ssachell 19.02.06, 22:39 chciałam was zapytac czy wiecie jakie wyksztalcenie ma Kuba Wojewódzki....jeśli tak to bardzo bym prosiła o odpowiedz....najlepiej na maila.... ssachell@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisowa2 Re: Wojewódzki 19.02.06, 22:47 a przypadkiem po wielu perturbacjach, nie skończył on dziennikarstwa na UW? Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blanca Re: Wojewódzki 19.02.06, 22:51 jest profesorem zwyczajnym. posiada rowniez tytul doktora honoris causa wielu swiatowych uniwersytetow. dostatecznie sie wyksztalcil? Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Wojewódzki 19.02.06, 23:57 jego spontaniczność nie wskazuje, by mózg swój poddawał lasowaniu na jakimś uniwersytecie. i Bogu dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Wojewódzki 20.02.06, 00:32 e tam, można zachować swoją naturalność i spontan na uczelni:P Z tego co mi wiadomo Kuba,nie zdał dwukrotnie w liceum, bynajmniej nie z powodu braku inteligencji;) lecz bardziej sie skupial na zyciu towarzyskim i graniem w swoim zespole gdzie był perkusistą ,niz na kuciu:) A teraz sam wykłada na jakiejś prywatnej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
iza331 Re: Wojewódzki vs Pessent 20.02.06, 00:53 Uważam że mister KW powrócił w gigantycznym stylu. Jego potyczka z felietonistą i wyjadaczem Danielem P. była jak walka bokserska - finezyjna i zuchwała. Waga nie rowna a wiek to już wogóle... Tak trzymaj mister bo aż się chce robić notatki z twoich gadulców... A ta paniena też ujdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
almahler Re: Wojewódzki vs Pessent 20.02.06, 02:53 wczorajszy ddcinek bardzo ciekawy. serio - z zaciekawieniem ogladalam. moze to tez sprawa goscia, bo z dereszkowska juz tak ciekawe nie bylo. po co to gadac na wizji o jakis tam kompleksach? zeby wszyscy zaprzeczali, czy jak? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
vanity Re: Wojewódzki 20.02.06, 09:56 Kubuś jest chyba z wykształcenia dziennikarzem po Univerku Warszawskim Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Wojewódzki 20.02.06, 10:07 Ja myślę, że jednak zatrzymał się na czasach liceum. Ani słowa tu o Uniwerku: kuba.interia.pl/kuba Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Wojewódzki 20.02.06, 17:10 studia.korba.pl/uczenie_sie/3,18018,156,art.html Odpowiedz Link Zgłoś
kanonier3 Re: Wojewódzki 20.02.06, 17:48 gdy przychodzi inteligentny gosc to zawsze jest dobry program. Odpowiedz Link Zgłoś
bux Re: kiedy powtórka? n/t 20.02.06, 19:00 Kuba obecnie wykłada w katowicach na Uczelni GSH Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Wojewódzki 20.02.06, 21:41 Passent bardzo mi sie podobal, fajny gosc.A Dereszowska zdeczko mnie zdenerwowala tym ciaglym chichotem, nic ciekawego, przelaczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
iza331 Pasent wywindował ten program o III poziomy wzwyrz 21.02.06, 13:42 teraz kubutek musi umieć tak wysoko sam - poleciec... Odpowiedz Link Zgłoś