Gość: FiSH IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.11.02, 07:56 Co tu duzo mowic, wczorajsz program był zajebi...:) juz dawno tak dobrze nie bawiłam sie przy programie kuby wojewódzkiego a co wy na ten temat sadzicie ?? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desjudash Re: Wojewódzki&WujekSamoZło 25.11.02, 09:10 nie wiem jak innym, ale mi sie zdawało, że Stalińska była kompletnie naspidowana, a Wojewodzki z Milewiczem i WSZ kompletnie najarani... program oczywiscie zdecydowanie najlepszy z dotychczasowych, ale schizoidalna jazda to była z pewnością. do tego ta Natasza... ten program nikt trzeźwy na umyśle nie mógł wymyśleć:) było nie było - takich szołów Wojewódzkiego chce więcej:) pzdr/desjudi Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: Wojewódzki&WujekSamoZło 25.11.02, 09:16 ja co prawda programu nie oglądałem, ale mi się bardzo nie podobał!!! A tak na serio - ten hip-hop to jakaś porażka. Dno. Wczoraj po raz pierwszy usłyszałem piosenkę (?) molesty "ja wiedziałem, że tak będzie" - pomyślałem sobie - no cóż tych po prostu nie posiali, potem się dowiedziałem, że to jedna z lepszych ekip - oniemiałem. Później ta improwizacja - czy ja jeden jestem normalny, czy to ja właśnie ogłuchłem, a rapowanie jest miłe dla ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ill loco Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: *.lo2.olsztyn.pl 25.11.02, 12:06 zakompleksiony napisał: > A tak na serio - ten hip-hop to jakaś porażka. Dno. Wczoraj po raz pierwszy > usłyszałem piosenkę (?) molesty "ja wiedziałem, że tak będzie" - pomyślałem > sobie - no cóż tych po prostu nie posiali, potem się dowiedziałem, że to jedna > z lepszych ekip - oniemiałem. Później ta improwizacja - czy ja jeden jestem > normalny, czy to ja właśnie ogłuchłem, a rapowanie jest miłe dla ucha. Całkowicie zgadzam się z zakompleksionym.I to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 09:54 program był niezły, ale stalinska mogli wykopac, bo wprowadzała element zenady i po prostu przeszkadzała; załuje ze Wojewódzki nie pociagnał jakos sensownie rozmowy z Wujkiem i Człowiekiem - mysle ze to mogłoby byc naprawde ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Wojewódzki&WujekSamoZło 25.11.02, 10:40 No wreszcie coś drgnęło, nie było sztywno ani słowotoku. Więcej takich programów. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: 217.197.165.* 25.11.02, 12:10 O gustach sie nie dyskutuje, to powiem tylko o moich odczuciach. WujekSZ jest zabawny, ma bezcenny wyglad, milo rapuje, ale nie powinien sie poza tym odzywac. Jego kolega mnie powinien ani sie odzywac, ani rapowac. Stalinska powinni przed wpuszczeniem do studia badac alkomatem - jak juz chca miec kogos na bani i zabawnego przy tym, to jest kilku innych kandydatow. Muzyk robiacy intro i lolitka robiaca outro to byl jakis koszmarny zart. Brakowalo mi tylko jednego - zeby Milowicz nie tylko powiedzial Wojewodzkiemu, ze go lutnie, ale zeby go po prostu lutnal. Mielibysmy wtedy wreszcie polskiego Sterna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yosso Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: *.ict.pwr.wroc.pl 25.11.02, 14:35 Co tu duzo mówić Stalińska miala duzo gadac zeby wojewodzki mial pokazac swoj t shirt (strasznie smieszne) a poza tym robi mi sie dosc promocji stalinskiej wszedzie gdzie sie tylko da (od zycia na goraco poczynajac). Co do rapowania Wojewodzkiego bylo smieszne inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: 149.156.213.* 26.11.02, 15:02 NIe ogladalam, a podobno sa powtorki. Czy ktos wie kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: 217.197.165.* 26.11.02, 15:44 W sobote o 19.15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.12.02, 00:20 Widziałam dziś program, który prowadził Kuba Wojewódzki pierwszy raz i bardzo mi się podobał. Szkoda mi trochę było Kaji Paschalskiej, ale uważam, że szczerze powiedział co większość osób myśli o jej repertuarze. Falon pochodzi z mojego miasta, wprawdzie nie słucham jego muzyki, ale uważam, że to ciekawa postać. Co do książki "Heroina", chętnie ją przeczytam. Nie jest to typowy program gdzie chwali się czyjś film, piosenkę, pytania są uzgodnione. Pan Wojewódzki bywa może bardzo szczery ale.. program będę oglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WDS Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: 213.195.142.* 02.12.02, 01:50 A kto to do qrwy nędzy jest Stalińska ?trzeba znać?no kto?rapuje czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś