Gość: Remo IP: 192.168.0.* / *.zetokat.com.pl 16.05.01, 11:24 ...i o co w ogóle chodzi?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Macias Re: Czy Kayah spała z Zenkiem? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 11:28 :))) X - Rearrange the whole game with my rugged sound, X - Won't even say your own name when I come around, X - Stay on top but remain from the underground, X - to the Z and we all in the family! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Czy Kayah spała z Zenkiem? IP: 192.168.0.* / *.zetokat.com.pl 16.05.01, 11:30 a propos czego to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Czy Kayah spała z Zenkiem? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 11:33 ...we all in the Family! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Czy Kayah spała z Zenkiem? IP: 204.95.211.* 16.05.01, 13:43 Gość portalu: Macias napisał(a): > ...we all in the Family! :))) Dear friend in net. Kayah is not a member of my family, and I havn't met her and have any sex with her too. regards Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Czy Kayah spała z Zenkiem? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 14:45 A kto tu mowi o Kayah?! Ja mowie o mnie i o Remo, ktory kuma, chociaz nie jest zaba, w przeciwienstwie do Ciebie, drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Czy Kayah spała z Zenkiem? IP: 204.95.211.* 16.05.01, 15:30 Nie kumam i co gorsze wcale mi nie jest wstyd. A tytuł sygnowany jest moim i Kayah imieniem więc.... Szukasz prowokacji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Czy Kayah spała z Zenkiem? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 15:36 Moze zorientowalbys sie, do czego sie odnosze? Odnosze sie do "...we all in Family.", poniewaz Ty wczesniej sie do tego odniosles i zacytowales nawet. A Family bylo do Remo. Juz? Lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Czy Kayah spała z Zenkiem? IP: 204.95.211.* 16.05.01, 16:27 Gość portalu: Macias napisał(a): > Moze zorientowalbys sie, do czego sie odnosze? > Odnosze sie do "...we all in Family.", poniewaz Ty wczesniej sie do tego > odniosles i zacytowales nawet. A Family bylo do Remo. Ja zacytowałem?? Kiedy i gdzie skoro ja wogóle angielskiego nie znam??? <Juz? Lepiej? Lepiej, lepiej, naajlepiej, że jesteś pozytywanie nastawiony do współpracy. PZDR Zenek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Czy Kayah spała z Zenkiem? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 17:02 Gość portalu: Zenek napisał(a): > Ja zacytowałem?? Kiedy i gdzie skoro ja wogóle > angielskiego nie znam??? Nie ma to jak zaburzenia pamieci, prawda? ;-) Poczytaj, to Ty wyskrobales: https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=125&wid=3542&aid=3595 PS. Z polskim tez nie najlepiej, nie? "w ogole". ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Czy Kayah spała z Zenkiem? IP: 204.95.211.* 17.05.01, 11:57 Nie wszyscy są doskonali, niektórym różne rzeczy szwankują. A może to jakiś wróg się podszywał? Albo BB wysłał swojego agenta? Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Zenek i Kaya IP: 10.10.3.* / *.mrkch.pl 16.05.01, 14:28 Zenek baraszkowal w najlepsze z Kayą, gdy uslyszal, ze samochod jej meza wjezdza na podjazd. Niewiele myslac zlapal swoje ubranie i wyskoczyl przez okno, mimo ze na zewnatrz padal deszcz. Traf chcial, ze ulica przebiegal wlasnie maraton. Zenek postanowil dla niepoznaki dolaczyc do zawodnikow. Zawsze biegasz nagi? - zapytal go po przebiegnieciu kilku kilometrow jeden z biegaczy. Tak - odparl Zenek. - Czuje sie wtedy naprawde wolny, a powiew wiatru przyjemnie chlodzi moja skore. To dlaczego biegniesz z ubraniem pod pacha? - dopytuje sie sportowiec. Po zakonczonym biegu moge od razu ubrac czyste ciuchy - wyjasnil Zenek. A zawsze biegasz z nalozona prezerwatywa? - zapytal zawodnik. Nie, tylko kiedy pada... Odpowiedz Link Zgłoś