Dodaj do ulubionych

znowu badziewny program na sylwestra

29.12.05, 14:32
jw.
Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: znowu badziewny program na sylwestra 29.12.05, 14:34
      bo w sylwestra ludzie się bawią, a nie ślęczą przed pudłem.
      • dickofgeorge Re: znowu badziewny program na sylwestra 29.12.05, 14:45
        Ja sie nie bawie. Chcialem cos obejrzec.
      • uasiczka Re: znowu badziewny program na sylwestra 30.12.05, 08:44
        a to obowiązek jakiś "się bawić"??
    • yavorius a może jakieś konkrety? /nt 29.12.05, 14:50

• szakal35 Re: a może jakieś konkrety? /nt 29.12.05, 15:17
        Proszę:"Marzenia Marcina D."koncerty Perfectu,Maryli
        RodowiczKombii,Virgin,Tercetu Egzotycznego...To tylko mała próbka.Więcej
        informacji tutaj:
        serwisy.gazeta.pl/tv/1617365,47460,1621178.html
        • yavorius o jesoo 29.12.05, 15:21
          Faktycznie... no ale czego się spodziewać po TVP...
        • mati29 Re: a może jakieś konkrety? /nt 29.12.05, 16:27
          A Ty czego się spodziewałeś
          jakiś przyklad?
          Czy tak sobie narzekasz ?
          • szakal35 Re: a może jakieś konkrety? /nt 29.12.05, 17:15
            Miałem głupią nadzieję na choćby niewiele,a nawet to nie będzie mi dane.Zla
            telewizja wypierana jest przez gorszą.A jeszcze rok czy dwa temu około północy
            autorski program mieli Mann&Materna.Pozdrawiam wszystkich i życzę HUCZNEJ
            zabawy.
            PS.Jakieś "aczkolwiek" mi zostało...
    • adriano3m Re: znowu badziewny program na sylwestra 29.12.05, 17:43
      To jeszcze nic. TVN nada o 3.00 w nocy Jackass-świry w akcji.
      • eilean_donan Re: znowu badziewny program na sylwestra 29.12.05, 19:19
        No, a ja tam lubię spiskową teorię dziejów, więc sądzę, że bylejaki program
        świąteczny i sylwestrowy, aliści również nie zakupienie transmisji mistrzostw
        świata w piłce nożnej to zemsta prezesa Dworaka, za przegrane wybory jego
        partii. No bo jak tłumaczyć to, że tak źle to jeszcze nie było, odkad pamiętam?
      • tomassi.rollo Re: znowu badziewny program na sylwestra 29.12.05, 19:36
        He he, ostre, naprawdę ostre...
        • deniss_peniss Re: znowu badziewny program na sylwestra 30.12.05, 11:25
          no co chcecie, na Polsacie o 0.35 Skandalista Larry Flint, fakt że poleci już 3
          raz z kolei
          • szakal35 Re: znowu badziewny program na sylwestra 30.12.05, 22:50
            Nawet szopka noworoczna będzie w jakiejś zmodyfikowanej wersji.Można było nie
            lubić p.Wolskiego,ale należy mu się co najmniej szacunek.Jednak,to do czego
            przyłożył ostatnio rękę,a co zostanie wyemitowane w perwszych chwilach Nowego
            Roku,nie napawa zbytnio optymizmem.Myślę,że nie wyjdę na typowo polskiego
            narzekacza,gdy skonstatuję z niesmakiem-tak słabo nie było od lat,a może
            nigdy.Niech panowie z TVP odłożą więc na bok frazesy o jej misji.Pozdrawiam
            wszystkich rezygnujących z sylwestrowej oferty TVP.
          • szakal35 Re: znowu badziewny program na sylwestra 30.12.05, 22:52
            Nawet szopka noworoczna będzie w jakiejś zmodyfikowanej wersji.Można było nie
            lubić p.Wolskiego,ale należy mu się co najmniej szacunek.Jednak,to do czego
            przyłożył ostatnio rękę,a co zostanie wyemitowane w pierwszych chwilach Nowego
            Roku,nie napawa zbytnio optymizmem.Myślę,że nie wyjdę na typowo polskiego
            narzekacza,gdy skonstatuję z niesmakiem-tak słabo nie było od lat,a może
            nigdy.Niech panowie z TVP odłożą więc na bok frazesy o jej misji.Pozdrawiam
            wszystkich rezygnujących z sylwestrowej oferty TVP(nie wspominając o Polsacie
            czy TVN-ie).
            • paczka111 Re: znowu badziewny program na sylwestra 31.12.05, 07:19
              Na BBC Prime są promsi, pewnie jeszcze coś będzie, niewykluczone, że Mezzo da
              jakąś ofertę dla oglądających inaczej, nikt nie jest skazany na Dańca i Dodę,
              bez przesady. A swoją drogą wzruszacie mnie, telewidzowie, nadzieją, że choć
              raz telewizornia nie zrobi programu dla idiotów, czyli dla swojej stałej
              klienteli.
              • piotr7777 Re: nie tak źle 31.12.05, 23:48
                Właśnie Wodecki udaje, że umie grać na gitarze.
    • xxx131 Re: znowu badziewny program na sylwestra 01.01.06, 01:36

Pan Dworak ma urodziny w sylwestra :>
      • kinia1987 Re: znowu badziewny program na sylwestra 01.01.06, 02:00
        ja ogladam koncert na tvp2 na zmiane z "zabojczym warunkiem" na tvn, bardzo
        podobal mi sie koncert Maryli Rodowicz, w przeciwienstwie do Beaty Kozidrak,
        ktora udawala, ze spiewa, Marylka dala czadu na zywo :)
        • bozenar1 Re: znowu badziewny program na sylwestra 01.01.06, 14:56
          Nie ogladalam Maryli Rodowicz,ale to co pokazala Dwojka we Wroclawiu,te gwiazdy
          udajace ze spiewaja, to dla mnie jest kompletna bzdura,po co to wszystko,pewnie
          dla nich to tylko kilka minut wystepu za ogromne pieniadze,szkoda ze nie
          doczekalam do koncertu Maryli,przynajmniej bym zobaczyla prawdziwy koncert a
          nie udawanie spiewu,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka