krokodyl_13 04.09.08, 13:20 i na poczatek w wyniku smrodu miasta straciłem wątek Zajmie mi dwa tygodnie Utulenie z żalu po świeżych lasach By wrócić do starych nawyków godnie A w moim ukochanym miejscu tylko wiatr hasa buuuu.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 ty se lepiej 04.09.08, 18:17 otwórz okna nocą światła latarń ulicami se migocą Sukiennice skrzą sie blaskiem a nasz księżyc ot nieduży cały moczy sie w kałuży na Floriańskiej mociumpanie w lesie tego nie dostaniesz. Odpowiedz Link
azaheca Re: ty se lepiej 04.09.08, 19:56 Jaka krokodyla płeć? takie info pragnę mieć w wizytówce jest dziewczyną co tej zmiany jest przyczyną? Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: ty se lepiej 04.09.08, 20:12 Mą historię rozpoczyna To że ociec chciał mieć syna Dal mi w posagu ten zaczątek Miłość do narzędzi i portek No i jak to w życiu bywa Lubię z chłopakami napić się piwa Co do pań różnie zdanie mam Trudno wyjąć damy z ram A jeśli zajrzysz na wcześniejszy wątek Jak kawał dał krokodylowi poczatek Prawdą jest że przezwisko to przylgneło i to bardzo i mówienie w rodzaju męskim się przyjeło Mojej drugiej połowie to nie przeszkadza że z Krokodylem po lasach chadza Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: ku....ku 04.09.08, 20:50 A w lesie A w lesie Jakiś ptaszek drze się Jak kupisz na rynku działkę u dilera To i na Floriańskiej wyrosną ci drzewa Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: doskonałość 04.09.08, 21:07 Krokodylu 13 Nie ważne czyś z Krosna A może z Kudowy Teraz jest na topie Napęd hybrydowy Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: doskonałość 04.09.08, 21:35 Myśl techniczna mnie pociąga Z braku kasy mam starego bąka Kiedy uda mi się wziąć kredyt bankowy Samochodami będą powoziły krowy Jeśli jakaś w dobrego humoru przypływie Puści metanowy pierd, w tym gazowym spływie Może uda się upiec hod-doga Jeśli nie zawiedzie Cie wyboista droga Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: doskonałość 04.09.08, 21:52 Krokodyl swego bąka przerobi Na czteropierdykant krowi. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: doskonałość 04.09.08, 21:56 Mniej lotne od metanu Mniej toksyczne od heptanu Obraz obraca się na ścianie Na takie lotne pisanie Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: doskonałość 04.09.08, 22:15 A z tą hybrydą maja mała Dyć ty aluzju nie paniała Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: doskonałość 04.09.08, 22:29 Idę nakryć się okładką Hyperiona Zanim ktoś powie Krokodyl to ONA Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: doskonałość 04.09.08, 22:42 Jo sypiać ide, nie widać tyz luna I tyz dalej ni wiem cy ty un cy una Odpowiedz Link
azaheca Re: doskonałość 04.09.08, 22:48 To jest pani krokodyla co tak wieczór nam umila... pewnie smyczy się pozbyła bo o konar zahaczyła teraz sobie hasa wolna po urlopie dość swawolna Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: doskonałość 05.09.08, 10:40 Masz rację, smycz się zgubiła sposobnośc to dla mie miła Wykonam jeszcze jeden taniec I w nagrodę dostanę kaganiec Odpowiedz Link
azaheca Re: doskonałość 11.09.08, 00:02 Krokodyl w kagańcu,gdy coś kombinuje a kiedy miły,to bez grasuje...)) Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: doskonałość 13.09.08, 17:00 Krokodyla zakagańczyć Tygrysa zagłaskać Misa zatańczyć Węża w torbę zapraskać A ja tęsknię do mułu brzydoty do ciasnoty zmysłów rozwydrzonej głupoty i nienarodzonych pomysłów Wirtualny kaganiec Cywilizacyjna bzdura rzucony na urody szaniec idę w błoto dać nura Jestem brzydki kostropaty W ostrych zębach zdechły wół Jak człowiek garbaty Uciekam w cienia muł Odpowiedz Link
azaheca Re: doskonałość 14.09.08, 19:59 Wszak krokodyl nie jest żabą i jak mniemam,płcią też słabą nie zanurzaj się więc w błocie idź do cyrku,dadzą krocie za występy krokodyli ona spektakl tak umili swoim na ogonie tańcem hip-hopowym połamańcem że publika woła bis! pod kopułą cyrku zwis wieńczy występ krokodyli kupcie bilet moi mili... Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: doskonałość 15.09.08, 11:32 Jestem przeciwnikiem cyrku Wolę w błocie leżeć w wyrku Odpowiedz Link
alice0553 Re: doskonałość 15.09.08, 13:36 Obejrzałam Twoje fotki ten zwierzyniec jest przesłodki grzybki bardzo apetyczne zdjęcie z tęczą wprost prześliczne. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: doskonałość 15.09.08, 22:44 Ach dziękuję zwłaszcza za zwierzaki Serce me skradł futrzak niejeden taki Safira, Syriusz no i Sunia mnie chwytają Za serce i Was wszystkich pozdrawiają Odpowiedz Link
alice0553 Re: doskonałość 15.09.08, 23:00 Krokodylu, masz plus wielki że zwierzyniec lubisz wszelki musisz dobre mieć serduszko Tyś kobietą, moja duszko? Odpowiedz Link
azaheca Re: doskonałość 15.09.08, 23:07 Oczywiście że kobieta czy widziałaś ty faceta co tak piękne robi fotki a obiektem pieski,kotki gołe baby co innego mają mistrza niejednego Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: doskonałość 17.09.08, 12:31 No już nie wiem co mam robić By Wam wszystkim tak dogodzić Niedostatek na formu męskiej płci Na Was samych chyba się mści Napisałem tyle razy skąd ta zmyła Fajna grupa się tu trafiła Jaka płeć coż za wstręty To nie ważne JESTEM ZAJĘTY Mam połowę całkiem miłą I choć nie raz się zdarzyło Że udusić szybko chciałem Dalej kocham i kochałem cień fotoforum.gazeta.pl/u/krokodyl_13.html Odpowiedz Link
azaheca Re: doskonałość 17.09.08, 12:36 Skoro płeć nic tu nie znaczy niech Krokodyl nam wybaczy i kocha dalej partnerkę/partnera ważne że miłość oddana i szczera... Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: doskonałość 17.09.08, 19:26 W dni parzyste Krokodyl w damskiej toalecie bywa A w nieparzyste w męskiej swój makijaż zmywa Popraw se loczka dziubusiu nadęty g. mnie obchodzi czyś wolny czy zajęty Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: doskonałość 17.09.08, 20:29 Wszystko bierzesz do siebie Musisz siedzieć w siódmym niebie Nie odpisuj na me posty Nadęty, wydmuchany, zazdrosny Swoim g. zrób sobie make up Jeśli Ci czegoś w życiu brak Na tym forum nie brakuje ludzi Którym kultura nigdy się nie nudzi Nie dopisuj... Odpowiedz Link
alice0553 Re: doskonałość 17.09.08, 20:54 Kaszalocie! co za słowa! do kobiety taka mowa! nie uchodzi! nie wypada! Alis do Cię ręce składa byś nie bawił się w Muzyka to jest prośba, nie krytyka. Odpowiedz Link
azaheca Re: doskonałość 17.09.08, 21:05 Łajnem się smarował Dali gdy zalecał się do Gali wśród malarzy to rzecz znana gdy w pobliżu ukochana to się wówczas perfumuje nawet gówno się stosuje by wyróżnić się wśród innych a więc nie szukajmy winnych to artysta ekscentryczny szokujący,nie liryczny)) Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: doskonałość 17.09.08, 21:34 Krokodylu Żałośnie o sobie pisałeś tu wiersze Jak widać oszukujesz, to po pierwsze A po następne: nie twoje tu forum Więc komentuję wg. własnego humorum Twój komentarz był obraźliwy – w rewanżu: dupek jesteś miłościwy Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: doskonałość 17.09.08, 22:38 Zgadzam się z Tobą wielorybie Bardziej podobny spodoustej rybie Nie jest to moje forum I tu nikt nie zarzuca Ci braku humoru Dziękuję tym wszystkim bardzo Co krokodylami nie gardzą Ta zabawa była mi miła Mam nadzieję że pozostałych nie obraziła Bardzo proszę moderatora By wyrzucił moje wątki z fora A ty drogi kaszalocie Utop się we własnej niecnocie Żegnam Odpowiedz Link
azaheca Re: doskonałość 17.09.08, 23:14 Krokodylu,nie rób dramy poczęstuję cię rybkami co suszone,z Ukrainy więc już nie rób smutnej miny wsuwaj byczki i stawridki pyszny nawet węgorz brzydki pod nie wypij piwka łyk humor się poprawi w mig.. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Krokodylek 17.09.08, 23:23 nie zajadły, lecz szlachetny wbrew swej skórze. Zawsze twardo sie postawi, bo tak ma w naturze i odeprze siłą słowa ................ ,,,,,,,,,,,,,,,,,, które są be a nie cacy Z godnością zniknie sobie i pojawić sie nie raczy. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Krokodylek 18.09.08, 19:17 A ja myślę,że przebaczy i w niepamięć puścić raczy Kaszalota złe nastroje nawrzucali wszak oboje sobie złośliwości trochę czy ktoś z tego miał radochę? Odpowiedz Link
azaheca Re: Krokodylek 18.09.08, 19:56 Kaszalot ssakiem,Krokodyl gadem a więc ja wszystko na ten karb kładę proponuję na początek wpaść na wątek dla zwierzątek niech tam sobie pogadają i na zgodę uściskają Odpowiedz Link