Dodaj do ulubionych

ŻĄDAJMY POWROTU NA ANTENĘ "MILIARDA W ROZUMIE"

02.12.05, 09:59
Uważam, że "Miliard w Rozumie", szczególnie ten w wersji sprzed paru lat, jest
najznakomitszym z teleturniejów. O ile mi wiedomo - jest szansa, by "Miliard w
Rozumie" powrócił na antenę. Potrzeba dwóch rzeczy - organizatorzy muszą
znależć sponsorów a widzowie- wywrzeć nacisk na TVP. Apeluję o telefonowanie
do TVP w tej sprawie (tel. 022 5474450). Warto też wysłać fax (nr 022
5474235), mail - widzowie@tvp.pl lub list na Woronicza 17, 00-999 Warszawa.
Jeśli nawet "Miliarda" przywrócić się nie da - starania te nie do końca będą
zmarnowane. Zawsze wyartykułowana zostanie gromko potrzeba istnienia takich
programów. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • artus1964 Re: ŻĄDAJMY POWROTU NA ANTENĘ "MILIARDA W ROZUMIE 02.12.05, 10:33
      Kochani! Nie można tylko utyskiwać, że jest żle. Trzeba działać - domagać się,
      by mądrych teleturniejów było więcej. Protestować przeciw zalewowo "Załóż się" i
      innej popeliny. Żądajmy, by "Miliard" wrócił.
    • artus1964 Re: ŻĄDAJMY POWROTU NA ANTENĘ "MILIARDA W ROZUMIE 02.12.05, 10:35
      Powinniśmy ZASYPAĆ TVP żądaniami powrotu "Miliarda w Rozumie". To musiałoby dać
      skutek.
    • oborniczanin Re: ŻĄDAJMY POWROTU NA ANTENĘ "MILIARDA W ROZUMIE 08.12.05, 12:16
      W całej rozciągłości popieram. No to jest nas już dwóch. Będę do nich pisał i
      dzwonił. Kto się przyłącza?
      • tomrejten Re: ŻĄDAJMY POWROTU NA ANTENĘ "MILIARDA W ROZUMIE 08.12.05, 16:03
        Jest nas więcej. Pisałem juz kilkanascie razy do telewizji, gazet (mój list
        strasznie skrócony opublikowało wydanie Tele Tygodnia nr 49) no i KRRiT.

Miejmy nadzieję, ze coś to pomorze.

Pozdrawiam
        • zbych56 Re: ŻĄDAJMY POWROTU NA ANTENĘ "MILIARDA W ROZUMIE 08.12.05, 16:34
          Przyłączyłem się do tego postulatu i wysmarowałem list do TVP wjeżdżając im
          ostro na ambicję. Trzy dni minęły, lecz bez zadnego echa.
          Pozdrawiam.
          • jurmar98 Re: ŻĄDAJMY POWROTU NA ANTENĘ "MILIARDA W ROZUMIE 07.01.06, 09:32
            Ja pisałem już kilkakrotnie do róznych osób i instytucji i nigdy na temat
            zdjecia "Miliarda" nie otrzymałem odpowiedzi.Oni nasze postulaty olewają.A
            jakbyśmy i my zaczęli ich olewać rozpoczynając propagowanie akcji niepłacenia
            abonamentu,dopóki nie odniosą się do naszych postulatów?.
            • igruszka Re: ŻĄDAJMY POWROTU NA ANTENĘ "MILIARDA W ROZUMIE 12.01.06, 02:09
              Abonament i tak malo ludzi placi (niestety). Natychmiastowej reakcji trudno sie
              spodziewac, ale pisac na warto. Czy jest specjalny adres e-mail do
              teleturniejow, czy do TVP2
              • tomrejten Re: ŻĄDAJMY POWROTU NA ANTENĘ "MILIARDA W ROZUMIE 21.01.06, 13:23
                igruszka napisała:

> Abonament i tak malo ludzi placi (niestety). Natychmiastowej reakcji trudno
                sie
                > spodziewac, ale pisac na warto. Czy jest specjalny adres e-mail do
                > teleturniejow, czy do TVP2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka