inka26 19.02.06, 09:46 Lubie Mellera - naturalny do bolu ;) Rusin tez sobie jakos radzi chociaz troche zestresowana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montaux Re: dzien dobry tvn 19.02.06, 10:04 Lubie ogladac te pare - Kinga i Marcin - bo widac, ze sie lubia i maja frajde z prowadzenia tego programu. Taka para przyjaciol, z ktora mozna sie w weekend obudzic i dowiedziec paru rzeczy. Sa w stanie pogadac i o milosci i o kosmosie a i z Holownia dzis przeprowadzili bardzo ciekawa rozmowe o zbuntowanych siostrach zakonnych z Kazimierza Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: dzien dobry tvn 19.02.06, 10:15 Szczuka - inteligentna, piękna, zabawna, interesująca. Szacunek. (po raz wtóry) Odpowiedz Link Zgłoś
powaqqatsi Re: dzien dobry tvn 19.02.06, 10:20 Nie ogladam regularnie ( kto wstaje w srodku nocy w weekend? )ale Lazuka genialny w zestawieniu z krwiozercza Kazia, no i Hermaszewski - nasze marzenia o kosmosie. Lza wzruszenia sie zakrecila ;-)A prowadzacy - jak tematy interesujace to i prowadzacy daja rade. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-ninka Re: dzien dobry tvn 19.02.06, 10:51 Meller, jak Meller ale Kinga Rusin mogła sobie darować uwagi o zapachu smażonych pączków skoro zaprosili kucharza, aby je smażył.To nie było grzeczne. Kazimiera Szczuka była ok, ale Łazuki nie powinni zapraszać. Facet plecie trzy po trzy i gubi się we własnych wywodach w sumie jedyne, co mu się udało i w czym się najmniej poplątał to było zareklamowanie przedstawienia... Odpowiedz Link Zgłoś
ala.ali.ala Re: dzien dobry tvn 19.02.06, 11:12 Chyba jedyną osobą, która miała tam coś do powiedzenia, to BYŁ właśnie Łazuka. A w zapowiedzi przedstawienia poplątał się , bo zapomniał nazwiska niejakiej Grażyny. ;) Tak poza tym stara szkoła prowadzenia rozmowy. :) Stękanie Rusin jest trudne do zniesienia, a odkładanie nadgryzionego faworka na tacę oraz oblizwyanie paluchów przez Mellera jest nie do przyjęcia. I pomyśleć, że ojciec ambasador.... Nie umiem patrzeć niestety już na Szczukę inaczej niż przez pryzmat świetnie ją grającą aktorkę w "Rozmowach w tłoku". Poza tym chamstwo Szczuki w jednym z programów dyskwalifikuje ją moralnie. Albo jest taką.... albo jest taką....do wynajęcia za pięniądze. Czyli żadna różnica.:) Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: dzien dobry tvn 19.02.06, 11:15 Przykro mi ale P. Rusin jestem w stanie sluchac i na nia patrzec ok 3 sekund , potem musze wylaczyc tv :( szkoda bo b lubie Łazuke (a Kazię tez nie wiem czemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-ninka Re: dzien dobry tvn 19.02.06, 11:26 W moim odczuciu ten program nie był aż tak tragiczny, aby uznać,że jedyną osobą która miała tam coś do powiedzenia był Łazuka... Łazuka może i kiedyś był zabawny, ale teraz kiedy zapraszają go do jakiegoś programu (widziałam go niedawno w Romowach w Toku) - nie zwraca większej uwagi na pytanie prowadzącego, czy temat przewodni, a za wszelką cenę chcę odgrzewać jakieś stare kotlety - anegdotki, które już nie śmieszą itd. Dziś przytoczył jakiś wierszyk Sztaudyngera - oczywiście na swój temat... W sumie szkoda mi faceta, bo trudno odchodzić w cień. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.ali.ala Re: dzien dobry tvn 19.02.06, 11:32 Poza Hermaszewskim i Łazuką, to nikt tam uwagi nie przykuł. Wolę odgrzewane poczciwe kotlety ;) niż Rusin, która naprawdę nie błyszczy elokwencją i ma problemy z wymówieniem słowa serotonina, jak rozumiem czytała o niej po raz pierwszy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tolazopola Re: dzien dobry tvn 19.02.06, 16:13 Hmmm... Moją uwagę przykuła klientka zachwycona firmą Night Drivers. Wcześniej obejrzałam na TVN Style "TV od kuchni" o powstawaniu DDTVN właśnie i dowiedzialam się, że ta pani pracuje przy produkcji programu. Odpowiedz Link Zgłoś
mojuda Re: dzien dobry tvn 19.02.06, 20:51 kinga rusin dzisiaj: " ale nam sie rozgadany gosc trafil":O:O powalilo mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jarzebina_cz Re: dzien dobry tvn 19.02.06, 21:38 ala.ali.ala napisała: a odkładanie nadgryzionego faworka na > tacę oraz oblizwyanie paluchów przez Mellera jest nie do przyjęcia. I pomyśleć, > że ojciec ambasador.... Już nie ambasador, jeno minister spraw zagranicznych... Takie tam przeoczenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: dzien dobry tvn 20.02.06, 12:18 Taa, a Rusin stwierdziła że RADZIECCY kosmonauci mają się dobrze :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
endriu31 Re: dzien dobry tvn 20.02.06, 14:32 A już myślałem, że nikt nie zauważył bełkotu o radzieckich kosmonautach... ŻENADA! Odpowiedz Link Zgłoś
endriu31 Re: dzien dobry tvn 20.02.06, 14:32 A już myślałem, że nikt nie zauważył bełkotu o radzieckich kosmonautach... ŻENADA! Odpowiedz Link Zgłoś
atena_76 Re: dzien dobry tvn 20.02.06, 14:58 to Ty spostrzegawczy chyba nie zauważyłeś że wybrneła z tego żartem Odpowiedz Link Zgłoś