czarnajagoda 29.11.02, 12:15 z okazji jutrzejszych Andrzejek-Wampirek (Wampirków?) adminowi i wszystkim stworzeniom dużym i małym, ludzkim i nieludzkim życzę strasznie udanej zabawy i spełnienia wszystkich pomyślnych wróżb :))))))))))) cz_j Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampi= Re: życzenia 29.11.02, 15:32 Ho ho. Wracam w mroki mego grobowca. Wracam. Sie bedzie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: życzenia 29.11.02, 15:34 Czarna jagodo. Dziękuję, że zaglądasz tu i jakoś utrzymujesz to forum przy życiu. Od poniedziałku wracam na Horrorum. Przywdziałem nowy płaszcz. Teraz bardziej pasuje do mej sylwetki. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: życzenia 29.11.02, 16:10 Ja też, ja też!!! I zaczynamy tapetowanie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: życzenia 29.11.02, 16:26 Ale tapeta bedzie w Pokemony!!!! Bo znów sie poklócimy. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: życzenia 29.11.02, 17:18 No przecież już Ci ustąpiłam. Pokemony. Będę miała koszmary dzienne, brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: życzenia 02.12.02, 12:11 współczuję ;(( ja już swój grobowiec urządziłam: jest duży, przestronny (dużo miejsca na imprezy), ciemny, bez żadnych tapet, tylko goły beton (gdizeż te czasy kiedy cegły bywały???), i oczywiście ma osobne pomieszczenie na ewentualne zapasy, a także drugie, sekretne wyjście, na wypadek gdyby kjakiś śmiertelnik jedno próbował zablokować. wszystkich chętnych zapraszam na parapetówę (chociaż parapetu u mnie nie uświadczysz ;)) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: życzenia 02.12.02, 14:57 szukajcie a znajdziecie dobrą imprezę można wyczuc na odległość Odpowiedz Link Zgłoś