Dodaj do ulubionych

Wojewódzki&WujekSamoZło

IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.11.02, 07:56
Co tu duzo mowic, wczorajsz program był zajebi...:) juz dawno tak dobrze nie
bawiłam sie przy programie kuby wojewódzkiego
a co wy na ten temat sadzicie ??

pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • desjudash Re: Wojewódzki&WujekSamoZło 25.11.02, 09:10
      nie wiem jak innym, ale mi sie zdawało, że Stalińska była kompletnie
      naspidowana, a Wojewodzki z Milewiczem i WSZ kompletnie najarani... program
      oczywiscie zdecydowanie najlepszy z dotychczasowych, ale schizoidalna jazda to
      była z pewnością. do tego ta Natasza...

ten program nikt trzeźwy na umyśle nie mógł wymyśleć:)

było nie było - takich szołów Wojewódzkiego chce więcej:)

pzdr/desjudi
      • zakompleksiony Re: Wojewódzki&WujekSamoZło 25.11.02, 09:16
        ja co prawda programu nie oglądałem, ale mi się bardzo nie podobał!!!

A tak na serio - ten hip-hop to jakaś porażka. Dno. Wczoraj po raz pierwszy
        usłyszałem piosenkę (?) molesty "ja wiedziałem, że tak będzie" - pomyślałem
        sobie - no cóż tych po prostu nie posiali, potem się dowiedziałem, że to jedna
        z lepszych ekip - oniemiałem. Później ta improwizacja - czy ja jeden jestem
        normalny, czy to ja właśnie ogłuchłem, a rapowanie jest miłe dla ucha.
        • Gość: ill loco Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: *.lo2.olsztyn.pl 25.11.02, 12:06
          zakompleksiony napisał:

> A tak na serio - ten hip-hop to jakaś porażka. Dno. Wczoraj po raz pierwszy
          > usłyszałem piosenkę (?) molesty "ja wiedziałem, że tak będzie" - pomyślałem
          > sobie - no cóż tych po prostu nie posiali, potem się dowiedziałem, że to
          jedna
          > z lepszych ekip - oniemiałem. Później ta improwizacja - czy ja jeden jestem
          > normalny, czy to ja właśnie ogłuchłem, a rapowanie jest miłe dla ucha.
          Całkowicie zgadzam się z zakompleksionym.I to tyle.
    • Gość: q Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 09:54
      program był niezły, ale stalinska mogli wykopac, bo wprowadzała element zenady
      i po prostu przeszkadzała; załuje ze Wojewódzki nie pociagnał jakos sensownie
      rozmowy z Wujkiem i Człowiekiem - mysle ze to mogłoby byc naprawde ciekawe
      • forward Re: Wojewódzki&WujekSamoZło 25.11.02, 10:40
        No wreszcie coś drgnęło, nie było sztywno ani słowotoku. Więcej takich
        programów.

Forward
        • Gość: Niech Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: 217.197.165.* 25.11.02, 12:10
          O gustach sie nie dyskutuje, to powiem tylko o moich odczuciach. WujekSZ jest
          zabawny, ma bezcenny wyglad, milo rapuje, ale nie powinien sie poza tym
          odzywac. Jego kolega mnie powinien ani sie odzywac, ani rapowac. Stalinska
          powinni przed wpuszczeniem do studia badac alkomatem - jak juz chca miec kogos
          na bani i zabawnego przy tym, to jest kilku innych kandydatow. Muzyk robiacy
          intro i lolitka robiaca outro to byl jakis koszmarny zart. Brakowalo mi tylko
          jednego - zeby Milowicz nie tylko powiedzial Wojewodzkiemu, ze go lutnie, ale
          zeby go po prostu lutnal. Mielibysmy wtedy wreszcie polskiego Sterna.
    • Gość: Yosso Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: *.ict.pwr.wroc.pl 25.11.02, 14:35
      Co tu duzo mówić Stalińska miala duzo gadac zeby wojewodzki mial pokazac swoj
      t shirt (strasznie smieszne) a poza tym robi mi sie dosc promocji stalinskiej
      wszedzie gdzie sie tylko da (od zycia na goraco poczynajac). Co do rapowania
      Wojewodzkiego bylo smieszne inaczej.
    • Gość: Kama Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: 149.156.213.* 26.11.02, 15:02
      NIe ogladalam, a podobno sa powtorki. Czy ktos wie kiedy.
      • Gość: Niech Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: 217.197.165.* 26.11.02, 15:44
        W sobote o 19.15.
        • Gość: alina1 Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.12.02, 00:20
          Widziałam dziś program, który prowadził Kuba Wojewódzki pierwszy raz i bardzo
          mi się podobał. Szkoda mi trochę było Kaji Paschalskiej, ale uważam, że
          szczerze powiedział co większość osób myśli o jej repertuarze. Falon pochodzi z
          mojego miasta, wprawdzie nie słucham jego muzyki, ale uważam, że to ciekawa
          postać. Co do książki "Heroina", chętnie ją przeczytam.
          Nie jest to typowy program gdzie chwali się czyjś film, piosenkę, pytania są
          uzgodnione. Pan Wojewódzki bywa może bardzo szczery ale.. program będę
          oglądała.
          • Gość: WDS Re: Wojewódzki&WujekSamoZło IP: 213.195.142.* 02.12.02, 01:50
            A kto to do qrwy nędzy jest Stalińska ?trzeba znać?no kto?rapuje czy jak?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka