cosmea 18.11.02, 11:36 Wczoraj Piorecki, korzystajac z faktu ze jest na zywo, pokazal jury prawdziwa twarz polskiego undergroundu... Hahahaha....dobre to bylo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agul1 Re: DUPA MARLONA KOZAKY 18.11.02, 12:13 cosmea napisała: > Wczoraj Piorecki, korzystajac z faktu ze jest na zywo, pokazal jury > prawdziwa twarz polskiego undergroundu... Hahahaha....dobre to bylo! Taaa... strasznie smieszne, można umrzeć ze śmiechu. Trzeba mieć bardzo wysublimowane poczucie humoru, żeby się z tego śmiać, gratuluję ci. Jeżeli imponują ci tacy panowie, to chyba pomyliłaś wczoraj kanały tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmea Re: DUPA MARLONA KOZAKY IP: 193.0.110.* 18.11.02, 12:32 Trzeba miec bardzo wysublimowane poczucie odbioru a wlasciwie jego brak, zeby nie skumac ironii mojego postu.Pozdravki. agul1 napisała: > cosmea napisała: > > > Wczoraj Piorecki, korzystajac z faktu ze jest na zywo, pokazal jury > > prawdziwa twarz polskiego undergroundu... Hahahaha....dobre to bylo! > > Taaa... strasznie smieszne, można umrzeć ze śmiechu. Trzeba mieć bardzo > wysublimowane poczucie humoru, żeby się z tego śmiać, gratuluję ci. Jeżeli > imponują ci tacy panowie, to chyba pomyliłaś wczoraj kanały tv. Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: DUPA MARLONA KOZAKY 18.11.02, 13:09 A to przepraszam w takim razie. Twój post zabrzmiał naprawdę serio, zwłaszcza końcówka, a że Cię nie znam, to tak go zrozumialam:) Poza tym, spotkałam się od wczoraj z kilkoma zachwconymi tym gestem osobami, więc zaczynam chyba stwierdzać, że wszystkim się to podobalo...:// Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xl Re: DUPA MARLONA KOZAKY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 13:29 zalosny kretyn- niepotrzebnie dali mu szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AutoBiust Re: DUPA MARLONA KOZAKY IP: *.tlsa.pl 18.11.02, 13:50 Co wy chcecie od gościa ?? Pokazał facet tyłek a wszyscy od razu, że on jest beee! Skiba swego czasu też pokazał cztery litery i nic /już nie wspomnę o geście LadyPank/. Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: DUPA MARLONA KOZAKY 18.11.02, 14:46 agul to "gwiazda"z forum Uroda,więc wiele od niej nie oczekuj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałem kto ja Re: DUPA MARLONA KOZAKY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 17:28 A jaki z niego underground? Z taką piosenką, co zaprezentował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: DUPA MARLONA KOZAKY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 14:20 Trzeba to powiedzieć jasno – program „Idol” stworzył potwora. Czwórka jurorów z pełną premedytacją wylansowała nowego Michała Wiśniewskiego, zresztą dużo gorszego od pierwowzoru. Cokolwiek by nie powiedzieć o liderze Ich Trojga potrafi on zdobyć się na krytycyzm wobec siebie i przyznać, że nie umie śpiewać. Wiśniewski nie uważa się też za Największe Objawienie Muzyczne Wszechczasów. Tak jak matką chrzestną Ich Trojga jest Nina Terentiew, tak za ojców chrzestnych Marlona można by śmiało uznać Roberta Leszczyńskiego i Kubę Wojewódzkiego. To zresztą kolejny punkt dla grupy Wiśniewskiego – potrafili uhonorować swoją dobrodziejkę, natomiast Marlon...No cóż, każdy wdział. Leszczyński dlatego jest odpowiedzialny za to „zjawisko” w najwyższym stopniu, bo podczas eliminacji stwierdził, że choć bardzo by chciał odwalić Pióreckiego, zaśpiewał on bardzo dobrze. Wcześniej jednej uczestniczce powiedział, że głos to tylko narzędzie, którym można się posłużyć w niebezpiecznym celu. Jeśli wiedząc na co stać Marlona puścił go dalej.. No cóż, jeśli osobnik ten zrobi karierę niech Redaktor nie pisze druzgocących recenzji, tylko przyzna się do osobistej porażki. Podobnie Wojewódzki. W teatrze uznał że Marlon nauczył się pokory i trzeba mu drugi raz dać szansę. Jeśli pokorą jest publiczne obnażenie się, to dość osobliwy rodzaj pokory... W sumie koleś sam się wyrzucił z programu, wątpię by jury teraz chciało go widzieć w finale. A mogło się tak stać, że wszedłby do dogrywki – Zapendowska go pochwaliła, Wojewódzki nie skrytykował a Leszcz dostrzegł w nim wyrazistość. Publiczność okazała się dużo większym wyczuciem niż jurorzy i to już drugi raz. Nie pomogły ani nacjonalistyczna kampania w pierwszej edycji (‘jeśli jesteście Polakami głosujcie na mnie) ani teatralne gesty z całowaniem p. Zapendowskiej w rękę w drugiej... W dodatku Marlon zabrał miejsce w finałowej „48” komuś kto bardziej na nie zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: MARLONA KOZAKY IP: lustro:* / 10.10.15.* 19.11.02, 15:16 Coś się zapędzacie, jest z pewnością trochę infantylny ale co równie pewne bardzo utalentowany i robienie z niego potwora jest nieeleganckie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: MARLONA KOZAKY 19.11.02, 15:33 Gość portalu: Kosa napisał(a): > jest z pewnością trochę infantylny ale co równie pewne bardzo utalentowany ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Obrażasz utalentowanych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: MARLON KOZAKY IP: *.acn.waw.pl 19.11.02, 19:38 Kochasiu muzyka to poniekąd wymierna dziedzina i jeśli ktoś ma talent, na co się składa słuch, wyczucie rytmu, muzykalność, w końcu bardzo dobry głos, to się wie czy ktoś jest dobry, czy dobry nie jest. Czy jest wystarczająco dobry? To już inna sprawa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: MARLON KOZAKY 20.11.02, 13:08 Piórecki jest żenujący! Ma w sobie coś tak antypatycznego, że przy tym cały jego niezły głos blednie. Lubię ludzi wykręconych-zakręconych. Z idolowej gromadki tacy są np: Buła, Patyk czy Piórecki, jednak z tej całej trójki tylko on nie wzbudza mojej sympatii, jest to odpychający, nadęty bufon. W tym przypadku Wojewódzki miał rację, ten facet to typ psychopatyczny... P.S. Pokazanie publicznie gołego tyłka nie zrobiło na mnie żadnego wrażenia, już tyle gołych tyłków widziano w telewizji, że jeszcze jeden suchy tyłek Pióreckiego nie jest żadnym wydarzeniem. Skiba przynajmniej pokazał tyłek premierowi rządu, a ten Piórecki komu? Wojewódzkiemu i Leszczowi! phi, też mi autorytety ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: MARLON KOZAKY IP: 217.197.165.* 20.11.02, 13:49 Gostek zdaje sie pokazal tylek nam, bo gdyby byl pierwszy, to chyba by sie powstrzymal (a glosowala widownia). Wczoraj znowu obejrzalem tylek i niestety znowu mam problem - nie wiem o czym ten facet mowil. Cos belkotal, ale dla mnie to nie mialo ladu i skladu. Nie kumam co mu sie nie podobalo. Padaly slowa "muzyka alternatywna", mowil o jakiejs kiepskiej muzyce takiej jak tu (ale gdzie?), w kazdym razie nic nie skumalem. Albo ja jestem kretynem, albo on jest kretynem, albo mam fonie w tiwi nienajlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: MARLON KOZAKY 21.11.02, 00:40 Gość portalu: Kosa napisał(a): > Kochasiu muzyka to poniekąd wymierna dziedzina i jeśli ktoś ma talent, na co > się składa słuch, wyczucie rytmu, muzykalność, w końcu bardzo dobry głos, Kochasiu to było do mnie? Tak się sklada, że cos na ten temat wiem. I nie słysze tych elementów u Kozaky'ego. No, może troche głosu, ale to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
sara18 Re: DUPA MARLONA KOZAKY-jest nieapetyczna 20.11.02, 13:58 trzeba go bylo widziec jak daje czadu po pubach wroclawskich-siedzi w kacie i rzezi jakies smuty.w ogole kuba dobrze go okreslil jako totalnego desperata-ze w jego promowaniu wlasnej osoby jest cos mrocznego-ze albo on zwariuje albo publicznosc.po prostu kolo ma juz jazde w bani ze jest jakims niedocenonym gwiazdorem czy cos.nie mowie ze nie ma glosu-ma calkiem niezly ale do tego jest tak pojechany[te biale ciuchy ostatnio mnie zwalily z nog]ze watpie czy sie predzej nie spali nim cos osiagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteteer Re: DUPA MARLONA KOZAKY IP: 158.75.1.* 22.11.02, 10:06 hmm każdy kto pokazuje gołą pupe nie ma chyba nic ciekawegi do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś