Dodaj do ulubionych

magda molek w dzien dobry tvn

04.02.06, 10:38
nie wiem czy ktos to oglada, ale jak wstaje w weekend to jakos zawsze sie
zalapie na to... i dzis jednymi z gosci byli kevin aiston i elizabeth duda,
cos tam gotowali... i najpierw kevin wyciskal sok z pomaranczy, i niechcacy mu
prysnelo na pare prowadzacych - pani molek z pretensja strzepnela niewidzialne
krople soku ze swojej czarnej bluzeczki i powiedziala "no to sie nie
popisales"... druga wpadka tez z udzialem kevina: opowiadal o tym, ze sie
dobrze czuje w polsce, ze lubi widzow i jakos tak wyszlo, ze polozyl reke na
ramieniu pani magdy, na co ona odpalila "a ja nie lubie, jak ludzie, z ktorymi
pracuje mnie dotykaja" czy cos w ten desen... a na koniec to juz przegiela
totalnie: przyjechal pan wisniewski i opowiadal o tym, ze maja w planie zrobic
cos dla ofiar katowickiej tragedii we wspolpracy z tvp2, a pani molek zaczela
krzyczec "tutaj jest tvn, tutaj jest tvn!"... pan michal probowal wytlumaczyc,
ze przy takim wydarzeniu nie ma znaczenia kto robi, wazne, ze cos robi, ale
pani molek musiala jak najszybciej skonczyc program... zenujace!!! naprawde
jestem zniesmaczona!
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • kaye Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 11:18
      Ten ostatni fragment (z Wiśniewskim) widziałam i faktycznie było to żenujące. W
      dodatku zapytała się o imie dziecka Wiśniewskiego, na co on zapytał ją o to czy
      jest w ciąży, czy kiedy planuje być, na co pani Magda odpowiedziała, że to jest
      osobista sprawa. No i Wiśniewski powiedział, że on tak samo odpowieda jak
      koleżanka.
      No, nie wyszedł jej dziś występ...
      • majeczka_ka Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 21:45
        Ludzie jak uz cos ogladacie to sluchajcie bo takl rodza sie plotki!!!!
        Wisniewski wcale nie zapytal Molek czy jest w ciazy!!!!!!
        On odpowiedzial na jej pytanie o imie dziecka, jak ona nazwie swoje dziecko i
        ona na to odpowiedziala ze ona nie jest w ciazy ( w domysle nie jest w ciazy
        dlatego nie wymysla imion dla ewentualnego dziecka, a Wisniewski oczekuje
        dziecka wiec byc moze ma juz wybrane imiona)
    • mameluch Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 11:27
      niestety, program grał sobie, ja krzątałem się nie zwracając za bardzo uwagi,
      ale dwie ostatnie sytuacje które opisałaś zwróciły moją uwagę. eh, beznadzieja:/
      • anulka748 Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 11:40
        A do tej milej Francuzeczki z Europa da się lubic to mowi "a ty to chyba
        najczęściej co zmieniasz to chyba studia,prawda?"
        A sama co rusz w innej stacji TV
    • zabcia89 Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 12:12
      Mam serdecznie dość Magdy Mołek i Oliviera Janiaka! Dzisiejszy program był
      żenujący, zachowanie pani Mołek jest okropne. Zero poszanowania dla gości, jej
      chamskie teksty i wywyższanie się. I ten tekst, że to nie jest TVP tylko TVN na
      koniec to już był szyt bezczelności! Natomiast Janiak nie ma nic do powiedzenia,
      ciągle tylko uśmiecha się głupkowato. Żenada.
      • forresty Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 12:25
        Buhahaha. Serio takie tksty dziś były? Bosche... Ileż ja takich panien w życiu
        widziałem. Ach , ech i faux pas a potem jak weźmie kartofla do ręki to chce
        zrobić z nego jajecznicę. Zauważyliście że tego typu panny mają albo bardzo
        bogatych tatusiów albo wybierają sobie bankowców na meża? Jak się nie ma ni
        jednego ni drugiego to pałetają sie po łóżkach róznych cwaniaków (co by palcami
        tu nie wskazywać). Po prostu ten rodzaj kobiet ginie zostawiony sam sobie bez kasy.
      • malgosia1983 Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 12:55
        Zabciu zgadzam się z Tobą całkowicie. I co do Mołkowej i co do Janiaka. Ok uczył
        się dykcji, jak sam kiedyś opowiadał- no i oprócz dystyngowanych póz jest niczym
        kamerdyner który służy tylko wizji, bo nie ma nic do powiedzenia. W tym duecie
        zdecydowanie przoduje słownie Mołkowa. hehehe nie masz wrazenia że czasami i ona
        nawet sie z niego nabija. Zwłaszcza jak Oliwier, wypowiada sie z poważną miną na
        jakiś tzw "istotny" temat (nawet polityczny!!! hehehe)?
        Zdecydowanie Rusin i Meller biją ich na głowę. Faktycznie czekam wtedy na ten
        program i z przyjemnością włączam DDTVN
        • jedzoslaw Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 13:16
          To Janiak w ogóle uczył się dykcji??????? On wie co to takiego?
      • setorika Re: magda molek w dzien dobry tvn 06.02.06, 19:23
        Kurczę, że takiego rarytasu nie widziałam!!
        Moim zdaniem, gdyby nie zwróciła uwagi na nazwę konkurencyjnej stacji, to by sie
        rozeszło "po kościach" i widzom też umknęłaby ta "kryptoreklama"
    • 8macek Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 12:22
      magda m(AT)ołek jest tym dla telewizji czym poseł cymański dla polityki

...nigdy nic mądrego nie powie,ale zawsze zrobi z siebie idiotę
      • forresty Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 12:26
        magda m(AT)ołek

dobre....
        • mal_gosienka Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 12:34
          Mołek ogólnie ma zero taktu, jest beznadziejna i niesamowicie sztuczna.
          Ale dziś w DDTVN to już niesamowity popis dała.
          Była jescze jedna sytuacja, gdy gotujący rozmawieli z Janikiem
          to ona zaczęla wszsytkich uciszać, bo nie słyszy co studio do
          niej mówi...
          A choć nieprzepadam za wiśniewskiem to dzis bardzo mi się podobało jak
          jej odpowiadał.

• aksiak1 Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 12:56
            Janiak mnie irytuje, zreszta nigdy za nim nie przepadałam,
            ani tym bardziej za jego urodą.Jąka sie i ciągle zastanawia sie
            co ma powiedzieć.Oboje z Mołek nie mają nic ciekawego do powiedzenia, nie bardzo
            wiedzą o czym maja rozmawiać z gośćmi i odnoszę wrażenie że Wiśniewski z
            Mandaryną non-stop występują w Dzień Dobry lub mam pecha ciągle na nich trafiając.

• anulka748 Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 13:01
              Wlaśnie to mialam napisać.Albo Wiśnia albo Mandaryna.No cóz takiego ciekawego
              oni maja do powiedzenia.
              Molkowa to chociaż się dziś jakoś uczesala,bo do tej pory to te klatry maiala
              jakby z lózka wstala.
    • malgosia1983 Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 12:58
      Nie można pokazywac swojego złego humoru i złego nastawienia do innych na
      wizji!!! To szczyt nieprofesjonalizmu!!! Co ją dziś użarło? Jakś niewyżyta, czy co?
      • kinia1987 Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 13:00
        inni prezenterzy powinni sie od niej uczyc jak nie nalezy zachowywac sie przed
        kamera :)
    • e_katt Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 13:02
      Bo z Pani Magdy M. zrobiła się Królowa Tefałenu.
      Święta, niedotykalska Krówencja.
      Sory, ale Pani Magdzie ego urosło znaaacznie.. ;-//
      Przykre to, bo wydawało sie, że będzie jedną z sympatyczniejszych i
      niepretensjonalnych Pań Spikerek.

No, się niestety nie udało.
      Jak człowiek nie umie w żart niektórych spraw obracać (pożądane zwł. w lekkim z
      natury śniadaniowym programie), to przykry się robi.
      I Magda M. taka przykra się stała. Żal patrzeć. Naprawdę.
      Szkoda w sumie.. ;(
      • marchefka9 Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 13:09
        Magda mołek przyjechała na studia do Warszawy z małego miasta. Jej marzeniem od
        początku było zrobienie kariery (co tu dużo mówić- osiągnęła to), niestety
        zadzierała nosek już na studiach, od czasu kiedy zaczęła pojawiać się w TV.
        Wydaję mi się, że Ona po prostu nie lubi ludzi i nie potrafi tego ukryć nawet
        podczas prowadzenia programu. Przypomnijcie sobie również Sopot, kiedy
        członkowie The Scorpions całowali ją w policzki — jaką Ona wtedy robiła minkę,
        jakby cytrynę gryzła.
        Jeszcze jedno- nie oskarżajcie Jej o robienie kariery przez łóżko, bo to po
        prostu nieprawda. Magda nie przepada za "tymi sprawami".
        • mameluch Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 13:14
          marchefka9 napisała:

> Magda nie przepada za "tymi sprawami".

heh, to widać;) myśleliśmy po prostu że cel uświęca środki w tym przypadku;)
          • ankas4 Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 13:17
            mameluch napisał:

> marchefka9 napisała:
            >
            > > Magda nie przepada za "tymi sprawami".
            >
            > heh, to widać;) myśleliśmy po prostu że cel uświęca środki w tym przypadku;)

a tez nie przepadam za Panią Magdą... ale z tymi komentarzami to juz
            przesadzacie... zachowujecie sie identycznie jak Ona kiedy zapytała Michała o
            imię dla dziecka... Można krytkować ją za styl, za profesjonalizm ( w jej
            przyadku za brak:)) ale głupie gadki na temat tego czy zrobiła karierę przez
            łózko czy też , że wręcz przeciwnie, bo "... nie przepada za "tymi sprawami"
            jest poprostu obrzydliwe!!!!!!!!

• mameluch Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 13:23
              oj Ankas, a widzisz tam ';)'? może niesmaczny, ale jednak żart (przynajmniej w
              moim przypadku). skąd ja mam cokolwiek wiedzieć o prywatnym życiu Mołkowej?
        • majeczka_ka Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 21:41
          Molek nie przyjechala do Warszawy z malego miasta aby karire zrobic. Co prawda
          pochodzi z Legnicy chyba ale zrobila kariere w telewizji regionalnej
          wroclawskiej. pamietam ja zwlaszcza z okresu powodzi, byla swietna, docenili ja
          i sciagneli do warszawy. A studia zaczela pracujac juz we Wroclawiu.
        • jwoj Re: magda molek w dzien dobry tvn 05.02.06, 02:28
          > prostu nieprawda. Magda nie przepada za "tymi sprawami"

skąd wiesz?
        • jachim5 Re: magda molek w dzien dobry tvn 26.02.06, 21:22
          Patrząc na kolesi z the scorpions nie dziwi mnie to, tylko ciut lepiej od
          buda's sufflers
    • malgosia1983 Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 13:21
      mam nadzieję, że zostala dziś wezwana na dywanik. Chyba Bożena Water tez
      widziała ten "występek"? Powinna zareagować
    • wojtow Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 16:10
      widziałam tylko akcję z sokiem i jej minę - porażka, zero luzu i dystansu, jak
      zwykle sztywna jak kołek
      • bokaj Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 17:17
        pamiętam jak mołkowa czytała w Pulsie wiadomości (było tak kiedyś!), to ś.p. (politycznej ś.p.!) Walendziak powiediał, że "rodzi się nowa gwiazda".
        mam wrażenie, że jak on coś tak obwieszcza,to uśmierca osobę (najdobitniejszy przykład: Maniek Krzaklewski i jego słynna "Maryla", z której Walendziak chciał zrobić następczynie Kwaśniewskiej, ha, ha, ha!).

w sumie mołek = kołek - to jest sedno sprawy.
        zawsze miałem wrażenie, że to dziewczę (mentalnie to tak na 12 lat...) jest ofiarą własnych niedojrzałych neurotycznych ambicji.
        a gość, który ją ściągnął do tvn-u dał świadectwo sam sobie. przecie już w tvp biło w oczy, że to miernota...
    • s.u.n.d.a.y Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 17:21
      Niestety nie widziałam, chociaż często ogladam DDTVN. Zawsze uważałam, że Mołek
      jest sztywna, drętwa...chciałabym zobaczyć co ona dzis wyprawiała w DDTVN. A
      swoją drogą M(AT)ołek...hehe dobre! :)
      • katjanka Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 18:19
        jakis czas temu (w epoce TV1) wszyscy wokół piali jaka piekna i fantastyczna ta
        nowa prezenterka TVP - MM. Mnie od razu odpychala jej dretwota i brak luzu
        (chocby nie wiem jak sie starala - szydlo wylezie z worka), programow z samej
        racji prowadzenia przez MM nie ogladalam, dalej uwazam ja za beztalencie z
        cukrowa otoczka blond wloskow. Ale jeszcze gorsza jest ta ,,kopia'' MM na
        jedynce - ta panna ktora prowadzila z Orzechem (tez go nie trawie) nieszczesna
        pre-eurowizje - toz to dopiero UPIOR W OPERZE... Niby cos z MM, ale nawet i od
        tamtej znacznie gorsza (brzydsza moze po prostu).
        • misiak38 Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 19:56
          szkoda że tego nie widzialam kurczę... za póżno wstałam.Mołkową zawsze lubiłam
          i się dziwiłam jak ludzie mówili że ona taka beznadziejna i sztywna i nie
          nadaje się do telewizji,ja tego nie zauważałam.może teraz jakbym obejrzała
          DDTVN to bym zdanie zmieniła.
          • dona.a Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 20:54
            i z wymową angielską na bakier
            • sandra1301 Re: magda molek w dzien dobry tvn 04.02.06, 22:30
              A dzisiejsza odzywka do gości ( ela duda i kevin) że tak głośno rozmawiają i
              ona nie słyszy polecenia z rezyserki, a po chwili: O! teraz juz wiem co
              dalej ....
              profesjonalizm w każdym calu....
              Kto ją tam jeszcze trzyma?
              • feminasapiens masochiści 06.02.06, 09:58
                Jak czytam liczne wątki i wpisy nt. Magdy Mołek to zadziwia mnie jak wielu
                medialnych masochistów mamy wśród widzów.

Nie podoba wam się Magda? To czeka kilkadziesiąt innych ciekawych kanałów.
                Przełączcie chociażby na MTV - tam wiele słodkich panieniek, bardzo "lotne"
                programy dla bezmózgów typu "penetratorzy", "pimp my ride", "I bet you will".
                Piękne panienki ze sztucznymi cyckami, które szczerzą swoje nieskazitelnie
                białe zęby, twarze nieskażone procesem myślenia.

A jeżeli lubicie się katować widokiem nielubianej prezenterki to nie miejcie
                pretensji do TVNu.

PS. Magda Mołek nie przyjechała na studia z małego miasteczka. W Lubinie
                zaczynała pracę w TV, potem były telewizje wrocławskie, RTL7, Canal+ itd. Więc
                nie jest tak, że jakaś koza z wiochy nagle przyjechała na studia i przypadkowo
                dostała się do tivi (przez łóżko - jak sugerują niektórzy) i robi karierę.
                • jadzik4 Re: masochiści 06.02.06, 12:10
                  czy ktos z nas napisal, ze namietnie oglada programy z magda molek?! bo jesli
                  tak, to ja cos przeoczylam :/ w kazdym badz razie chcialam tylko sprostowac, ze
                  wiekszosc z nas krytykuje jej nieprofesjonalizm w jednym programie i takie jest
                  nasze prawo (przy okazji tez widzimisie)... a co do programow na mtv, to pewnie
                  znajdzie sie kilkoro fanow wspomnianych produkcji, z ilorazem inteligencji
                  lekko ponad przecietna... bo nikt nie powiedzial, ze musimy ogladac tylko i
                  wylacznie teatr telewizji czy kocham kino... zreszta tvn i programy, ktore
                  nadaja tez nie grzesza nadamiarem wysokiej kultury i malo ktory jest perelka
                  dla poszukiwaczy sztuki i inteligentnej rozrywki...
                  pozdrawiam!
    • amadea_22 Re: magda molek w dzien dobry tvn 06.02.06, 10:03
      a dla mnie nie popisała sie gdy zapytała Anię Świątczak i Wiśnię o płeć
      dziecka, litości !!!!! kobieta jest w 5 czy 6 tygodniu ciąży, płód 15 mm a
      Madzia o płeć pyta.I tak w ogóle to Ona jest bardzo sztywna, mało sympatyczna
      kobieta. czy Ona była wkręcana w Mamy Cię ? czy była gościem u Szymona albo
      Kuby ? jeśłi nie, to pewnie dlatego ze ONA sie nie znizy do takiego
      poziomu........
      • dona.a Re: magda molek w dzien dobry tvn 06.02.06, 10:15
        sądzę, że nie tyle chodz o zniżenie się do poziomu, co o instynkt
        samozachowawczy u M. Mołek. Co by nie mówić o programach, to prowadzący je K.
        Wojewódzki i S. Majewski są inteligentnymi facetami i trzeba umieć się z
        nimi "boksować", żeby nie obnażyć swojej prawdziwej, nieciekawej osobowości.
        Niewielu gości w/w programów wyszło z nich obronną ręką
    • lilith76 Re: magda molek w dzien dobry tvn 06.02.06, 12:20
      druga wpadka tez z udzialem kevina: opowiadal o tym, ze sie
      > dobrze czuje w polsce, ze lubi widzow i jakos tak wyszlo, ze polozyl reke na
      > ramieniu pani magdy, na co ona odpalila "a ja nie lubie, jak ludzie, z ktorymi
      > pracuje mnie dotykaja"

może się dziewczyna przez sekundę otworzyła emocjonalnie, wyżaliła na swoją
      drogę kariery, a tu jak na złość nikt nie zauważył ;)
    • mjr_nemo Re: magda molek w dzien dobry tvn 06.02.06, 12:35
      Myślałem, że tylko mnie Magda Mołek wydaje się złośliwa. To, co wyczyniała w
      sobotę na wizji, było godne pożałowania. To, jak zachowywała się wobec Kevina
      Aistona i Elizabeth Dudy, było godne pożałowania. Ta kobieta nawet jak kogoś
      nie obraża „wyraźnie” potrafi być złośliwa między wierszami, potrafi powiedzieć
      jedno zdanie bardzo nasycone różnymi szpileczkami. Ma sporo niemiłych zagrywek,
      a to w końcu program poranny i to jeszcze weekendowy – powinien być prowadzony
      na maksymalnym luzie. Magda Mołek chyba się nie sprawdza jako „milusińska”, bo
      jakoś do drugiej edycji „Tańca z gwiazdami” nie została zaproszona. I dobrze,
      bo potrafiła być otwarcie niemiła wobec uczestników. Olivier Janiak z kolei
      ciągle głęboko wciąga powietrze, dobiera słówka. Ja rozumiem, że skrępowanie
      może być silniejsze od człowieka, sam przebojowy nie jestem, ale czy naprawdę w
      telewizji nie ma innych programów, w których mogliby się sprawdzać. Fajnie
      Michał Wiśniewski z nimi rozmawiał. Świetnie wydobył wady prowadzących. Tym
      pytaniem o imię dziecka Magdy wybił ją z tropu, a wcześniej
      do „niedotykalskiej” powiedział: „Madziu”, co było fajne w kontekście tego,
      kiedy do Kevina powiedziała, że nie lubi, kiedy dotykają ją ludzie, z którymi
      pracuje… Zdecydowanie wolę drugą parę prowadzących: p. Mellera i Kingę Rusin.
      Są zdecydowanie sympatyczniejsi.
      • mjr_nemo Re: magda molek w dzien dobry tvn 06.02.06, 12:52
        Szkoda mi też tego człowieka, do którego Magda Mołek powiedziała z drwiącym
        uśmieszkiem: „ To pan jest pucybutem?” , a on inteligentnie odparował, że jest
        czyścicielem obuwia i że „pucybut” jest łódzkim słowem gwarowym. Czy pani
        redaktor nie słyszała powiedzenia, że żadna praca nie hańbi?
        • e_katt Re: magda molek w dzien dobry tvn 06.02.06, 13:12
          Może Mołkowej przydałaby się taka lekcja pokory i zamiana miejsc z
          czyścicielem?

Chociaż... sukcesów specjalnych c h y b a by na tym polu nie odniosła.
          Czyściciel to sympatyczny musi być i nie do góry głowę zadzierać, a pod nogi
          patrzeć.
      • hulagula1 Re: magda molek w dzien dobry tvn 06.02.06, 15:27
        mjr_nemo napisał:
        > potrafi być złośliwa między wierszami, potraf
        > i powiedzieć
        > jedno zdanie bardzo nasycone różnymi szpileczkami.

Eee :/ Ja bym jej złośliwości nie przypisywała.
        To pusta lala. Farbowana blond :/
        Przepełnia ją głupia pycha - najpopularnieszy wśród grzechów - i to jeszcze w
        wydaniu instant - wystarczy zalać byle lukrem komplementu żeby zaczęła kipieć z
        tlenionego łebka.
      • jagusiek Re: magda molek w dzien dobry tvn 06.02.06, 19:24
        > nie obraża „wyraźnie” potrafi być złośliwa między wierszami

do zlosliwosci niezbedna jest inteligencja.
        w tym przypadku wiec nie moze byc mowy o zlosliwosci.

• tetao Re: magda molek w dzien dobry tvn 06.02.06, 12:56
      To jeszcze nic, szczytem wszystkiego było pytanie do Mandaryny o to czy jej
      dzieci już wiedzą o przyszłym rodzeństwie. Mandaryna powiedziała wcześniej, że
      oglądają ten program.

A przy sobotnich szyderstwach z pucybuta szczęka mi opadła.
    • radamant Re: magda molek w dzien dobry tvn 06.02.06, 14:22
      Wracając do "Tańca z gwiazdami" to p. Mołek sama nie chciała prowadzić drugiej
      edycji bo program (jak to sama ujęła, w którymś z wywiadów ) "nie wykorzystuje
      w pełni jej walorów intelektualnych a ona nie chce być tylko ozdobą". Mam dziś
      dobry humor więc nie będzie komentarza. Pozdro.
    • adams123 Re: magda molek w dzien dobry tvn 06.02.06, 15:08
      tak widziałem to i poprostu robiłem wielkie oczy co ta Mołek wyrabia, ona
      chyba z minute tłunaczyła, że nie pozwala na dotykanie i jak on śmiał !!!!
      Mołek zawsze mnie załamywała, ale teraz będąc "gwiazdą" juz to jest paranoja !!!
      • e_katt Re: magda molek w dzien dobry tvn 06.02.06, 15:13
        adams123 napisał:

> ona chyba z minute tłunaczyła, że nie pozwala na dotykanie i jak on śmiał

Mizantropia to dość przykra przypadłość ;-/

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka