magdusi21 26.02.06, 23:03 mi powie co to za piosenka, któr ajest w zajawkach filmu "wielkie nadzieje", ktory bedzie na polsacie w piatek!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babunowa Re: HELP!!!! Niech ktos 26.02.06, 23:09 miałam taki sam wątek założyć może jeszcze zapytać na muzyce? Odpowiedz Link Zgłoś
magdusi21 Re: HELP!!!! Niech ktos 26.02.06, 23:11 to załóz bo ta pioseneczka jest sliczna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: HELP!!!! Niech ktos 26.02.06, 23:13 Ja też tego utworu akurat teraz szukam, ale wątku bym nie założył ;) A sam zwiastun interesująco zrobili. Zachęca do obejrzenia filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: HELP!!!! Niech ktos 26.02.06, 23:25 a najgorsze jest to,że ja tą piosenkę znam i pamiętam jak wyglądał teledysk (czarno biały w parku) grrr;> Odpowiedz Link Zgłoś
magdusi21 Re: HELP!!!! Niech ktos 26.02.06, 23:55 TAK! znalazłam, to jest Tori Amos- Kissing in the rain, śliczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: HELP!!!! Niech ktos 27.02.06, 00:12 magdusi21 napisała: > TAK! znalazłam, to jest Tori Amos- Kissing in the rain, śliczne :) W filmie The Great Expectations są na soundtracku trzy piosenki Tori: Siren, Paradiso perduto oraz Finn. Nic mi nie wiadomo o niejakiej "Kissing in the rain" (Tori wogóle nie ma utworu o takim tytule w swoim bogatym repertuarze). Zajawki filmu na Polsacie nie widziałam, nie mogę więc powiedzieć, co tam w tle puścili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: HELP!!!! Niech ktos 27.02.06, 00:19 tori ma taki utwór,bo się on właśnie ściaga;)poza tym jest napisane,że pochodzi właśnie z tej ścieżki dźwiękowej;) najlepiej ze wszystkimi się zapoznać:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: HELP!!!! Niech ktos 27.02.06, 00:36 babunowa napisała: > tori ma taki utwór,bo się on właśnie ściaga;)poza tym jest napisane,że pochodzi > właśnie z tej ścieżki dźwiękowej;) > najlepiej ze wszystkimi się zapoznać:) Kissing in the rain NIE jest utworem wykonywanym przez Tori. Kissing In The Rain - (featuring Miriam Stockley) źródło - www.thedent.com/greatex.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdusi21 Re: HELP!!!! Niech ktos 27.02.06, 00:52 mylisz się: www.last.fm/user/nahiara_reverie/journal/&action=display&entryid=12866 a jak to za mało to wpisz w google tori amos kissing Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: HELP!!!! Niech ktos 27.02.06, 09:23 > mylisz się: > www.last.fm/user/nahiara_reverie/journal/&action=display&entryid=12866 > a jak to za mało to wpisz w google tori amos kissing CZyli jakiś tam dziennik na last.fm i czyjś błędny tag, jest dla Ciebie wiarygodniejsze niż oficjalne źródła z The Dent? Aha, wpisz sobie w Google "talibowie w Klewkach" i zobacz ile wyników otrzymasz, LOL Jeszcze raz - Kissing in the rain NIE jest utworem wykonywanym przez Tori. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: HELP!!!! Niech ktos 27.02.06, 00:21 > W filmie The Great Expectations są na soundtracku trzy piosenki Tori: Siren, > Paradiso perduto oraz Finn. Nic mi nie wiadomo o niejakiej "Kissing in the > rain" (Tori wogóle nie ma utworu o takim tytule w swoim bogatym repertuarze). > Zajawki filmu na Polsacie nie widziałam, nie mogę więc powiedzieć, co tam w tle > > puścili ;) Musi być też "Kissing In The Rain" - jest pełno plików Tori Amos o takim tytule oraz ze wzmianką Great Expectations. Właśnie ściągnąłem i przesłuchałem i mam wątpliwości czy to - choć brzmi znajomo. Nie pamiętam jak to brzmiało na Polsacie (widziałem tylko dwa razy, ale zrobiło na mnie wtedy duże wrażenie, a jak słucham "Kissing In The Rain" to jakoś do mnie nie trafia. Może POlsat jakoś to zmiksował? Odpowiedz Link Zgłoś
magdusi21 Re: HELP!!!! Niech ktos 27.02.06, 00:26 nom, ja tez tak slucham tego "kissing in the rain" i mam male watpliwosci, ha wiem juz co to !!! teraz wlasnie slucham nowej to jest MONO "life in mono" Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: HELP!!!! Niech ktos 01.03.06, 14:00 Właśnie oglądam ten teledysk. Nie jest czarno-biały, ale ma trochę dziwne kolory. W parku jest tylko końcówka. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusi21 Re: HELP!!!! Niech ktos 27.02.06, 00:30 Tak, sorki za zamieszanie, ale ja juz taka jestem :) w goroacej wodzie kapana. Ten z zajawki to MONO "life in mono". ale muzyczka Tori tez mi sie spodobala. Heh, a jak pisalam poprzedniego posta to chcialam napisac ze tez mam watpliwosci, czy ta piosenka kissing in the rain jest z zajawki, ale ładna pioseneczka :) i w trakcie p[isania zaczeła leciec właśnie ta MONO i tak wyszło :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: HELP!!!! Niech ktos 27.02.06, 01:00 Dzięki. Teraz na pewno się zgadza. Piękne. Od razu poznałem ;) W zwiastunie Polsatu są wykorzystane fragmenty występujące w drugiej połowie piosenki. A więc jeszcze raz: Mono - "Life In Mono" Odpowiedz Link Zgłoś
furino Re: HELP!!!! Niech ktos 01.03.06, 15:19 Ta piosenka z Polsatu to "Life in Mono" w wykonaniu zespołu MONO. "The stranger sang a theme from someone else's dream And leafs began to fall and noone spoke at all But I can't seem to recall when you came along Ingenue ..." To drugi utwór na płycie "Great Expectations - Soundtrack", którą zresztą posiadam od czasów emisji filmu w polskich kinach, czyli połowy roku 1998. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: HELP!!!! Niech ktos 04.03.06, 18:17 Oglądaliście ten film? Mi się bardzo podobał. A zwiastun, który emitował Polsat, można pobrać stąd: img.interia.pl/polsat/nimg/pol100028138.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
magdusi21 Re: HELP!!!! Niech ktos 04.03.06, 20:10 ja tez oglądałam, piękny film... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: HELP!!!! Niech ktos 04.03.06, 21:42 śliczny:) a scena z tym dziecięcym pocałunkiem przy fontannie totalnie mnie rozbroiła:) Odpowiedz Link Zgłoś