efad4d 03.03.06, 00:30 smutno zakonczyło sie dzisiejsze soprano , ale mozna było przewidziec co stanie sie z laska krisa, to nie film z hapy endem , hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewengarda Re: dzisiejsze soprano 03.03.06, 00:55 efad4d napisał: > smutno zakonczyło sie dzisiejsze soprano , ale mozna było przewidziec co > stanie sie z laska krisa, to nie film z hapy endem , hehe Ale musze przyznac, ze lubilam akurat "laske Krisa", mimo ze byla taka glupiutka - no i za to zginela. Choc Kuzynowi bardziej sie nalezalo. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: dzisiejsze soprano 03.03.06, 01:10 a w tej serii Adriana jakos wyraznie zbrzydla.. jak pierwszy raz widzialam ten odcinek, to uwierzyc w jej naiwnosc nie moglam..i racja, ze taki koniec to bardziej nalezalby sie Krisowi Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: dzisiejsze soprano 03.03.06, 01:13 no wlasnie ja sądziłam że ona nie bedzie az TAK naiwna, i jezeli co, to sama wsiadzie w bryke i pojedzie do krisa. ale...coz. musza jakos skonczyc ten serial. teraz mozna ja ogladac w 'joey'. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: dzisiejsze soprano 03.03.06, 01:27 w sumie dziwne, ze wlasnie sama nie zwiala..ale moze to wplyw choroby plus te prochy?czyli stepione myslenie..ale to przykre, ze osoby, ktore byly jej teoretycznie bliskie pozbyly sie jej tak prosto Odpowiedz Link Zgłoś
pedro44 Re: dzisiejsze soprano 03.03.06, 02:10 Czy mógłby ktoś prosze w dwóch słowach powiedzieć o co chodzi bo akurat dzisiejszych Sopranos przespałem... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: dzisiejsze soprano 03.03.06, 10:12 Laska Krisa została przez FBI przyuważona na tym, że pozbywa się dowodów pewnego morderstwa, do którego doszło w klubie. Agenci postanowili jej nie odpuścić i zastraszyli, że dostanie 25 lat. Przekazali propozycję nie do odrzucenie - namówić Krisa, żeby zaczął sypać. Laska opowiedziała Krisowi w czym rzecz, on po awanturze wyszedł z mieszkania przejść się i przemyśleć. A że był zły na Tony'ego iż ten go wykorzystuje, i zaczął juz snuć plany o tym, że mogliby zamieszkać daleko stąd, wróciłby do pisania, wydawało się, iż przystanie na propozycję FBI. Adriana zaczęła się pakować, kiedy zadzwonił do niej Tony mówiąc, że Kris miał wypadek, leży w szpitalu i zaraz przyjedzie któryś z jego ludzi, i ją do szpitala zawiezie. Ten jednak zamiast do szpitala - zawiózł ją do lasu, wyciągnął z auta i zastrzelił... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: dzisiejsze soprano 03.03.06, 11:14 mallina napisała: > w sumie dziwne, ze wlasnie sama nie zwiala..ale moze to wplyw choroby plus te > prochy?czyli stepione myslenie..ale to przykre, ze osoby, ktore byly jej > teoretycznie bliskie pozbyly sie jej tak prosto To mafia, tam nie ma sentymentów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: dzisiejsze soprano 03.03.06, 10:59 Piszac, ze bardziej nalezaloby sie Kuzynowi, mialam na mysli kuzyna Toniego, czyli Toniego 2, a nie Krisa, ktorego lubie - mimo ze coraz bardziej styl sciaga od tego, co Adriane wykonczyl Odpowiedz Link Zgłoś
cotypowiesz Re: dzisiejsze soprano 03.03.06, 10:38 a który sezon nadaje teraz TVN? Odpowiedz Link Zgłoś