Dodaj do ulubionych

"Cyfra +" - więcej na minus niż na plus

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 21:42
Bylem abonentem cyfry +. na szczescie " bylem" i na szczescie, ze nie jestem. przejeli mnie "w
spadku" po wizja tv. i od razu zaczeli zadac pieniedzy za pakiet, ktorego nigdy nie wykupilem w wizji tv
(mialem wizje rodzinna, ktorej odpowiadal pakiet bialy, a cyfra + domagala sie oplat za pakiet zloty z
hbo).
faktem jest, ze skorzystalem z promocji w wizja tv i placac gotowka z gory za caly rok otrzymalem gratis
na tenze rok hbo (moglem wybrac jeszcze talon na 250 zl na sprzet philipsa - pewnie wowczas cyfra +
przysylalaby mi co miesiac nowy sprzet philipsa i zadala za niego zaplate).
no wiec domagali sie nienaleznych im oplat i domagaja sie nadal. na moje listy nie odpowiadaja, a
wyjasnilem im kilkakrotnie, ze zadaja pieniedzy, ktore nigdy im sie nie nalezaly. nic z tego - glusi jak
pien, listy otrzymuja, poniewaz maja zanotowane daty otrzymania w systemie komputerowym, ale sa
na tyle pewni siebie, bezczelni, gburowaci, chamscy itp. itd., ze nawet nie racza odpwiedziec.
a moze nie umieja czytac po polsku (na listach podpisuje sie czlowiek o obco brzmiacym
nazwisku)?

NIKOMU NIE RADZE WSTAPIENIA W GRONO ABONENTOW CYFRA +.

Obserwuj wątek
    • peggy Re: 'Cyfra +' - więcej na minus niż na plus 03.11.02, 19:13
      Mamy dokladnie ten sam problem. Strasza windykacja.
      • Gość: jizi Re: 'Cyfra +' - więcej na minus niż na plus IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.02, 09:15

Jak ktoś już raz wdepnie w takie bagno jakim jest Cyfra+, to będzie mu bardzo
        trudno z niego wybrnąć. Posiadam pakiet biały. Do pewnego czasu miałem bardzo
        dużo programów. Później zaczęli stopniowo je likwidować. I tak po kolei
        znikały: Eurosport i inne. Bardzo często oglądam CNN, ale co jakiś czas mi go
        również wyłączają. Już mnie szlag trafia, bo biorą kasę za nic. Jak miałem
        Wizję TV to było kilkadziesiąt więcej programów, a całość po niższej cenie.
        • Gość: Spoko Re: 'Cyfra +' - więcej na minus niż na plus IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 04.11.02, 14:43
          Składam pozew do Sądu przeciwko Cyfrze +.
          Mam czas, udowodnie im że są dupkami.
          Widocznie kara nałożona za wadliwie działający dział obsługi klienta była za
          mała ? Ok. 5 mln. zł.

Na bierząco poinformuje na forum o postępach.

spoko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka