kubissimo 02.01.06, 22:10 czy to jakas planowana przerwa u Szymona, czy program zdjecto z przyczyn zaleznych od partii rzadzacej? moze popadam w teorie spisku, ale gdzie sa moje rozmowy w tłoku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia1987 Re: gdzie SMM? 02.01.06, 22:12 przerwa planowana, do kwietnia powtorki :( ja tez chce Rozmowy w tloku !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: gdzie SMM? 03.01.06, 01:18 hmm do kwietnia??? dlaczego ja sie nastawilam, ze powtorki sa do konca lutego a nowa ramowka pojawi sie juz od marca? naprawde to nie rozumiem na cholere takie przerwy sa.. Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: gdzie SMM? 02.01.06, 22:16 To taka tefałenowska tradycja, że z nastaniem nowego roku robią sobie przerwę i puszczają odgrzewane programy. Niestrawne, ale co począć ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: gdzie SMM? 02.01.06, 22:20 no no a jednak zyjesz :) dobrego roku zycze Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: gdzie SMM? 02.01.06, 22:23 Jeszcze się jakoś trzymam ;) Nawzajem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar Re: gdzie SMM? 03.01.06, 22:39 yane.yane napisała: > To taka tefałenowska tradycja, że z nastaniem nowego roku robią sobie przerwę i > puszczają odgrzewane programy. Niestrawne, ale co począć ;] > Przerwa zimowa i wakacyjna to jak najbardziej normalna rzecz w telewizcji, stosowana powszechnie na zachodzie. I bardzo dobrze - niektore programy mogo sie znudzic, gdyby byly emitowane bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: gdzie SMM? 03.01.06, 22:52 ale czy jest sens w tym czasie dawac powtorki starych odcinkow?? w ten sposob znudzi sie jeszcze szybciej Odpowiedz Link Zgłoś