Dodaj do ulubionych

Czy ktos po zakonczeniu BB3 zrobil kariere ?

IP: *.trondheim.avidi.online.no 25.10.02, 00:10
Gdzie podziali sie uczestnicy BB3?

Nikt nie zrobil oczekiwanej kariery?
Brochackiej nie pomoglo uczestnictwo w BBB, nie ma jej na wybiegu ani w
Polsce ani w Paryzu.
W ostatnim tygodniku widzialam wzmianke o Frytce, podobno wychodzi za maz.

A_K
Obserwuj wątek
    • Gość: moammar Re: Czy ktos po zakonczeniu BB3 zrobil kariere ? IP: Telia:* / *.telia.com 26.10.02, 13:15

Ja zrobilem kariere. Dopiero gdy sie ten fascynujacy program skonczyl
      opamietalem sie i zmobilizowalem do konstruktywnej pracy by zrobic kariere.
      Frytka wychodzi za maz? :( - cholera, stracilem szanse.
      A Ty, A-K - Co u Ciebie? Czy Tobie udalo sie zrobic kariere po BB3, czy juz do
      konca zycia bedzie Cie gryzlo wspomnienie zgrabnej postaci czarujacej Monichy?
      Nie martw sie, w koncu i Moniche czas i kilogramy dogonia :-)

moammar
      • Gość: Anne-Katrine Re: do moammar? IP: *.trondheim.avidi.online.no 26.10.02, 20:21
        Gość portalu: moammar napisał(a):

>
        > Ja zrobilem kariere. Dopiero gdy sie ten fascynujacy program skonczyl
        > opamietalem sie i zmobilizowalem do konstruktywnej pracy by zrobic kariere.
        -------------------------------------------------------------

Moze zdradzisz jaka kariere zrobiles i dlaczego BB3 bylo przeszkoda?

> Frytka wychodzi za maz? :( - cholera, stracilem szanse.

Bylam ostatnio w Polsce i czytalam o planach Frytki.
        Zycze Jej wszystkiego najlepszego. Juz kiedys wypowiadalam sie dlaczego zal mi
        Frytki, nie bede powtarzac sie.
        Uwazam ze Ona potrzebuje kogos kto zapewni Jej milosc i oparcie. Wierze ze w
        zyciu musi byc rownowaga, nie moze byc tylko zle..

> A Ty, A-K - Co u Ciebie? Czy Tobie udalo sie zrobic kariere po BB3,
        ----------------------------------------------------------------
        Nie rozumie Twojego pytania. Co ma wspolnego BB3 z moja kariera?

> czy juz do konca zycia bedzie Cie gryzlo wspomnienie zgrabnej postaci
        czarujacej Monichy?
        -----------------------------------------------------------------

W dalszym ciagu utrzymujesz, ze ta KOSTUCHA byla/jest zgrabna?

> Nie martw sie, w koncu i Moniche czas i kilogramy dogonia :-)
        --------------------------------------------------------------------

Moze wreszcie bedzie podobna do LUDZI.

Zycze Ci sukcesow w robieniu kariery

Pozdrawiam cieplo chociaz do nas przyszla zima.

A-K
        • Gość: zip niezwykłe IP: *.whb.pl / 172.28.191.* 22.11.02, 17:37
          Stara miłość nie rdzewieje - rok minął od czasu, kiedy
          Anne-Katrine poczuła niezwykły afekt do Moniki Brochackiej...
          Przez ten czas nawet ja - zaciekły obrońca jej czci i
          urody, zdążyłem o tym fantastycznym cudzie natury
          zapomnieć [prawdopodobnie maczała w tym palce niejaka
          Kasia Smutniak...] lecz Anne-Katrine wciąż zmaga się z
          powracającym jak senne marzenie obrazem cudnej Moniki i
          od czasu do czasu musi podzielić się swoją tęsknotą na forum.
          Brawo za wytrawłość!
          Ale Anne - daj już sobie 'Siana'...
          zip
          • Gość: Anne-Katrine Re: niezwykłe IP: 62.16.198.* 23.11.02, 00:11
            Gość portalu: zip napisał:

> Stara miłość nie rdzewieje - rok minął od czasu, kiedy
            > Anne-Katrine poczuła niezwykły afekt do Moniki Brochackiej...
            > Przez ten czas nawet ja - zaciekły obrońca jej czci i
            > urody, zdążyłem o tym fantastycznym cudzie natury
            > zapomnieć [prawdopodobnie maczała w tym palce niejaka
            > Kasia Smutniak...] lecz Anne-Katrine wciąż zmaga się z
            > powracającym jak senne marzenie obrazem cudnej Moniki i
            > od czasu do czasu musi podzielić się swoją tęsknotą na forum.
            > Brawo za wytrawłość!
            > Ale Anne - daj już sobie 'Siana'...
            > zip

----------------------------------------------------------------
            Racja Zip. Nic dodac ,nic ujac. To jest normalne ze kazdy interesuje sie losami
            swojego "idola". Ty zapomniales? Typowe dla mezczyzny!!

A o Brochackiej nie slychac ,nie widac jej ani na ekranach tv, ani na
            wybiegach, a byly takie duze NADZIEJE .
            Cos z ta kariera w Polsce nie tak latwo jak mialo byc.

Zobacz ktos zalozyl watek pt. "Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu" i
            tutaj tez cisza, o naszej ”pieknej” ani slowa!!
            To ze inni z BBB nie zrobili kariery to zrozumiale, ale ze BROCHACKA tez nie,
            to dziwne!!!

A-K

• Gość: berta Re: niezwykłe IP: *.visp.energis.pl 03.12.02, 18:39
              zdecydowanie powinnas sie leczyc.
              • Gość: Anne-Kat Re: niezwykłe IP: 62.16.198.* 04.12.02, 00:50
                Hej Berta !

Zle czujesz sie? Czy pomylilas watki?

Jezeli chodzi o mnie to czuje sie wysmienicie, czego i Tobie zycze.

Anne-Katrine
                • Gość: berta Re: niezwykłe IP: *.visp.energis.pl 04.12.02, 18:26
                  mam na mysli twoja obsesje nt. m.brochackiej. wytrwałość godna lepszej sprawy.
                • Gość: moammar Re: niezwykłe IP: Telia:* / *.telia.com 06.12.02, 07:56
                  W Norwegii i Polak zglupieje...
                  • Gość: Anne-Kat Re: niezwykłe IP: 62.16.198.* 17.12.02, 00:35

> W Norwegii i Polak zglupieje...
                    -----------------------------------------------------

Ciekawe Moammar .
                    Moze opiszesz obszerniej, czym wyroznia sie Norwegia od innych krajow?
                    Co ma wspolnego Brochacka z Norwegia?

Bylam ostatnio w Warszawie, przypadkowo czytalam w jednym z tygodnikow o
                    modelkach, karierach, zarobkach.
                    Wszyscy bez wyjatku marza o karierze i zarobkach za granica.
                    A nasza PIEKNA wrecz odwrotnie, majac zapewniona kariere w Paryzu zglasza sie
                    do BBB zeby byc modelka w POLSCE !!!
                    To sie nazywa PATRIOTYZM.

Czy takim ZJAWISKIEM nie powinnismy sie szczegolnie interesowac?

pozdrawiam
                    Anne-Katrine

• Gość: Harpia Re: niezwykłe IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.02, 00:48
                      Gość portalu: Anne-Kat napisał(a):

> Czy takim ZJAWISKIEM nie powinnismy sie szczegolnie interesowac?

> pozdrawiam
                      > Anne-Katrine

Toba powinien sie zainteresowac jakis wyjatkowo dobry psychiatra.

Ja nie zartuje!
                      • Gość: Anne-Kat Re: niezwykłe IP: 62.16.198.* 18.12.02, 01:45
                        Gość portalu: Harpia napisał(a):

> Toba powinien sie zainteresowac jakis wyjatkowo dobry psychiatra.
                        >
                        > Ja nie zartuje!
                        ---------------------------------------------------

Kazdy sadzi po sobie. Czy nie jestes zadowolona/y ze swojego psychiatry?
                        Moge Ci udzielic rad za darmo, jestem psychiatra.

A nawiasem mowiac, dlaczego zainteresowanie Brochacka tak Ciebie ubodlo?
                        Coz w tym zlego ze interesuja mnie dalsze losy tej samotnej matki?

A-K
                        • Gość: moammar Re: niezwykłe IP: Telia:* / *.telia.com 18.12.02, 11:29
                          Jestes glupia i tyle... :-(
                          • Gość: Anne-Katrine Re: sadzisz wedlug. ...? IP: 62.16.198.* 18.12.02, 18:28

> Jestes glupia i tyle... :-(

--------------------------------------------
                            No coz kazdy sadzi wedlug siebie.

Mialam o Tobie inne zdanie. Trudno, takie jest zycie, nie tylko uslane rozami.

A-K
                            • Gość: moammar Re: sadzisz wedlug. ...? IP: Telia:* / *.telia.com 20.12.02, 15:45
                              Mam gdzies Twoje zdanie :-(
                              Wsadz se roze w d...
                        • Gość: Harpia Re: niezwykłe IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.02, 13:49
                          Gość portalu: Anne-Kat napisał(a):

>
                          > A nawiasem mowiac, dlaczego zainteresowanie Brochacka tak Ciebie ubodlo?
                          > Coz w tym zlego ze interesuja mnie dalsze losy tej samotnej matki?
                          >
                          > A-K

Ubodlo?!
                          Kobieto, jezeli tak sie interesujesz losami samotnych matek, to podam ci adresy
                          domow dla samotnych matek z dziecmi, ktore potrzebuja pomocy.
                          • Gość: Anne-Katrine Remoze zajmiecie sie biednymi dziecmi.. IP: 62.16.198.* 18.12.02, 17:46

> Ubodlo?!
                            > Kobieto, jezeli tak sie interesujesz losami samotnych matek, to podam ci
                            adresy domow dla samotnych matek z dziecmi, ktore potrzebuja pomocy.

-----------------------------------------------------------------------
                            Wlasnie opiekuje sie dwoma polskimi dziewczynkami 10 i 13 letnie.
                            Maja "tatusia" pijaka i biedna znekana mame. Zaklozylam Im konto w banku gdzie
                            co miesiac przelewam pieniadze po to aby po ukonczeniu 18 lat mogly zaczac
                            swoje dorosle zycie. Tatus pijak nie ma dostepu do tych pieniedzy, niestety
                            mama tez, ale dzieciom uzbiera sie odpowiednia suma .
                            Mam wiec zupelnie przypadkowo dwie "adoptowane corki". Jezeli beda mialy sile
                            studiowac to napewno pomoge im dluzej.
                            Zgadzam sie z Toba ze jest bardzo duzo takich dzieci i mam ktorym nalezaloby
                            pomoc. Moze wiec inni Forumowicze tez zaopiekuja sie innymi dziecmi.

Anne-Katrine

PS
                            Bawicie mnie swoja zawzietoscia w obronie naszej NIEZAPOMNIANEJ, SLAWNEJ
                            PARYSKIEJ MODELKI MONIKI BROCHACKIEJ.

Wasze niezbyt grzeczne epitety w rodzaju" potrzebny ci dobry
                            psychiatra" ,"glupia jestes" itp. tylko swiadcza ze nie potraficie dyskutowac.
                            Moze zajelibysmy sie wlasnie DZIECMI potrzebujacymi pomocy.

• Gość: Harpia Re: Remoze zajmiecie sie biednymi dziecmi.. IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.02, 23:42
                              Gość portalu: Anne-Katrine napisał(a):

> Wlasnie opiekuje sie dwoma polskimi dziewczynkami 10 i 13 letnie.
                              > Maja "tatusia" pijaka i biedna znekana mame. Zaklozylam Im konto w banku
                              gdzie
                              > co miesiac przelewam pieniadze po to aby po ukonczeniu 18 lat mogly zaczac
                              > swoje dorosle zycie. Tatus pijak nie ma dostepu do tych pieniedzy, niestety
                              > mama tez, ale dzieciom uzbiera sie odpowiednia suma .
                              > Mam wiec zupelnie przypadkowo dwie "adoptowane corki". Jezeli beda mialy sile
                              > studiowac to napewno pomoge im dluzej.
                              > Zgadzam sie z Toba ze jest bardzo duzo takich dzieci i mam ktorym nalezaloby
                              > pomoc. Moze wiec inni Forumowicze tez zaopiekuja sie innymi dziecmi.
                              >
                              > Anne-Katrine
                              >
                              > PS
                              > Bawicie mnie swoja zawzietoscia w obronie naszej NIEZAPOMNIANEJ, SLAWNEJ
                              > PARYSKIEJ MODELKI MONIKI BROCHACKIEJ.
                              >
                              > Wasze niezbyt grzeczne epitety w rodzaju" potrzebny ci dobry
                              > psychiatra" ,"glupia jestes" itp. tylko swiadcza ze nie potraficie dyskutowac.
                              > Moze zajelibysmy sie wlasnie DZIECMI potrzebujacymi pomocy.
                              >
                              >

Chwala ci za to!

Ps.My cie bawimy zawzietoscia..bla, bla, bla....
                              Chyba jest odwrotnie. To ty pol roku po zakonczeniu programu wciaz wracasz do
                              tematu Brochackiej,chociaz wiekszosci to ona po prostu zwisa do samej ziemi.
                              Nasze komentarze sa niezbyt grzeczne? Ty za to jestes baaardzo grzeczna
                              nazywajac dziewczyne, ktora powinna byc ci w sumie obojetna np. koscioTRUPEM.
                              Przyganial kociol garnkowi.
                              Jezeli dasz sobie spokoj z Brochacka, to juz bedziemy grzeczni:-))))))))))))
                              • Gość: Anne-Katrine Re: Mila Harpio. IP: 62.16.198.* 19.12.02, 21:31

> Ps.My cie bawimy zawzietoscia..bla, bla, bla....
                                > Chyba jest odwrotnie. To ty pol roku po zakonczeniu programu wciaz wracasz do
                                tematu Brochackiej,chociaz wiekszosci to ona po prostu zwisa do samej ziemi.

--------------------------------------------------------------
                                Mila Harpio.

Nie mieszkam na stale w Polsce , dlatego tez nie mam mozliwosci obserwowac na
                                codzien losow uczestnikow trzeciej edycji BB.
                                Mam niektore polskie programy, widuje czesto uczestnikow z dwoch pierwszych
                                edycji BB, stad tytul mojego watku.

A zainteresowanie Pania Brochacka?
                                Nie dlatego ze ona wzbudzila we mnie szczegolne zainteresowanie.
                                Poprostu nie lubie zarozumialcow, bezkrytycznych, samouwielbiajacych sie i
                                glupich ludzi.

Brochacka byla taka pewna (jej wlasne slowa) zrobienia kariery po zakonczeniu
                                BBB ze nie powinno dziwic Cie moje pytanie, jak potoczyla sie jej oszalamiajaca
                                kariera.

-----------------------------------------------------------------

> Przyganial kociol garnkowi.

Co mialas na mysli? Nie widze zwiazku z tematem.

--------------------------------------------------------------

>Jezeli dasz sobie spokoj z Brochacka, to juz bedziemy grzeczni:-))))))))))))

---------------------------------------------------------------------
                                Wytlumacz dlaczego zalezy Ci szczegolnie na SPOKOJU BROCHACKIEJ?
                                Przeciez ona lubi byc obiektem zainteresowania, pamietasz slowa jej Ojczyma?

A taka dyskusja o niej, pol roku po zakonczeniu “cyrku” sprawia jej tylko
                                satysfakcje. Przeciez ma “tylu zwolennikow”, a moich postow nie musi czytac.

Anne-Katrine

• Gość: lll Re: Agent Mulder IP: *.pde.philips.com 19.12.02, 14:41
      ona była po prostu piękna
      jedyny powód by oglądać ten głupi program
      • Gość: Riki Re: Agent Mulder IP: *.acn.pl 19.12.02, 19:23
        Gość portalu: lll napisał(a):

> ona była po prostu piękna
        > jedyny powód by oglądać ten głupi program

Eeeee tam, Dobrusia i Dorcia z Baru2 dużo lepsze dupy...

• Gość: Anne-Katrine Re: Agent Mulder IP: 62.16.198.* 19.12.02, 20:39
        Gość portalu: lll napisał(a):

> ona była po prostu piękna
        > jedyny powód by oglądać ten głupi program
        ------------------------------------------------------

Rzecz gustu, byloby nudno gdyby wszystkim podobala sie tylko jedna i ta sama
        osoba.
        Znasz przyslowie: Kazda zmora znajdzie swego amatora.

Odpowiedz szczerze. Podobal Ci sie rowniez jej charakter?
        Jej lekcewazacy stosunek do innych. Jej intrygi. Obgadywanie innych ...
        Jednym slowem jej narcyzostwo?

A-K
        • Gość: Harpia Re: Agent Mulder IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.02, 22:09
          Droga Aniu-Kasiu, tez nie mieszkam w Polsce, ale uwazam, ze wiele ciekawszych
          rzeczy dzieje sie w kraju niz kariera Brochackiej. Dyskusje uwazam z mojej
          strony za zakonczona.

Zycze ci wesolych swiat i pomyslnosci w Nowym Roku.
          • Gość: Anne-Katrine Re: Do Harpi zyczenia IP: 62.16.198.* 20.12.02, 00:15

> Zycze ci wesolych swiat i pomyslnosci w Nowym Roku.

-------------------------------------------

Życzę Ci świętego spokoju na Święta i mnostwa prezentow oraz szampańskiego
            Sylwestra! i...wszelkiej pomyślności w Nowym Roku 2003.

Anne-Katrine

• Gość: lll Re: Czy ktos po zakonczeniu BB3 zrobil kariere ? IP: *.pde.philips.com 20.12.02, 11:13
      znam taką fajną reklamę: piękna kobieta mówi "I can't cook, but who cares"
      czegokolwiek by nie umiała Monika, lub cokolwiek robiła - z takim wyglądem
      who cares

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka