Dodaj do ulubionych

AMADEUS bez reklam?

30.12.05, 10:45
No właśnie, ale...o drugiej w nocy,
z trójkącikiem że od siedmiu lat, a
o stacji TV nie wspomnę, bo za bardzo
za nią nie przepadam.
Gdzie tu sens i logika i jakim jestem
"targetem" że ten film zobaczyłem cały
do końca, bez wciskania mi kitu (albo podpasek)

Obserwuj wątek
    • drobo Re: AMADEUS bez reklam? 30.12.05, 11:09
      nie oglądałem z zasady ( podobno była jedna przerwa reklamowa? ), ale można
      domniemywać, że gdyby był emitowany po 20-tej, to by go poszatkowali ścierwem
      reklamowym jak nieszczęsną "Filadelfię".
      • deniss_peniss Re: AMADEUS bez reklam? 30.12.05, 11:21
        Miasteczko Halloween Burtona w święta też było bez reklam, czyzby jakiś nowyt
        trend
        • mumiaczek Re: AMADEUS bez reklam? 30.12.05, 12:04
          Był jeden blok reklamowy, na pewno cośtam z TV marketu, a tam lubią się
          rozgadywać. Jakby było coś więcej, to film skończyłby się pewno rano, a
          tak "tylko" o trzeciej. A poza tym, kto chce płacić za reklamowanie produktu o
          drugiej w nocy?
          • xkiszkax Re: AMADEUS bez reklam? 31.12.05, 01:07
            pewnie cosmodysk...
    • e_katt A 30.12.05, 12:04
      tu człowiek złorzecze na prywatny telewizor, że reklamy, że losowanie lotto w
      kulminacyjnym momencie.. a tu proszę: wyjeżdża taki Polsat z Amadeuszem (to
      raz), bez reklam!! (to dwa)...
      Jedno niezmienne zostało (uff, no gdyby jeszcze na to nie dało się ponarzekać,
      zaczęłabym Polsat nawet lubić;): durna pora emisji. Oznaczenie, niemniej durne
      (chociaż, kto powiedział, że ten system znaczków ma jakikolwiek sens?).

(a tak wogle, dzięki za tego Amadeo;))
      • babunowa Re: A 30.12.05, 12:17
        No mnie zabiła totalnie ta pora,ale wytrwałam,bo niestety nagrywałam rodzinę
        soprano.Zasypiałam z myślą,że jednak przyda się drugie video;)
        • khaki3 Re: A 31.12.05, 01:17
          Polsat nadaje denne Szklane Pulapki o 21 a taki swietny film jak Amadeusz w
          srodeczku nocy!No do cholery musialam zapalki w oczy wstawiac,zeby pozniej
          obejrzec cos co nie jest kolejnym ,mozgojadem.Mogliby zainwestowac w filmy
          ambitne a nie w mordobicia i jakies glupoty.
          • e_katt Re: A 31.12.05, 01:47
            Szkoda słów khaki.
            A może masz jakś teorię na ostatniotygodniowy festiwal filmów z
            ŻonemKlodemVanDamem w roli głównej?
            Bo to jakąś ŻonKlaunadę się ociera - co film, to mordobicie, co główny aktor,
            to ŻonKlod;((
            Tragedia.

A wczoraj się poświęcałam.. Dla Amadeo - musowo;))
            Na szczęście muza i tempo takie, że zapałki niepotrzebne były.
            A jeszcze ten brak reklam. Miód, no!
      • drobo Re: A 31.12.05, 09:15
        gdyby pora emisji była "normalna", to by reklamy zapaskudziły film... Zresztą,
        nasza tiwi pup-liczna też puszcza ciekawe produkcje w czasie dla nietoperzy.
        • khaki3 Re: A 31.12.05, 14:39
          Jestem niemile rozczarowana.Zreszta nie po raz pierwszy.Wiecznie w tivi
          puszczaja jakies mordobicia,jakies mogzojady,nic co by moglo czlowieka zachecic
          do ogladania.Albo jakies serialiki tepe typu brazylijska telefonowela gdzie
          Lucecita wchodzi na schody 40 odcinkow zeby zobaczyc czy jej maz sypia z ich
          sprzataczka.Nie no zalosne.Czasami mam wrazenie,ze tv nie szanuje ludzi,ktorzy
          chca obejrzec cos naprawde dobrego.Amadeusza ogladalam chyba z 5 razy.Film
          swietny.I pomimo,ze mam go na dvd chcialam obejrzec w tv.Liczylam,ze puszcza
          moze Efekt Motyla,albo chociaz Chopin Pragnienie Milosci.A tu nie!!Mordobicie w
          stylu ZanaKlodzikaVandamika,albo szklana pulapke po raz miliardowy!!Ilez mozna?
          Tv nie ogladaja tylko faceci,ktorzy chca sie dowartosciowac jakimis glupimi
          filmami.Z checia bym obejrzala Farinelli Ostatni kastrat,albo no tego
          nieszczesnego Chopina.Ale widocznie czlowiek musi ogladac miliardowy odcinek
          Mody na Sukces,jakies glupawe seriale brazylijskie a czegos kulturalnego to NIE
          bo po co?

No dobra wyzylam sie:)

Szczesliwego Nowego roku 2006.Samych inspirujacych filmow i programow o
          ludzkiej porze:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka