Gość: verte IP: 62.233.163.* 03.12.02, 18:50 Czy ktoś wie kiedy i o jakiej porze to idzie.Spodobało mi sie bardzo. Zobaczyłem przypadkowo na MTV ale daty nie zapamiętałem.Ma ktoś jakies info? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SZTETER Re: Ossbournes Family- NIEDZIELA 21 22 IP: 158.75.1.* 04.12.02, 12:49 Gość portalu: verte napisał(a): > Czy ktoś wie kiedy i o jakiej porze to idzie.Spodobało mi sie bardzo. > Zobaczyłem przypadkowo na MTV ale daty nie zapamiętałem.Ma ktoś jakies > info? HMMM O ILE MI DOBRZE WIADOMO TO RODZNA OSSBORNÓW LECI W NIEDZILE OD GODZINY OD 21 DO 22 +/- 15 MINUT!!! TYLKO SZKODA ŻE W KÓŁKO POKAZUJĄ POWTÓRKI HMMM ODCINEK O PIESKACH CHYBA ZE 4 RAZY WIDZIAŁEM! O MOŻE KTOS WIE CZY SA NOWE W STANCH I CZY BEDA W POLSCE KIEDYKOLWIEK??? POZDR VERTE VERTE LAS MACHINAS DE LA MUERTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwendal Re: Ossbournes Family- NIEDZIELA 21 22 IP: *.chello.pl / *.chello.pl 04.12.02, 14:52 Gość portalu: SZTETER napisał(a): > O MOŻE KTOS WIE CZY SA NOWE W STANCH I CZY BEDA W POLSCE KIEDYKOLWIEK??? Nowych odcinków raczej nie będzie, bo Osbourne'owie chcą się wycofać z tego przedsięwzięcia. Żona Ozzy'ego zapadła na raka, a on sam zaczął chlać. Jak stwierdziła p. Osbourne "Ja nie mogę się spokojnie wyrzygać, a Ozzy nie może się nawalić". Gwendal Odpowiedz Link Zgłoś