orald 15.01.06, 12:34 Oczekiwałem dobrego filmu, przecież Hoffman, Pitt, De Niro.... Film był tak nudny, że wybrałem sen. Wasze zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_katt Szczerze mówiąc, zachwytów 15.01.06, 12:43 nie rozumiem. Mimo, że De Niro, Pitt i reszta. Nie mój klimat? Chyba nie mój. Innych ekstatycznie zachwyca (nie przesadzam, znam przypadek;)) Więcej na ten temat nic, bo mientka jestem w kwestii oglądania teggo filmu. Cierpliwości i wtrwałości mi brak. Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: "Uśpieni" 15.01.06, 12:49 film zgodnie z nadanym mu tytulem, usypia mnie skutecznie. po raz kolejny raz z rzedu. to chyba swoisty masochizm.;o), ale ogladalam go i teraz by sie jaks do tego obrazu przekonac. bezskutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Ja naprawdę myślałam, że 15.01.06, 12:53 uhu_an napisała: > film zgodnie z nadanym mu tytulem, usypia mnie skutecznie. po raz kolejny raz > z rzedu. tylko ja taka dziwna jestem. Jednak nie jestem przypadek odosobniony. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Ja naprawdę myślałam, że 15.01.06, 14:29 Nie strzelali się, nie ganiali samochodami, nie było babek ze sztucznym cycem, kopulacja jakaś nie tego, Hoffmann coś ględzi pod nosem,Pitt się snuje, kto jest w ogóle ten stary pomarszczony Włoch, itede, itepe. Ale lipa.Dzięki takim koneserom telewizja ma alibi, aby kręcić kolejny serial, kupować kolejne Losty oraz puszczać cztery razy w tygodniu arcydzieła z Jetem Li.Siedźcie przynajmniej cicho, barany. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Ja naprawdę myślałam, że 15.01.06, 14:31 Jeszcze dodam, że nie jesteś przypadkiem odosobnionym. Ależ skąd. Jestes w tch dwunastu milionach, co się zachłystują M jak miłość prawdopodobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Ja naprawdę myślałam, że 15.01.06, 14:32 Nie fikaj, bo przyjedzie Jet Li i zrobi Ci Wu-Szu. Z pozostalymi Twoimi zartami sie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Ooo, ekskjuze mła, Paczko, 15.01.06, 14:43 że się mię "Uśpieni" nie podobali. Kel fo pa, no naprawdę, cuś okrutnego! To chyba pójdę te nagrane MjakMiłość z całego tygodnia obejrzeć. Albo wiesz co, chcesz, wyślę Ci moją magisterkę "Archetyp polskiej rodziny wiejsko-miejskiej osiadłej na słonecznych płaskowyżach polskiej wsi, gdzie bursztynowy świerzop i gryka jak śnieg biała". Co ty na to? Kochana, się nie wysnuwa takich wniosków na podstawie postu krytykującego Twój pewnie jeden z ulubionych filmów. Wyłóż racje, napisz, dlaczego "Uśpieni" ok są, ale nie atakuj kogoś za to tylko, że jakiś film po prostu mu nie podchodzi. Ale nie upraszczaj sprawy ciągiem argumentów "brak jatki = nuda = MjakMiłość". Ufff. Się nazżymałam. A teraz się może zakumplujemy? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: "Uśpieni" 15.01.06, 14:33 Ja widziałam film dwa razy (ostanio nie) i uważam, ze to dobry film. Może nie arcydzieło,ale dobry. Świetne role, przede wszytskim De Niro. Odpowiedz Link Zgłoś