Dodaj do ulubionych

csi i csi miami

IP: 209.226.65.* 15.10.02, 18:51
czy w polsce pokazywana jest seria csi i nowa zeria csi miami? a moze ktos
oglada za oceanem? bardzo mnie wciagnela choc dostrzegam pewna schematycznosc
watkow. podoba mi sie jednak pseudo-realizm calego procesu badan
laboratoryjnych i skupienie na "dowodach", nie na rozmowkach z ewentualnymi
przestepcami.
ktos oglada? ktos lubi? ktos ma jakies zdanie a propos?
Obserwuj wątek
    • dundee_girl Re: csi i csi miami 16.10.02, 07:45
      Ja ogladam CSI, natomiast pierwszy raz slysze o CSI Miami, mozesz cos wiecej?:-)

Pozdrawiam
      • Gość: Linn Re: csi i csi miami IP: *.dialup.tiscali.it 16.10.02, 10:14
        Ja ogladam CSI na kanale Italia 1. Bardzo mi sie podoba. Nareszcie serial z
        innego punktu widzenia.
        • Gość: dodo Re: csi i csi miami IP: 209.226.65.* 17.10.02, 14:30
          csi miami zaczelo sie jakies 3 tygodnie temu, ostatni odcinek csi z zeszlej
          serii konczyl sie ich wspolnym sledztwem w miami. schemat jest ten sam - glowny
          detektyw - tajemniczy rudzielec o imieniu horatio :-), kobieta z problemami
          u jego boku (gra ja ta sama aktorka, ktora wystepowala w nypd blue a potem
          probowala miec wlasny serial prawniczy - philly - sorry - nie mam pamieci do
          nazwisk aktorow), w laboratorium 2 przystojniaczkow i slodka blondynka. idea ta
          sama, lokalizacja inna - zamiast las vegas - miami. a w zwiazku z tym i lokalne
          sprawy np. nielegalny przemyt kubanczykow itd.
          puszczaja to u nas (toronto) w poniedzialki wieczorem i rodzina sie ze mnie
          wysmiewa, ze zawsze mialam slabosc do rudych ;-)
          mam nadzieje, ze gdy dotrze do krainy oz i do slodkiej italii to sie nie
          zawiedziecie. pozdrowienia dla wszystkich milosnikow badan laboratoryjnych :-)
          • Gość: Linn Re: csi i csi miami IP: *.dialup.tiscali.it 17.10.02, 17:45
            Pewnie dotrze, ale niepredko. CSI zaczelo sie po wakacjach. Teraz po CSI nadaja
            program o "serial killers", wiec piatkowy wieczor jesc z duzym dreszczem. Tak
            naprawde najwiekszy dreszcz wywoluja w tym tygodniu wloskie dzienniki TV.
            • dundee_girl Re: csi i csi miami 19.10.02, 05:24
              Dzieki dodo, mam nadzieje ze dotrze, ale kurcze nawet ciutki zapowiedzi o tym
              nie widzialam. A samo CSI jest bardzo popularne. Co jeszcze mi sie podoba, to
              to ze w tym serialu praktycznie nie ma nic o zyciu prywatnym bohaterow, chyba
              ze sa w platani w glowna akcje.

• Gość: dodo Re: csi i csi miami IP: 209.226.65.* 22.10.02, 17:22
                specjalnie sobie zapamietalam - glowny rudy w csi miami to aktor david caruso a
                ta u jego boku to kim delaney. jesli przywiazujecie wage do tego, kto gra - to
                oni wlasnie :-)
                a biedny gerson w samym csi gluchnie coraz bardziej - to jest jednak bardzo
                prywatny watek mimo wszystko...
                • Gość: Agent X Re: csi i csi miami IP: *.torun.dialup.inetia.pl 04.01.03, 12:06
                  Wlasnie uruchomilem strone o serialu: www.csi.prv.pl
                  Zapraszam na nia bardzo serdecznie!!!

Osoby, ktore ogladaja ten serial na kanalach obcojezycznych, bardzo prosze o
                  kontakt... E-mail podany na stronie :-)
                  • Gość: Agent_X Re: csi i csi miami IP: *.torun.dialup.inetia.pl 05.01.03, 20:11
                    A pierwszy odcinek serialu "C.S.I." Polacy obejrzą (pod nazwą "Kryminalne
                    zagadki Las Vegas") już w najbliższy piątek o 20:00 na TVP 2! :-)
                    • dundee_girl Re: csi i csi miami 06.01.03, 04:24
                      A i u mnie wreszcie zaczna nadawac CSI Miami, czekam z niecierpliwoscia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka