelacyjny komentarz IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 16:13
            Kariera tego dupka Kuby skończy się bardzo szybko !
            • Gość: Arntzen Re: rewelacyjnie stronniczy komentarz IP: 217.153.81.* 26.10.02, 16:22
              Kariera Wojewodzkiego trwa juz od ponad 10 lat, wiec tak czy inaczej nie moze
              byc krotka.
              • Gość: Oleńka Otóż to... IP: *.it-net.pl 26.10.02, 20:26
                Arntzen ma rację-komentarz, który tak spodobał się Michałowi (notabene,
                napisany poprawnie i spójnie) jest szczytem subiektywizmu... Osoba, która go
                napisała, wbrew swoim zapewnieniom, jakoby "nie uprzedzała się zbytnio do
                nieznanej osoby" -tu przydałoby się uściślenie, informujące, że osoba ta jest
                nieznana akurat autorowi, bowiem większosci osób, którzy słuchają muzyki nie
                od dziś, nazwisko Wojewódzkiego nie jest obce. Zatem na początku radziłabym
                autorowi bliżej poznać dokonania i biografię człowieka, którego chce się
                zmieszać z błotem...
                • Gość: darek Re: Otóż to... IP: 217.11.143.* 26.10.02, 21:52
                  A wg mnie gosciu trafil w setno - udupil Wojewodzkiego tak jak on na to
                  zasluguje. Bo nie licza sie biografie i odcinanie kuponow od popularnosci z
                  dawnych lat ale to co sie robi tu i teraz. Milo - gratulacje i olej czytanie
                  biografi :-) :-) :-)
          • pani_kierownik Re: Kuba Wojewodzki - marketingowy potworek Polsat 26.10.02, 16:41
            NAJBARDZIEJ RZECZOWY KOMENTARZ I MIMO ZE NIECO ZLOŚLIWY NAJLEPIEJ OBNAŻA QBĘ W.
    • Gość: marta Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 16:20
      Wojewódzki nie ma żadnego poczucia humoru ani uroku osobistego,to silne
      przeciwieństwo wampira.Pozdrawiam redakcję GW i oczywiscie wampira!
      • Gość: Magda_28 Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.it-net.pl 26.10.02, 20:51
        Program Jagielskiego z każdym odcinkiem staje się coraz to nudniejszy,
        banalniejszy, nużący, natomiast talk-show Kuby przeciwnie-autor wreszcie
        zaczął wyciągać wnioski i uczyć się na własnych błędach. W jego przypadku
        idzie ku lepszemu. Mam do niego swojego rodzaju sentyment-patrz: złote
        lata "Brumu"; kończyłam wtedy LO... Rozmarzyłam się, szkoda gadać ;) W każdym
        bądź razie w tym, jakże gorącym, pojedynku, dla mnie zwycięzcą jest mimo
        wszystko Qba. Oczywiście, pod warunkiem, że drugi raz nie zaprosi już pani
        Ibiszowej, czy tego żałosnego trębacza ;)
        • Gość: Michał Jest za to kretyn-transwestyta IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 21:00
          Przecież to było na poziomie najgorszych programów RTL.
          Cymbał przebrany za kobitę udawał, że śpiewa.
          Kuba z nogami w butach na kozetce robił miny.
          Dno odpadło !
    • yogaz Re: Wojewodzki vs Jagielski 26.10.02, 23:34
      Pan redaktor jasnie weilmoży Kuba Wojewódzki w sposób
      bardzo prymitywny lansuje "swoj' styl bycia. Sprawia
      wrazenie jakby ostatnio rozwiązał kilka krzyżówek i z
      tego tytułu miałby dostać pokojową nagrode Noba , Oscara,
      itd. Myśle za moge Pana Kubę postawić na tej samej półce
      co Birtney Speras, ona jest złotym dzieckiem MTV , Kuba
      złotym dzieckiem Polsatu.Mówi sie z niscy faceci staja na
      grubych portwelacj by byc wyzszym, nie którzy przedłużaja
      sobie penisa drogimi samochadami , a Pan redaktor budje
      swoje EGO oklaskami wymagajacej i abitnej widowni Polsatu
      ,ktora traktuje program Bar jako dawke "hajlajfu" mowic
      nowoslowaiansko.
      • Gość: Arntzen Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: 217.153.81.* 27.10.02, 00:10
        Jesli show Wojewodzkiego to tandeta, to jak nazwac koncert na Jedynce z okazji
        50 lecia TVP?
        • independent-girl Re: Wojewodzki vs Jagielski 27.10.02, 10:23
          Gość portalu: Arntzen napisał(a):

> Jesli show Wojewodzkiego to tandeta, to jak nazwac koncert na Jedynce z
          okazji
          > 50 lecia TVP?

To jest forum porównawcze Jagielskiego z Wojewódzki a nie o koncercie w TVP1.
          Zawsze można założyć nowy wątek :)

PS. Mój poprzedni post odnosi się do opini yogaz'a.
          • Gość: Arntzen Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: 217.153.81.* 27.10.02, 10:55
            Mam zakladac osobne watki: Wojewodzki vs Koncert zo 50 TVP, Wojewodzki vs
            Rozmowy w Toku, Wojewodzki vs Linia specjalna ?
      • independent-girl Re: Wojewodzki vs Jagielski 27.10.02, 10:21
        To jest bardzo trafne! Cudne bym powiedziała i zgadzam się z powyższą opinią w
        100%. Może troszkę bodzie widzów Polsatu, ale... prawda bywa też okrutna.
        Pozdrawiam
        PS.Jeśli o mnie chodzi KW - Nie, WJ - Nie [ale kiedyś zdecydowanie Tak]
    • Gość: qli Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.10.02, 00:53
      jagielski z tego prostego względu,że wojewódzki jest chamem.To co w idolu robi
      z ludźmi to skandal.nie każdy ma talent ale on ich miesza z błotem i skupia
      się na obrażaniu a nie słuchaniu.Jagielski przynajmniej czasem jest zabawny i
      ogólnie prezentuje się lepiej(choć też za nim nie przepadam)
    • Gość: Anulka Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 27.10.02, 01:09
      Wojewódzkiemu wydaje się że jest elokwentny, a tymczasem bazuje na pakiecie
      przejechanych cytatów ,stara sięje na siłę dopasować do sytuacji. Po za tym
      wydaje się że najbardziej mu zależy żeby zaproszeni goście nie powiedieli
      czegoś ciekawego i zeby widz przed ekranem przyadkiem się nie zrelaksował.
      • lady_hawk Wojewodzki nie lubi ludzi 27.10.02, 14:09
        I na tym robi kariere. Mnie irytuje jego program, tak bardzo, ze zadnego nie
        obejrzalam w calosci. Ale, czy w takim razie powinnam sie wypowiadac? :-)

• Gość: mash Re: Wojewodzki nie lubi ludzi IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.10.02, 18:46
          obu Panow nie mozna porownywac. Wojewodzki jest dla mnie czyms w rodzaju zemsty
          kosmosu (i nie wiem kto to powiedzial :))). Odbieram go jako zarozumialego,
          glupkowatego (fatalnie cytuje - przekreca, myli autorow - tworzy wlasne
          cytaty :)) i zbyt pewnego siebie cherlawego kurdupla, ktoremu wydaje sie ze ma
          swiat u stop. Polsat wrzucajac jego program do ramowki chcial ponoc zwrocic sie
          do bardziej wyksztalconej czesci widowni, no nie wyszlo im. Oki troszke po
          nim pojechalem, ale przypomina mi wielu moich studentow, ktorzy zachowuja sie
          dokladnie jak on: stosunkowo malo wiedza i malo moga.
          ALE: do programu IDOL Wojewodzki pasuje, stosunkowo niski poziom (przepraszam
          za uogolnianie)startujacych pozwala mu na dominowanie nad nimi, rzucanie
          dowolnych cytatow, obrazanie itd.
          podsumowujac : dla mnie ten gosc to to takie male nic, dla innych moze byc
          idolem :) Ale cos w sobie ma - wypowiedz na jego temat zajela mi kilka zdan:)
          • Gość: joka Re: Wojewodzki nie lubi ludzi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 19:47
            Moim zdaniem Wojewódzki jest narcystycznie zakochany w sobie i to mu bardzo
            utrudnia prowadzenie programu. Wyraźnie widać, że nie słucha swoich gości i nie
            interesują go ich odpowiedzi. Całą uwagę skupia na sobie i główkuje czym tu
            jeszcze zabłysnąć. Chyba rzeczywiście Kuba lubi tylko siebie.
        • yogaz Re: Wojewodzki nie lubi ludzi 27.10.02, 22:20
          lady_hawk napisała:

> I na tym robi kariere. Mnie irytuje jego program, tak
          bardzo, ze zadnego nie
          > obejrzalam w calosci. Ale, czy w takim razie powinnam
          sie wypowiadac? :-)
          > Moim skromnym zdaniem jego program jest , no wlasnie tu
          mi brakuje slowa, moge tylko powiedziec ze świetej
          pamięci (chyb) telewizaj Niepokalanów nadawala bardziej
          emocjujące programy. Przecienie rozgraniety widz moze ten
          program odebrac jako "zapchajdziurę". Torszeczkę
          naciągany w stylu takim co go Ben Laden nie lubi. Moze
          dla niezrównowazonych 16latek w sam raz w koncu to media
          ksztalutja przyszlość narodu potcznie zwanego "new age".
          Osobiscie polema Hanka Bielica superstar - stara ale jara
          a Kuba golden child of Polsat - niodkryte ogniowo
          ewolucji czy też rewanz nidowarotściowanego faceta. wybór
          nalezy do Ciebie.

Jak zwykle pozdrawiam.
    • Gość: rastaman oczywiscie Wojtek J, KW sucks!!!! IP: *.ae.poznan.pl 28.10.02, 11:06
      w ogole dziwi mnie dyskusja na ten temat
      to tak jakby kibice dyskutowali, kto jest lepszy: Brazylia czy Wyspy Owcze
      KW to koles, ktory swoimi pseudointeligentymi wypowiedziami stara sie zrobic
      wrazenie czlowieka inteligentnego i oczytanego, pytania, ktore zadaje, sa
      fatalne, ci didzeje w tle-beznadzieja, ogolnie - zero,ale czego sie spodziewac
      od polszmatu,ktory na 10 programow wypuszcza 1lub 2 dobre????
      a WJ - klasa sama w sobie
      POZDRAWIAM
    • Gość: Norton KW - wypierd popkultury IP: *.alcatel.pl 28.10.02, 13:24
      Wojewódzki to wypierd popkultury. A ta cala jego żałosna asertywność wynika
      chyba z kompleksów i nieszczęśliwego dzieciństwa.
    • p.wawi Re: Wojewodzki vs Jagielski 28.10.02, 14:10
      Jagielski jestem na TAK
      Wojewódzki jestem na NIE
    • pajdeczka Niestety lubię Wojewódzkiego i nic Wam do tego. 28.10.02, 14:56

Mam już tyle lat, że mogę tak powiedzieć.
      • yogaz Re: Niestety lubię Wojewódzkiego i nic Wam do teg 28.10.02, 18:17
        pajdeczka napisał:

>
        > Mam już tyle lat, że mogę tak powiedzieć.

Dobrze że npisalaś że niestety, ale niestety nic nam do
        tego - w tym jednym masz racje.
    • Gość: pola11 Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.wns.uni.wroc.pl 28.10.02, 16:23
      • Gość: Ela Re: Wojewodzki vs Jagielski IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 09:33
        Dla mnie Wojewódzki to dno, cham i prostak. Nieważne , czy jego zachowanie
        podyktowane jest tworzeniem image, czy wynika to z jego kompleksów.
        Najbardzie przeraża mnie fakt, że w naszym społeczeństwie byle dupek może
        wykreować się na gwiazdę TV, która ma niestety ogromne oddziaływanie na młodych
        ludzi.
        Czego uczy ten bufon i miernota?
        Że chamstwem można do czegoś dojść?
        No cóż, mamy takich idoli na jakich zasługujemy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka