kiwaczek11 12.02.06, 23:53 Ktoś oglądał? Jestm pod wrażeniem. Doskonałe. Obraz , słowo , muzyka, symbolika, przekaz ( choc nie lubię tego słowa), aktorstwo. Wysmienite. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga39-651 Re: "piaskownica" w dwójce 13.02.06, 00:39 Oglądałam ! Dawno w naszej telewizji nie widziałam tak genialnego obrazu z ...przesłaniem P.S. a teraz siedzę w nocy i zamiast spać myślę o każdej kwestii , każdym obrazie .... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bogarde Re: "piaskownica" w dwójce 13.02.06, 12:26 a Batman zaśmiał się tym swoim szyderczym śmiechem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_darc Re: "piaskownica" w dwójce 13.02.06, 16:15 matko, czemu ja nie patrze na program tv!!!!!!!!!!!!!!!:((((((( wiecie cos moze o powtorkach??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: "piaskownica" w dwójce 13.02.06, 16:55 też oglądałam wspaniałe jaka cudowna przenośnia nas dorosłych do zabaw w piaskownicy brawo Michał Walczak, szczególnie cieszy, że taki młody twórca Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: "piaskownica" w dwójce 14.02.06, 08:50 tez uwazam ze to bylo wspaniale widowisko i nie moge przestac o nim myslec Odpowiedz Link Zgłoś