Gość: jjj IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.06, 14:48 wprawdzie to nie reality shows, ale cala Polska sie zachwycala, co sie teraz z nimi dzieje? czy program ich zmienil i czy ktos jeszcze ich pamieta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtow Re: Czar par 07.01.06, 12:52 ale to nie było realisty show tylko teleturniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Czar par IP: *.dip.t-dialin.net 07.01.06, 19:43 wiem, ze nie, ale na tamte czasy prawie jak reality i sie emocjonowalo dalszym ciagiem i czekalo co bedzie dalej kto odpadnie itd., do dzisiaj pamietam niektorych uczestnikow Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Czar par 09.01.06, 01:52 Z Czaru Par to teraz Polsat ma pożytek. A wcześniej TVN. Czar Par Krzysia Ibisza wyhodował w końcu. Poza tym, pamiętam państwa Baranowskich z Wyszkowa i... nic/nikogo poza tym;))) Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Czar par 17.01.06, 17:40 Ja pamietam, ze wygrala jaks strasznie sztywna para. Odpowiedz Link Zgłoś
sofri Re: Czar par 16.02.06, 13:31 mieli jakieś problemy bo fundatorem nagrody był jakiś wałkarz i nie chciał zafundować domku a reżimowa tv nie chciała wywalić kasy za tego faceta. ale wstyd .nazywali się państwo skrętni Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: Czar par 07.02.07, 21:35 Wygrali Skrętni.On jest lekarzem,a ona nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: Czar par 02.03.07, 09:12 chyba Skrętkowscy...przynajmniej tacy chyba napewno tam byli! Zdaje się był cały dom z wyposażeniem do wygrania! Bardzo lubiłem oglądać:) Niech porywa nas ...czar par......... Odpowiedz Link Zgłoś
monia1996 Re: Czar par 24.04.07, 13:51 Na szczęście nikt nie pamięta :))))), bo poczatkowo było to dość uciążliwe. A poza tym po 12 latach to dużo się zmieniło: przybyło lat, zmarszczek i dzieci :) Duży plus - za kaskę wygraną w teleturnieju mieliśmy na pierwsze raty za niewielkie, ale własne mieszkanie (w którym zresztą mieszkamy do dziś), no i ta podróż do Australii :))))) Pozdrawiam (II edycja, para nr 15) Odpowiedz Link Zgłoś
apenia Re: Czar par 09.05.07, 23:02 Ja pamiętam ,że był remis na koniec wygrały dwie pary i później w brukowcach pełno było informacji jak to się kłoca kto weźmie którą nagrodę ale lubiłam oglądać a miałam wtedy lat 14 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Czar par 10.06.07, 19:20 Były trzy edycje w latach 1993-96. W pierwszej na początku były 52 pary, w kazdym odcinku odpadało po kilka aż do momentu gdy zostało 8 - odtąd mieli walczyć między sobą i ciułać punkty do finału. Ten system miał wady tzn. zbyt dużo par i zbyt mało okazji do ich poznania, więc od drugiego zrobili inaczej, podzielono pary na 8-osobowe zespoły, odpadało po 4. Na początku Ibisz miał partnerkę, po kilku odcinkach jej podziękowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Efemerydion Re: Czar par IP: 83.238.70.* 12.08.07, 11:30 Tak się złożyło, że mam nagrane na VHS prawie wszystkie odcinki Czaru Par :) (brakuje mi drugiego odcinka pierwszej edycji). Teleturniej był bardzo interesujący, czasami, gdy mam trochę czasu, oglądam sobie Czar Par. W pierwszej edycji brały udział 54 pary, w drugiej 48, a w trzeciej 50 (właściwie 51). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sosna_daisy1 Re: Czar par 11.05.23, 20:20 wiem, że to stary wpis, ale zaryzykuję :) może masz jeszcze te odcinki i możesz się nimi podzielić? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Czar par 09.09.07, 00:24 > Na początku Ibisz miał partnerkę, po kilku odcinkach jej podziękowano. Aktorkę Hannę Dunowską. Ostatnio można ją oglądac od czasu do czasu w "Samym Życiu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shapeshifter Re: Czar par IP: *.178.c79.petrotel.pl 20.08.07, 19:17 nawet nie wiedzialam ze byly trzy edycje :) pamietam tylko jedna (wlasnie zwyciezcami byli Skretni). Drugie czy trzecie miejsce zajeli Matczakowie - obydwoje sa z mojego Plocka i wykladaja na matematyke (i pokrewne przedmioty) na tutejszej uczelni. Sa fajni ale jako wykladowcy surowi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sybilla Re: Czar par IP: *.mos.gov.pl 29.08.07, 10:19 Pamietam Skrętnych :) A w trzeciej edycji był remis między Maronami i Kornalewiczami - przed kamerą powiedzieli, ze tak bardzo sie lubią że nagrodami się podzielą - potem sie okazało, ze jednak tacy skorzy do podziału nie byli :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czar par IP: 212.76.37.* 02.09.07, 00:13 twórczynią programu była Bożena Walter, mocno przeżyła tą aferę z parami które nie chciały podzielić się nagrodami, następny program Jej autorstwa był o niepełnosprawnych. Brałam udział w I edycji ale odpadliśmy już po pierwszym odcinku, poznaliśmy sympatyczne małżeństwo/też odpadli/ z którym przez kilka lat wspólnie spędzaliśmy wakacje, do dziś mam wygrany garnek firmy Zepter:) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Czar par 09.09.07, 00:29 Niesamowite, że po tylu latach pamiętacie nazwiska uczestników. Pamiętam, że oglądałem ten program, ale kto brał udział już nie. Miałem wtedy 11 lat. Pamietam, ze gdy był finał jednego z sezonów to akurat byłem na zielonej szkole. Cały osrodek w świetlicy oglądał ten program. Mnie za gadanie kazano isc spac tak wiec nie zobaczyłem kto wygrał. :) Pamietam tez, ze poznym wieczorem lecialy powtórki na TV Polonia i wtedy również ten program oglądałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg odcinki w internecie IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.09.13, 14:51 Czy ktoś mógłby udostępnić stare odcinki teleturnieju w internecie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy czar par IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 20:32 Jeśli ktoś ma możliwość to podajcie imiona i nazwiska wszystkich uczestników. Możliwe, że ktoś z uczestników jest dzisiaj znany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snickers403 Re: czar par IP: *.icpnet.pl 20.03.15, 06:37 Ja gdzieś wyczytałem że para z pierwszej edycji państwo skrętni którzy wygrali pierwsza edycję to pan skrętny już nie żyje,ale nie wiem czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: czar par 20.03.15, 09:41 Pamiętam czar par i miło wspominam .Prowadził Krzysztof Ibisz , młody aktor z Hanną Dunowską , która potem zagrała w 07 zgłoś się .Po raz pierwszy widziałam tam śpiewającą Srzynecką , bardzo młodą , chyba jeszcze studentkę .Była śliczna , szczuplutka , długie do pasa włosy , przepiękna twarz ,długa srebrna suknia.Pojawił się też aktor Bończak , świeżo poślubiony małżonek. I jeszcze pamiętam , że jedna z par poczęła dziecko w trakcie edycji.To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś