katjanka 01.03.06, 15:20 i z urody i ze sposobu prowadzenia programu MK. Czy ona musi tak wszystkim lizac d.. za przeproszeniem?? I czemu wszystkie wywiady sa do siebie podobne? I czemu prowadzace sa nie dowcipne? I mało inteligentne? He? :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baabeczka Re: Rogalska - be 01.03.06, 15:30 Fakt, jakies toto mialkie jest, takie nudne ble ble. Moze to od prowadzacych zalezy a moze od gosci nijakich. Bylo lepiej, ostrzej, ciekawiej, a moze nie juz o czym gadac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brian.e Re: Rogalska - be 01.03.06, 15:48 Miłe panie ! Nie wiem, czy ogladałyście poniedziałkowe wydanie MK. Było o wypowiedziach zamieszczanych w forach internetowych. Jasno z niego wynika, że Pani MR tego typu uwagi ma głęboko w d[....] A więc wasz trud jest daremny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ineiz Re: Rogalska - be 01.03.06, 16:13 Pani Marzena może nie jest najpiękniejsza, ale za to dowcipna, sympatyczna i umie naturalnie prowadzić tego typu program - widać, że naprawdę słucha rozmówcę i nie udaje zainteresowania. Jeżeli chcecie pięknej, sztywnej lali bez dowcipu i polotu proponuję oglądanie Magdy Mołek, tym zaś którzy oczekują ostrej wymiany zdań lub chamstwa proponuję Kubę Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Rogalska - be 01.03.06, 17:25 Niektórym to chyba nikt nie dogodzi.Może sama sie zgłoś do programu to bedziesz wywiady prowadzic po swojemu,błyśniesz inteligencją i dowcipem(w co wątpie). Marzena Rogalska naprawdę fajnie prowadzi MK,jest sympatyczna,przyjemnie sie jej słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalon Re: Rogalska - be 01.03.06, 18:31 ble ble ble ---> to do wielbicielek Rogala. Brzydka i bez polotu, ciężka artyleria ot co. Ja np. lubiłam wywiady prowadzone przez Jagielskiego, odpowiada mi dowcip Manna, ale Rogalska -wybaczcie, nie pisze tego przez zawisc bo taki tok myslenia wykluczalby jakakolwiek mozliwosc krytyki - nie ma ani swobody Jagielskiego ani dowcipu manna. No i paskudna...:( jest Odpowiedz Link Zgłoś
brian.e Re: Rogalska - be 01.03.06, 18:53 magdalon napisała: > ble ble ble ---> to do wielbicielek Rogala. ... i wielbicieli ;-) > Brzydka i bez polotu, ciężka artyleria ot co. > Ja np. lubiłam wywiady prowadzone przez Jagielskiego, odpowiada mi dowcip > Manna, ale Rogalska -wybaczcie, nie pisze tego przez zawisc bo taki tok > myslenia wykluczalby jakakolwiek mozliwosc krytyki - nie ma ani swobody > Jagielskiego tutaj bym trochę oponował... > ani dowcipu manna. ale tutaj akurat bym się zgodził. > No i paskudna...:( jest Wymiękkam.... Ludzie, co wy z tą paskudą ? Jestem w stanie wskazać kilka pań z TV (ale tego nie zrobię!) kilkakrotnie brzydszych i nie majacych w sobie tego tajemniczego wdzięku ! Wyłączm się... tego Odpowiedz Link Zgłoś
azalia16 Re: Rogalska - be 01.03.06, 19:07 Bardzo Ją lubię - jest miła i normalna i nie zgrywa gwiazdyjak inne panie z TV! Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Rogalska - be 01.03.06, 19:32 Jak sie nie ma nic do napisania to sie pisze-ble,ble ble. To nie jest konkurs piękności by pisać o urodzie,zjawiskowa napewno nie jest,ale nie to jest tu najważniejsze. Manna lubię,Jagielski jest mi obojętny. Rogalska to zupełnie inny styl prowadzenia,nie rozumiem jak można ja porównać do tych dwóch panów. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Rogalska - be 01.03.06, 21:20 mi podpadla tym, ze powiedziala, iz sprzatanie, praca na zmywaku czy przy zbieraniu owocow za granica nie jest pradziwa i "normalna" praca. wkurzyla mnie i jej nie lubie od tej pory. ZAROZUMIALY BABSZTYL. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Rogalska - be 02.03.06, 11:39 magdalon napisała: > ble ble ble ---> to do wielbicielek Rogala. > Brzydka i bez polotu, ciężka artyleria ot co. > Ja np. lubiłam wywiady prowadzone przez Jagielskiego, odpowiada mi dowcip > Manna, ale Rogalska -wybaczcie, nie pisze tego przez zawisc bo taki tok > myslenia wykluczalby jakakolwiek mozliwosc krytyki - nie ma ani swobody > Jagielskiego ani dowcipu manna. > No i paskudna...:( jest Może pięknością nie jest, ale sympatyczną i inteligentną osobą na pewno. A swoją drogą - skoro jesteś taką estetką to "uroda" Jagielskiego czy Manna jakoś Ci nie przeszkadzała? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia147 Re: Rogalska - be 01.03.06, 22:30 JA też JĄ lubie!!!! mimo że ma biust jak owsi placki, ale co to ma do tego jak rozmawia. Dobrze prowadzi program i z czasem jak oglądam program to przekonuję się nawet do Pauliny Młynarskiej która lekko mnie irytuje.Program jest fajny, tematy nie moga być takie żeby każdego za każdym razem zainteresowałyu. Ja bronie Miasta Kobiet a tym którym się nie podoba niech nie oglądają i będą miały po klopocie... Odpowiedz Link Zgłoś
katjanka Re: Rogalska - be 01.03.06, 23:26 Uwazam, ze Paulina jest znacznie lepsza w tym co robi oraz ładniejsza od Rogalskiej. Ale dretwo jest i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
hellio rogalska jest ok 02.03.06, 14:05 Mnie się nawet coraz bardziej podoba, z tymi minami, żartami, dołeczkami! Zachowuje sie, moim zdaniem, spontanicznie i naturalnie. I nie sprawia wrażenia osoby, której główną troską jest to, zeby wyglądać jak obrazek i plecków nie garbić H Odpowiedz Link Zgłoś
gwinea-bissau Re: Rogalska - be 03.03.06, 06:57 A czemu Ty krytykujac innych musisz sadzic byki? Widzisz? Sama jestes niedoskonala. Katjanka beeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś