ed_norton 16.03.06, 19:52 oglada to kto? jakies wrazenia estetyczne? tak baj de uej to mnie sie podobaja te dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ed_norton Re: Ło matko, Ed jak żywy :-) n/t 17.03.06, 22:50 otoz i wlasnie, eta ja :) zyw , caly i zdrowy, cokolwiek emigracyjny znowu , ale luun ci to, luun :D Odpowiedz Link Zgłoś
esss Re: Dziewczyny w Bikini 19.03.06, 00:26 Niby tez to ci sie podobaja, a nie dzwonisz i nie wysylasz do nich sms-ow. Jestes podla swinia! Odpowiedz Link Zgłoś
bartleby Re: Dziewczyny w Bikini 19.03.06, 01:27 Mi sie tez podobaja, zamykam nimi czasem dzionek, znaczy jopie sie zamim mi sie oczy nie skleja. Ja 2X podla swynia, ani nie dzwonie, ani nie pamietam jak ma na imie ta co mi sie podoba :( Moglyby sie czasem odwracac czy cos... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Chwila dla Debila 19.03.06, 02:22 i bardziej idiotycznego programu nie miałem okazji zobaczyć. Chyba tylko toruńska sekta radiowo-telewizyjna ich przewyższa w idiotyźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
bartleby Re: Chwila dla Debila 19.03.06, 11:07 Czego sie spodziewales? To sie oglada, tylko oglada. Jakby siedzialy w bikini i czytaly Dostojewskiego bylbys usatysfakcjonowany? Odpowiedz Link Zgłoś
hascofungin Dziewczyny w bikini 20.03.06, 20:03 Można z jakiejś strony ściągnąć przynajmniej jeden odcinek tego programu "dziwczyny w bikini"? jakieś zrzuty ekranu może? pytam bo wartości estetyczne tego programu są niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś