tygrys7677 04.01.06, 13:32 czy ktos z Was oglada ten kanal? maja strone internetowa i forum, na ktorym nikt sie prawie nie udziela... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.p.p Re: ale kino! 04.01.06, 13:48 Ja oglądam i dlatego nie mam czasu na forum. Tamto, bo tu to co innego:)) Chociaż przyznam, że ostatnio częściej oglądam ale kino pl. Ech, przed wojną to się u nas filmy robiło... pzdr, A. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: ale kino! 04.01.06, 13:51 Taak mam to,jest to w cyfrze w podst.pakiecie.Cóż kanał ten to goowno. Nieeeeeeeekończące się powtórki tego samego.Może raz na 1,5 miesiąca udaje się tam coś obejrzeć.Kanał obraca tymi samymi tytułami powtarzanymi po 50 razy a potem gdzieś po roku znowu powtarzają to samo po 50 razy. Jak ktoś tak sobie popatrzy w program od czasu do czasu to może sobie pomyśleć:ooo jakiś fajny kanał filmowy,dobre tytuły puszczają.Goowno z makiem.Nie nadaje się to do oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: ale kino! 04.01.06, 14:01 to popatrz sobie na MTV , to akurat cos dla ciebie Ale kino jest OK, tytuły powtrzane są po kilkanaście razy ( to fakt) ale za kadym razem o innych godzinach ( to ukłon w strone odbiorców w róznych strefach czasowych , to chyba logiczne) , no i mozan zobaczyc filmy których w rónych szmatławcach np. polszit nie uświadczysz. ALe Dolpha Lundgrena tam nie widziałam, to fakt, moze tego ci brakuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_telecki Re: ale kino! 04.01.06, 16:03 verte, zamiast rzucac gownami zamknij dziób i ogladaj sobie publiczną tam powtorek nie ma. w ale kino masz codziennie premiere o 20.00, mało? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ale kino! 04.01.06, 17:00 bardzo lubilem dopoki mialem :/ teraz jestem fanem Europa Europa i TVP Kultura Odpowiedz Link Zgłoś
jo_lasi Re: ale kino! 04.01.06, 23:00 Bardzo lubię i oglądam są naprawde dobre filmy a że są powtórki... Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: ale kino! 04.01.06, 23:03 Oglądam, lubię i nawet cenię :) A powtórki są mi na rękę, bo nie siedzę non stop przed tv, a jednocześnie nie tracę filmów, które chcę obejrzeć. Ogólnie rzecz ujmując - cieszę się, że mam ten kanał :) Odpowiedz Link Zgłoś
annag1 Re: ale kino! 05.01.06, 09:36 Ja też mam, i bardzo lubię oglądać. A poza tym cieszę się, że filmy są powtarzane o różnych godzinach, bo nie zawsze mam czas obejrzeć film w dniu jego premiery. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: ale kino! 05.01.06, 10:18 oglądam i cenię, gdyż na Ale kino można zobaczyć trochę inny repertuar niż w tv publicznej, czy prywatnej. Filmy nie są przerywane reklamami. Jest okazja zapoznać się z filmoteką nie tylko amerykańską, ale i europejską czy azjatycką. Są bloki tematyczne np. kiedyś wyświetlano filmy Almodowara, czy filmy grozy. To mój ulubiony kanał na równi z tvn style. Powtórki umożliwiają mi obejrzenie wybranych pozycji. Zachęcam. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys7677 Re: ale kino! 06.01.06, 16:14 ano wlasnie! o tym mowilem - maja zupelnie inny repertuar niz wszyscy - taki troche offowy. malo kto sie tym interesuje teraz.. w czasaach mtv i polsatu;) Odpowiedz Link Zgłoś