aferal.z.po 22.12.05, 11:00 mówią niby o kulturze i tradycjach swojego kraju ale obawiam sie ze na tym to się nie skończy...ino tylko czekac kiedy u Rydzyka zjawi się sam Szamil Basajew.. (to audycja wczorajsza która własnie teraz jest powtarzana)_ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlot.na.lewactwo Talibowie lądowali na Żwirki i Wigury??? 22.12.05, 11:01 gazeta w. jeszcze nie doniosla to nie wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.po Re: Talibowie lądowali na Żwirki i Wigury??? 22.12.05, 11:02 w sumie do tej audycji nie można się z zasadzie nijak przyczepić ale obawiam sie że to jest tylko zasłona dymna Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Talibowie lądowali na Żwirki i Wigury??? 22.12.05, 11:09 aferal.z.po napisał: > w sumie do tej audycji nie można się z zasadzie nijak przyczepić ale obawiam > sie że to jest tylko zasłona dymna ```````````````````````````````````` Acha. Czyli jest audycja, poświęcona Czeczenii, ale bez fonii i wizji... skoro chciałbyś się przyczepić, ale nijak nie możesz... To Twoja zasłona dymna ? OBEJMIJ MNIE, CZECZENIO (Grzegorz Ciechowski, 1995) śniłem dzisiaj że jestem górskim lwem na Kaukazie to jest męski zew więc ty - miła- siedź ja zatańczę w Czeczenii tańczę taniec z bratem ojciec dał nam broń moją siłą wróg patrzysz na mnie już jak na grób w Czeczenii tańczę taniec z bratem ojciec dał nam broń gdy polegnę już mój syn musi tu tańczyć dalej nie bądź Rosją i nie odmawiaj mi swego ciała w Czeczenii tańczę taniec z bratem ojciec dał nam broń obejmij mnie jak zwyczaj każe tylko moją bądź ``` Dziś mija 4 rocznica śmierci Grzegorza... Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.po Re: Talibowie lądowali na Żwirki i Wigury??? 22.12.05, 11:12 własnie jest i wizja i fonia.. a tak nawiasem mówiąc mam wrażenie ze sztuki montażu telewizyjnego i robienia ujęć uczyli się od fachówców z czasu PRLu Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Czeczeńcy w Tv TRWAM! 22.12.05, 12:42 nie powinno się oglądać telewizji niezgodnej z wiarą katolicką Odpowiedz Link Zgłoś
starymason Re: Czeczeńcy w Tv TRWAM! 22.12.05, 12:45 ale to chyba ci od kadyrowa a nie basajewa zwazywszy ze szef stacji pracuje w fsb Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Czeczeńcy w Tv TRWAM! 22.12.05, 18:38 Nie rozumiem, a co zlego z tym ze pokazuja ich kulture itd...? Odpowiedz Link Zgłoś