Dodaj do ulubionych

Ilona wczoraj w "Rozmowach w toku"

IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 07:55
Wczoraj było o panienkach, które się rozbierają do zdjęć. Była tam też Ilona z
BB, która opowiadała o swoim związku z żonatym facetem. Facet siedział tam w
studiu, twierdził, że "żonie jego związek z Iloną nie przeszkadzał, bo były
dobrymi przyjaciółkami". Wszystko to razem było leciutko obrzydliwe. Jak ktoś
by chciał zobaczyć, to dziś jest powtórka o 11.15.
Obserwuj wątek
    • Gość: Izabela Re: Ilona wczoraj w IP: 157.25.130.* 10.10.01, 13:35
      Gość portalu: la unica napisał(a):

> Wczoraj było o panienkach, które się rozbierają do zdjęć. Była tam też Ilona z
      > BB,
      Wtedy to jeszcze Ilona z Playboya. No i faktycznie było to ciut obrzydliwe...

• Gość: xxx Re: Ilona wczoraj w IP: 10.2.1.* / 193.41.231.* 10.10.01, 15:21
        Czy nie uważacie, że to wszystko "śmierdzi". Najpierw udział w
        programie "Rozmowy w toku", a teraz raptem BB???
        Myślę, że BB to jedna wielka machloja, chociaż już dawno przestałam to oglądać.
        Co sądzicie o tym?
        • Gość: Reden Re: Ilona wczoraj w IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 17:40
          Co do "Rozmów w toku" to przecież widać jak ci wszyscy goście są
          ucharakteryzowani (peruki, okulary, znaki szczególne). TĄ SĄ OSOBY FIKCYJNE!!!
          Tak samo jak te wszystkie problemy...
          • Gość: aga Re: Ilona wczoraj w IP: *.chello.pl 10.10.01, 18:06
            charakteryzują ich tylko wtedy gdy poruszają trudny dla nich temat i nie chcą
            aby ich rozpoznano-tak to rozumiem
          • Gość: kalina Re: Ilona wczoraj w IP: *.znak.com.pl 12.10.01, 15:18
            Mysle, ze twoje podejrzenia sa zbyt daleko idace, a poza tym jestes slabym
            psychologiem.
            Czy odcniki ze znanymi ludzmi tez sa wymyslane, czyli za tych ludzi przebiera
            sie kto inny?. Ciekawa koncepcja debilku:)))
        • Gość: Mag Re: Ilona wczoraj w IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 18:11
          A czy nie pamiętacie co było w I-ej edycji? Rafał Chudziński przed wejściem do
          domu Wielkiego Brata brał udział w Maratonie Uśmiechu.
          • Gość: Sailor Re: IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.10.01, 23:00
            Gość portalu: Mag napisał(a):

> A czy nie pamiętacie co było w I-ej edycji? Rafał Chudziński przed wejściem do
            > domu Wielkiego Brata brał udział w Maratonie Uśmiechu.

No! A teraz maraton usmiechu prowdzi Mania Michalak. Kółko sie zamyka, maszynka
            się kręci, kasa płynie szerokim strumieniem, a banda frajerów wysyła SMSy i
            dyskutuje na forum o dupie Maryny, kto jest miły a kogo wyjebiemy SMSami bo jest
            wrednym chujem. A wszystko to przypomina mi zawody Wrestling w USA-
            wyreżyserowane, ale publika szaleje i się podnieca i kibicuje. Buuhaahaaaaaaaaaa!
            • Gość: fuglar Re: IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 11.10.01, 00:19
              zgadzam się z Re. Każdy z nas ma własne życie i problemy i tym powinniśmy się
              interesować. Tymczasem nabijacie portfele nieznanych ludzi.
              • Gość: kafar Re: IP: *.surfland.com.pl 15.10.01, 17:13
                wszyscy nabijamy kasę obcych ludzi: jesz lody a nie musisz, kupujesz płytę,
                kasetę a nie musisz, kupujesz fryty - też nie musisz przecież możesz jeść tylko
                to co musisz i ubierać się jak pierdoła w najtańsze ciuchy albo w ogóle nie, a
                jednak wydajesz kasę na pierdoły nabijając kasę specom od opium dla mas
                (nieważne w jakiej postaci) więc nie pierdol mi tutaj o BB bo jak chcę to będę
                go oblądał i wysyłał SMS i chuj Ci do tego palancie. (nie chciałem używać
                wulgaryzmów ale mnie poniosło - nie lubię takich palantów jak Ty)
        • Gość: Beer Re: Ilona wczoraj w IP: *.wsisiz.edu.pl 11.10.01, 09:44
          Chyba nie wiesz jak tosię wszystko odbywa.Ktoś kto zglasza sie do BB albo
          do "Rozmów..." trafia do bazy danych, potem jak jest kolejny projekt to sie do
          niego zglaszają.Cierpisz chyba na lekką paranoję bo tak robi się na całym
          świecie.
          • Gość: mn Re: Ilona wczoraj w IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 12:27
            Dla zainteresownych, udział w "Rozmowach.." to ok. 800 zł zarobku, udział w
            widowni np. "Ananasy..." za nagranie 20 zł.
      • Gość: aidka Re: Ilona wczoraj w IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 18:26
        Gość portalu: Izabela napisał(a):

> Gość portalu: la unica napisał(a):
        >
        > > Wczoraj było o panienkach, które się rozbierają do zdjęć. Była tam też Ilo
        > na z
        > > BB,
        > Wtedy to jeszcze Ilona z Playboya. No i faktycznie było to ciut obrzydliwe...
        >
        No to opowiedz mi, bo nie wiem wcale.
        Co, konkretnie, było w tym obrzydliwego ?
        aidka
    • Gość: jl Re: Ilona wczoraj w IP: *.demon.nl 11.10.01, 19:07
      Zgadzam sie z opinia, ze osoby zglaszajace sie do BB sa w bazie danych TVN i
      czesto zaprasza sie ich wlasnie do programow typu "Rozmowy w toku", "Maraton
      usmiechu", "Urzekla mnie twoja historia", bo wlasnie brakuje ludzi do tych
      programow, a oni podali w ankiecie swoj zyciorys, ktorego element akurat
      podpada pod temat np. "Rozmow". I tyle. Nie weszylabym tu zadnych spiskow.
      Brakuje ekshibicjonistow do "Rozmow", ktore leca codziennie i trzeba czyms
      zapchac program.
      Co do udzialu Ilony w tym programie. Ilona jest szczera, to widac i jasne jest
      dla mnie, ze ma problemy z samoakceptacja, ze wzgledu na surowego i krytycznego
      ojca, ktory nie potrafil pomoc jej zaakceptowac swojej kobiecosci. Jest ladna
      dziewczyna, a wplatuje sie w takie podejrzane historie jak ta z tym zonatym
      mezczyzna, od ktorego chciala odejsc, bo czula ze to zwiazek bez przyszlosci i
      bedzie skazana na bycie "ta trzecia" na zawsze. Slyszalam jak juz domu BB
      opowiadala Agnieszce, ze przez rok przygotowywala sie psychicznie, zeby
      zakonczyc ten zwiazek. W koncu sie udalo. Tak to jest, jezeli nie wyniesie sie
      samoakceptacji z domu, to potem ten deficyt ciezko uzupelnic i dostajac od
      innych bardzo niewiele, czlowiek daje w zamian wszystko, tkwi latami w chorym
      zwiazku. W sumie smutna historia. Na szczescie Ilona jest ladna, inteligentna,
      ma charakter, tak ze pewnie sie wygrzebie z tego "dziedzictwa przeszlosci".
      Tego jej zycze.
      • Gość: Norman Re: Ilona wczoraj w IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 15.10.01, 23:34
        Gość portalu: jl napisał(a):

> Na szczescie Ilona jest ladna, inteligentna,
        > ma charakter, tak ze pewnie sie wygrzebie z tego "dziedzictwa przeszlosci".

Ilona nie jest ładna ani inteligentna.

• Gość: STUDENT Re: Ilona wczoraj w IP: *.bci.net.pl 13.10.01, 12:29
      MASZ COS PRZECIWKO ! JEZELI CHCIELI, MIELI OCHOTE I BYLO IM DOBRZE. TO CZEMU
      NIE!!! I JESZCZE JEDNO W PRZECIWIENSTWIE DO TWOJEJ DRUGIEJ POLOWY O KTOREJ NIE
      WIESZ ZE CI PRZYPRAWIA ROGI, ONI ROBILI TO OFICJALNIE. JEST XXI WIEK I JEZELI
      KTOS MA OCHOTE NA KOGOS TO NIECH UZYWA ZYCIA, PONIEWAZ NIE WIADOMO ILE ONO
      JESZCZE POTRWA. ALBO ZA PARE LAT BEDZIE STARCEM I SIEDZAC W FOTELU BEDZIE
      ZAZDROSCIC JAK BAWIA SIE MLODZI, EWENTUALNIE ZALOWAC, ZE MOGLO BYC FANTASTYCZNIE
      Z JAKIMS PARTNEREM CZY KOLEGA, ALE DLA ZASADY MIMO, IZ MIALAM OCHOTE NIE
      POSZLAM, CZY POSZEDLEM B E Z S E N S

• Gość: aidka Re: Ilona wczoraj w IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 18:21
      Gość portalu: la unica napisał(a):

Wszystko to razem było leciutko obrzydliwe. Jak ktoś
      > by chciał zobaczyć, to dziś jest powtórka o 11.15.

Dla mnie nie było tam nic obrzydliwego.
      Za to z pewnością interesujący jest obraz znajomości Ilony, jej faceta i jego
      zony - na jakich zasadach to funkcjonowalo.
      Szkoda, ze nie powiedzieli skoro w ogole mowic o tym zaczeli.
      aidka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka