azaheca 26.09.07, 20:41 Ludzi różne rzeczy rajcują czasem zwyczajnie kwiatki hodują albo rymami się parają przyjemności dziwne mają... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Przyjemności... 26.09.07, 20:59 Przyjemne bywa żeglowanie gdy do sternika mam zaufanie a kiedy jest naprawdę trzeźwy to jest przyjemność,nie wielkie nerwy www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d3870d2d9d689980.html Odpowiedz Link
alice0553 Re: Przyjemności... 26.09.07, 21:25 Ja z żeglowania się wyleczyłam gdy na jeziorze na szkwał trafiłam myślałam,że to ostatnie chwile a jacht od brzegu dzieliły mile. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Przyjemności... 26.09.07, 21:16 Kawa i papieros z rana to przyjemność niesłychana a wieczorkiem komputerek jakiś Maria w nim bajerek. Odpowiedz Link
azaheca Re: Przyjemności... 26.09.07, 21:49 Z papierosem i kawą się zgadzam ale z ilością mocno przesadzam... bardzo lubię mknąć samochodem zwłaszcza do lasu,albo nad wodę albo nawet jechać bez celu zwłaszcza gdy kasa jest w portfelu tu na obiadek,a tam coś kupić i na strzelnicy się wygłupić jechać na luzie i bez zegarka a po powrocie Lech,Strong lub Warka... Odpowiedz Link
azaheca Re: Przyjemności... 27.09.07, 00:20 Ja bardzo lubię zbierać grzyby gdy drogą jadę,otwieram szyby i nawet wtedy wypatruję czasem koźlarza przyfiluję na środku ścieżki prawdziwki stoją czy tam grzybiarzy się nie boją? www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3e7bd9d200e6350d.html Odpowiedz Link
franka_fanka Re: Przyjemności... 27.09.07, 01:00 Gdybym była gliną, za taką jazdę mandat bym Ci wlepiła. Odpowiedz Link
franka_fanka Re: Przyjemności... 27.09.07, 00:58 A ja myślałam, że lubisz plotkować, na grzyby chodzić i je wekować. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Przyjemności... 27.09.07, 11:41 Niech Fanka z Azą tu się nie czubi tylko napisze,co sama lubi. Odpowiedz Link
azaheca Re: Przyjemności... 27.09.07, 13:20 Ależ czepialska jest z tej Fanki a sama pewnie nosi falbanki i buciki na obcasach więc nie chodzi w nich po lasach Fanka tych grzybków trochę zazdrości i stąd w jej poście jest tyle złości Odpowiedz Link
alice0553 Re: Przyjemności... 27.09.07, 13:45 To poetka jest szalona bywa niezrównoważona więc wybaczmy jej słabości i pozwólmy na te złości. Odpowiedz Link
azaheca Re: Przyjemności... 28.09.07, 13:49 Z Fanki straszna kapryśnica w jej zachowaniu bywa różnica czasem jest słodka,a czasem zła ale przeważnie lubić się da.. Odpowiedz Link
al.1 Re: Przyjemności... 13.10.07, 10:24 Spróbujcie zrobić pyszny sernik Zje go niemowlę, stary piernik... Przepis jest prosty i banalny I przez każdego wykonalny Trza wiśni scukrzonych do niego I soku z wiśni zrobionego Przed pieczeniem będzie różowy Upieczony będzie brązowy Zachęcam do wypieku ciebie Jeżeli chcesz mieć gębę w niebie Odpowiedz Link
azaheca Re: Przyjemności... 13.10.07, 14:05 Sernik z wiśniami?to coś nowego a w dodatku także pysznego jadłam sernik z wynalazkami ale nigdy nie z wiśniami raz w życiu sernik popełniłam ale na zimno go przyrządziłam czyli taki bez pieczenia nadawał się nawet do zjedzenia Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Przyjemności... 13.10.07, 10:42 Trzinostego świyci słonko W duszy niych wom promyk tonko. Odpowiedz Link
juliagreen Re: Przyjemności... 13.10.07, 19:53 a ja sernik wczoraj zrobiłam zjadłam i (jak na razie) przeżyłam ale kto wie, czy w jajkach na przykład tego wirusa nie było, co Kwachowi zepsuł wykład... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Przyjemności... 13.10.07, 21:07 Juliozielona, gdzie Ty masz głowę kiedy dodajesz jajko surowe i jajka tego nie będziesz warzyć to przed spożyciem musisz je sparzyć wtedy niestraszna żadna zaraza czy się Alice jasno wyraża? Odpowiedz Link
azaheca Re: Przyjemności... 13.10.07, 21:27 Chyba kogel-mogel zrobię i dam sobie po wątrobie czasy u babci mi przypomniałaś za tym przysmakiem też przepadałaś ja wyjadałam co się zmieszało ty ucierałaś żółtka na biało.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Przyjemności... 13.10.07, 21:35 Lecz salmonelli wtedy nie było prosto spod kury się jajka piło robiło się dwie dziureczki i wciągało do gąbeczki. Odpowiedz Link
juliagreen Re: Przyjemności... 13.10.07, 21:34 to jasne, że jajka przed spożyciem myję ale żeby wrzątkiem? tak długo, jak żyję nie słyszałam niczego podobnego może to dowód laicyzmu mojego? bo fakt, w kuchni od niedawna siedzę i nad niejednym przepisem się biedzę Odpowiedz Link
alice0553 Re: Przyjemności... 13.10.07, 21:37 Jeśli spożywasz je na surowo to trzeba sparzyć,tak będzie zdrowo. Odpowiedz Link
juliagreen Re: Przyjemności... 13.10.07, 21:51 a więc dla kolejnej zasady zrobię miejsce w swym kajeciku bym wiedziała, czy rychłej zagłady nie sprowadzą moje ciastka w piekarniku Odpowiedz Link
alice0553 Re: Przyjemności... 13.10.07, 21:58 Ciastka pieczone w temperaturze więc są bezpieczne w nich jajka kurze. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Przyjemności... 13.10.07, 22:07 W piątek audycji Weissa słuchałam i przyznać muszę, że się uśmiałam gdy chcesz tatara zjeść w restauracji jako przystawkę dobrej kolacji to, żeby żółtko do niego dali przyjdzie do Ciebie kierownik sali żebyś wypełnił mu oświadczenie że jesz to żółtko na swe życzenie nie będziesz żadnych pretensji rościł gdy salmonella w żółtku zagości a więc to nie są strachy na lachy niech parzą jajka wszystkie "pitrachy". Odpowiedz Link
azaheca Re: Przyjemności... 13.10.07, 22:52 Surowe żółtka lubię niestety są nawet lepsze niż kotlety na miękko jajko jest temu winne ma ścięte białko a żółtko płynne;-( Odpowiedz Link
juliagreen Re: Przyjemności... 13.10.07, 22:10 a więc niepotrzebne nasze obawy o stan mojego sernika bo nie był na zimno, lecz pieczony (wyszedł piękny jak z podręcznika...) Odpowiedz Link
alice0553 Re: Przyjemności... 13.10.07, 22:23 No to go na zdrowie wcinaj z kaloriami nie przeginaj. Odpowiedz Link
juliagreen Re: Przyjemności... 13.10.07, 22:43 łatwo powiedzieć, by nie przesadzać lecz jak tu sobie łakoci odmawiać? Odpowiedz Link
azaheca Re: Przyjemności... 21.10.07, 00:03 Ja właśnie jem ciasteczka "zdrowe" ponoć kalorii mają połowę nawet dobrze na noc mi wchodzą czy rozmiarowi ubrań zaszkodzą? Odpowiedz Link
0lympia Re: Przyjemności... 21.10.07, 00:12 Pewnie, że seks to zdrowie. Każdy lekarz Ci to powie. Muszą być tylko dopasowani partnerzy. Tragedią jest, gdy fujara obok Ciebie leży. Odpowiedz Link
azaheca Re: Przyjemności... 21.10.07, 00:21 Jeśli fajna jest fujara to pasuje,dla mnie para.. Odpowiedz Link
0lympia Re: Przyjemności... 21.10.07, 00:18 Wybacz! O tej porze, wszystko tylko z jednym mi się kojarzy. To zdrowy odruch. Za to w dzień, też znajdę chwilkę, by coś znalazło się na twarzy. To najlepszy eliksir młodości. Twej urody, każdy pozazdrości. Odpowiedz Link
azaheca Re: Przyjemności... 14.11.07, 20:59 O przyjemnościach wątek podnoszę to temat miły,więc piszcie,proszę co fajnego was spotkało przyjemności mamy mało kiepska teraz jest pogoda w telewizji ciągle "Moda" albo równie nudne seriale już radości nie mam wcale jeszcze w niedzielę psia wystawa sezon skończony,więc trudna sprawa dla ambitnego jak ja groomera żyłka sportowa we mnie zamiera..;-( Odpowiedz Link
azaheca Re: Przyjemności... 25.11.07, 16:47 Przyjemnie jest pogłaskać psa teraz Ruda fazę ma na ciągłe głaski i pieszczotki na starość robi się piesek słodki przesiaduje na kolanach i nie pyta co mam w planach psi obowiązek mój przecież jest powtarzać ciągle głaskania gest.. Odpowiedz Link
amoretta Re: Przyjemności... 27.11.07, 11:52 Moje koty się przepychają na kolanach się rozkładają mruczą głośno jak dwa traktory Puszek do pieszczot bardziej jest skory Maciek lubi wbijać pazury bo to dachowiec,kot bury Odpowiedz Link
azaheca Re: Przyjemności... 27.11.07, 15:47 Ja dziś zimowe kupiłam buty w starych chodziłam,koniec poruty do śmietnika je wrzuciłam zaraz nowe założyłam to takie botki na spacer z Rudą są ocieplane,prawdziwe cudo.. Odpowiedz Link