bozenar1 Re: Dzien dobry TVN 08.01.06, 17:13 Za wczesnie mi sie kliknelo,czy Mandaryna byla dzis wprogramie "DZIEN DOBRY TVN? Odpowiedz Link Zgłoś
sabina29 Re: Dzien dobry TVN 08.01.06, 19:08 No to sie pewnie pięknie komponowała z tematem "Opus Dei"... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jollaa Re: Dzien dobry TVN 08.01.06, 21:50 Mandaryna nie chciała się ustosunkować, i starczy (nie uwiąd). Jeżeli chodzi o Opus Dei temat był też wałkowany o 12 w jedynce, z tym samym "diabolicznym" księdzem załozycielem polskiej filii, oraz innyni specami od KK Terlikowskim, Przywieczerskim, Lizutem oraz z bliżej mi nie znanym Cezarym... "Fascynyjące" - jak to mówi moja ulubiona bohaterka filmowa Alutka Odpowiedz Link Zgłoś
sabina29 Re: Dzien dobry TVN 08.01.06, 22:47 jollaa napisała: > "Fascynyjące" - jak to mówi moja ulubiona bohaterka filmowa Alutka Może to wina prowadzących? Mam na myśli tę parę z DD'TNV. Nie podoba mi się jej ciągłe jąkanie. Nie wiem czy "drugi zestaw" prowadzacych jest lepszy bo już ten pierwszy - odstrasza mnie skutecznie od programu. Dziś się zatrzymałam w trakcie latnaia po kanałach, bo trafiłam akurat na zapowiedź, że - już za chwilę o "Dziele Bożym"... ps. Tylko proszę na mnie nie hukać, że jak jestem taka mądra to powinnam sama sprobować poprowadzić program na żywo. W tym przypadku - nie muszę czegoś umieć robić, żeby ocenić pracę innych. Odpowiedz Link Zgłoś