mimrek 11.02.06, 15:31 to dobrze bo nie mogłem na nią patrzec i na tej jej wydatne i tłuste cycki.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arriana Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 11.02.06, 15:37 A ta piękna,zliftingowana policjantka z "Kamieni śmierci",którą się tak zachwycasz to ma cycki niby lepsze od Ani M.??? Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 11.02.06, 16:59 droga arianno ania mucha jest tłusta i ma tłuste cyccki i krótkie nóżki a marie z kamieni... ma szczuple cialo i piekne większe o 3 numery od ani muchy piersi (wiec lubie duże..)...przynajmniej ma jędrne i duże a nie tłuste i wypchane stanikiempushup..najlepsze jest to ze anka mucha ma cycki naprawde małe tylko je tak wypycha a ja widzialem ja bez stanika w jenym odcinku mjm niedawno bo przebijaly jej starsznie i miala malutkie cycuszki..a marie ma naprawde duże! Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 11.02.06, 17:17 no pewnie że ma lepsze, nawet ja je doceniam choc jestem dziewczyną:)chyba że silikonki, to ble.... a Mucha jest paskudna , gruba i aktorka z niej jak ze mnie chłop:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 11.02.06, 17:21 mroofka2 napisała: > > ble.... a Mucha jest paskudna , gruba i aktorka z niej > jak ze mnie chłop:) a ty jesteś jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 11.02.06, 17:51 napewno jestes od niej brzydsza a krytykujesz anie ..przecież mucha to 1 z najlepszych twarzy w polsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 11.02.06, 17:53 mimrek, Twoja 'wypowiedz' jest na poziomie 14-latka, w ktorym szaleja hormony i podniecajacy sie widokiem piersi na ekranie Tv.;p mała porada obyczajowo-jezykowa (jezykowa w znaczeniu lingwistyczna oczywiscie;p) Piersi nie mozna miec miec wypchanych....czym trocinami?;p Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 11.02.06, 18:08 Nie dyskutujcie z palantem. Mimrek to paskudny troll forumowy a kobietę spostrzega tylko przez format kilkudniowych majtek i biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 11.02.06, 18:12 najładniejsza twarz w polsce?? buahahah!!! chyba wam sie zwoje poprostowały!heheheh pewnie ze jestem ładniejsza:) i to o wiele ładniejsza. no i nie mam 100 cm w biodrach, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
honey13 Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 11.02.06, 18:16 Mała strata dla serialu- o ile to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 11.02.06, 18:24 No dobra, brzydsza, bardziej czy mniej buściasta, ładniejsza... Nieważne. Ciekawe co zrobią z jej postacią?? Zawał serca czy wyjazd zagraniczny? O ile to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 11.02.06, 18:33 pewnie ją ojciec kamila poderwie i wyjdzie z nim za granicę:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 11.02.06, 18:36 Oczka, Mimirku, trza było zakrywać. Rączkami obiema. I przez paluszki kontrolować sytuację, kiedy na ekranie jaki amant się pojawi. Kto tam teraz za amanta robi? Mroczki czy inne jakie...?! Odpowiedz Link Zgłoś
martwybiskup Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 12.02.06, 09:58 Mucha jest niby tłusta? Świat się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 12.02.06, 12:33 Mam nadzieję, że w końcu odejdą wszyscy, i wtedy... nareszcie skończy się ten badziew. Odpowiedz Link Zgłoś
ezdunek Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 12.02.06, 13:17 przynajmniej jedna drewniana postać zniknie z serialu Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 12.02.06, 19:00 film.onet.pl/0,0,1258857,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
amaranta78 Re: ANNA MUCHA ODCHODZI Z MjM .NAPISAL FAKT:) 13.02.06, 10:31 Dziwię się, że tak późńo. Scenarzyści i tak już od dawna nie mają pomysłu na jej postać. A w jej pojęciu gra aktorska oznacza tylko krzyk. Drze się w niebogłosy w każdym odcinku, czy to jej postać odczuwa radość, smutek, czy złość. Nareszcie nastąpi koniec tych wrzasków. Odpowiedz Link Zgłoś