dobra.chwila 19.03.06, 20:56 Ależ ona paskudna!!! Ponieważ jednak gust jest sprawa osobistą, chętnie zobaczę wpisy tych, którym ona sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albertyna666 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 20:58 Na szczęscie nie wszyscy są tak piekni jak ty, bo świat byłby nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
dobra.chwila Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:04 Nie jestem piękna ale nie uważam żeby jurorzy konkursu chopinowskiego mieli prawo oceniać pianistów tylko wtedy, gdy grają lepiej od nich. Chyba nie ma takiego wymogu? Odpowiedz Link Zgłoś
albertyna666 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:11 To znaczy, że jesteś wybitną aktorką i oceniasz swoja koleżanke po fachu? Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:18 rzeczywiscie, Magda klasyczna pieknoscia z pewnoscia nie jest, ma bardzo charakterystyczna urode, ale jej rola w Kryminalnych jest super, a w zawodzie aktora to chyba najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
dobra.chwila Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:18 W którym dokładnie zdaniu oceniałam jej umiejetności aktorskie? Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:20 a czy ja napisalam, ze ocenialas? napisalam, ze w zawodzie aktora uroda nie jest najwazniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
albertyna666 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:42 dobra.chwila napisała: > W którym dokładnie zdaniu oceniałam jej umiejetności aktorskie? • Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal dobra.chwila 19.03.06, 21:04 + odpowiedz Nie jestem piękna ale nie uważam żeby jurorzy konkursu chopinowskiego mieli prawo oceniać pianistów tylko wtedy, gdy grają lepiej od nich. Chyba nie ma takiego wymogu? Logika. Pianistką nie jest, tylko aktorką. Jurorzy też nie są pastuszkami, tylko muzykami. Odpowiedz Link Zgłoś
dobra.chwila Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 22:11 > Logika. Pianistką nie jest, tylko aktorką. Jurorzy też nie są pastuszkami, > tylko muzykami. Meandry, którymi podaża twoja logika, przerastają przecietnego człowieka, tu potrzebny jest jakis psychoanalityk... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 11:53 hmm.. a ja te meandry rozumiem ocenianie aktorki tylko na podstawie wyglądu... mało rozsądne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 10:56 nie piękność, ale paskudna nie jest. autorka nie widziała chyba paskudnych kobiet. szczęściara. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Kto taki ??????!!!!!! 19.03.06, 21:02 Apeluję, Szanowni Państwo, że jak już wpisujecie tutj nazwiska Waszych znajomych i prosicie o opinię o nich, to przynajmniej parę słów o nich napiszcie tytułem przedstawienia ich szerszej publiczności! Odpowiedz Link Zgłoś
wasa Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:23 Nie uważam, jakoby była paskudna. Jeśli jest - ja jestem po stokroć paskudniejsza :-(( Nie wszystkie aktorki muszą mieć wygląd modelki, przeciętny wygląd uwiarygadnia graną postać. Niemniej jednak nie mogę uciec od pewnego skojarzenia, gdy oglądam p. Magdę w TV. Otóż kojarzy mi się jej buzia z rysunkami w książeczkach o Mikołajku (autorstwa Sempe i Goscinnego). Jest coś w tych rysach... Odpowiedz Link Zgłoś
jarzebina_cz Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:39 Piękne oczy. Interesująca fizjonomia - wzbudza sypatię i zaufanie. Wolę patrzeć na nią niż na banalne - choć ładne twarze... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonaherbata Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 19:20 zgadzam się, że jest interesujaca i niebanalna. Ma szczerą twarz, piekne oczy. Wole ja niż te tam Powierze itp Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:43 zgadzam sie,paskudna Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:48 ja sie nie moge zgodzic - wedlug mnie jest zdecydowanie najbardziej interesujaca z calej tej gromady mlodych aktorek. Piekne oczy, fantastyczne, ogromne kosci policzkowe. No i duzy talent. Odpowiedz Link Zgłoś
pilulka Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:53 Zagadzam się z przedmówczynią! Magda Szejbal jest jedna z najbardziej obiecujących aktorek. Ma nieprzeciętną urodę i talent. Ja jej zyczę wszystkiego dobrego i śledzę karierę. A Co którzy piszą że jest paskudna, niech spojrzą w lustro, czy na pewno nie macie sobie nic do zarzucenia?! A w ogóle to wiecej kultury, skrytykować też można w kulturalny sposób! Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:57 śmieszą mnie osoby które na każdą krytykę kogokolwiek reagują-spójrz na siebie-a co ma piernik do wiatraka to nie ja wystepuje w tv a ona a ja jestem piękna Odpowiedz Link Zgłoś
pilulka Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 00:05 A mnie śmieszą takie puste dziewuchy jak Ty! Widać ze jakieś kompleksy Cie meczą! To że wystepuje w tv to nie znaczy ze ma być miss piekności! Co to tv tylko dla tych pieknych jest? Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.06.06, 14:11 pilulka napisała: Ludzie! > Magda Szejbal jest jedna z najbardziej > obiecujących aktorek. Ma nieprzeciętną urodę i talent. Byc moze, "Kryminalnych"c nie ogladalem wiec trudno mi powiedziec jaka jest aktorka. Z nieprzeciętną urodą bym polemizował, chyba, ze przeciętne = piękne lub to cos w rodzaju "interesujacej" urody :-) > A Co którzy piszą że jest paskudna, niech spojrzą w lustro, czy na pewno nie > macie sobie nic do zarzucenia?! A co to ma do rzeczy? Moze zamiast w lustro wystarczy spojrzec w telewizor? Nie nazwałbym M.Sz. piękną kobietą, co nie znaczy, ze ktos nie moze jej uznac za ladna czy atrakcyjna. Ale jesli osoba zaczynajaca watek na codzien oglada piekne twarze aktorek, modelek itp to jej sprawa, ze MSz przez porownanie moze nazwac "paskudną" (urodowo). Tak jak M.Streep, mloda E.Taylor czy nasze A.Dygant, K.Bujakiewicz moga nie wytrzymac porownania z E.Beart, K.Knaightley, M.Bellucci mlodymi B.Bardot, M.Vitti czy S.Loren lub naszymi M.Cielecka czy chocby M.Foremniak. > A w ogóle to wiecej kultury, skrytykować też > można w kulturalny sposób! Mozna. Powinien napisac "brzydka" ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmajja Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.06.06, 01:32 No i nazwisko ma wybitne do kariery... Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.06.06, 14:11 ewengarda napisała: > fantastyczne, ogromne kosci > policzkowe. Hę? Takie to ma Foremniak ale Szejbal??? Odpowiedz Link Zgłoś
morka5 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:49 A mogę wiedzieć co to znaczy paskudna. Czy przypadkiem nie nadużywacie tego słowa. W takim razie jak nazwiecie dziewczynę np z trzema włosami na krzyż, z dziobatą twarzą, krzywe nogi itp i itd. Magda Schejba nie jest pięknością ale paskudna to przesada i to duża. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:52 morka5 napisała: > A mogę wiedzieć co to znaczy paskudna. Czy przypadkiem nie nadużywacie tego > słowa. W takim razie jak nazwiecie dziewczynę np z trzema włosami na krzyż, z > dziobatą twarzą, krzywe nogi itp i itd. no własnie ta paskuda ma dziobatą twarza a raczej nochal ble a jak sie usmiecha to juz w ogóle cóż występuje w tv wiec mamy prawo jej wygląd oceniać Odpowiedz Link Zgłoś
pilulka Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:56 Ale możesz ja oceniac w sposób bardziej kulturalny. Bo paskuda wg mnie to juz skrajnie obraźliwe jest. Ciekawa jestem jaka z Ciebie pieknośc! Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 21:57 Ma najpiękniejsze oczy wśród polskich aktorek, bardzo lubię patrzeć na takie interesujące twarze, lalki barbie są nudne dobra.chwilo. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.03.06, 22:03 nie jest paskudna tylko po prostu nietypowa i oryginalna Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 00:12 mnie sie podoba bardziej niż np doda czy cichopek-czyli takie typowe kaśki ponadto szejbalowa jest sobowtórką mojej znajomej,serio,strasznie podobne Odpowiedz Link Zgłoś
negativ.nein Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 13:14 kinia1987 napisała: > nie jest paskudna tylko po prostu nietypowa i oryginalna zupełnie jak tofik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 00:54 bardzo intrygujaca twarz nie jest klasyczna pieknoscia i bardzo dobrze wole jedna Schejbal od tysiaca Mołków, Rusinek, czy innych Cichopek Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 02:18 ma ciekawa urode. interesujaca twarz. co dobrze wrozy w jej zawodzie. a w kryminalnych to wole ja ogladac niz jakas nadmuchana blond laske Odpowiedz Link Zgłoś
minstrelboy Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 08:17 Sorrry, ale ona jest "zdeka" brzydka. Nie wciskajcie mi kitu, ze klasyczne piękności są nudne. Wole nudne i przewidywalne piękno niż intrygujacą brzydotę. I nie rozumiem, jak można obrażać kogoś ( czyli autorkę tematu) za to, że wyraziła swoją opinię o urodzie tej aktorki. Jakieś kompleksy macie panie tak ochoczo broniace "Kryminalnej"? Może przy Was jest ona wcieleniem "Wiosny" Boticellego? Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 10:19 wole ogladac Magde Schejbal niz te lalkowata blondynke,co grala w MJM,co jej sie kran zepsul i chochol przyszedl naprawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 20:53 a wiesz co jest smieszne - jak sie krytykuje piekne i zgrabne na forum to zawsze sa glosy - o panie sa zazdrosne, jak sie podobaja niepiekne to jest to leczenie kompleksow ;) tak alleluja i do przodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 11:51 fajna babka :) a jej rola w "Głośniej od bomb" bezbłędna Odpowiedz Link Zgłoś
magdynia Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 12:57 i po co Ty to w ogóle piszesz? Jak to powiedział kiedyś K.Majchrzak - Kolega koledze nasikał do butów - i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 13:52 ja też kiedyś się dziwiłam, skąd taką brzydulę do serialu wytrzasnęli, ale jak okazało się, że to córeczka aktora, no to wszystko rozumiem, tradycje rodzinne trza podtrzymywać jakoś. co do umiejętności aktorskich się nie wypowiadam, bo widziałam może 2 odcinki tego serialu w którym gra, nawet tytułu nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 14:30 Jezzzu, nie przesadzajcie. Schejbal jest brzydka jak noc listopadowa a nie "ma niebanalną urodę". skończmy juz z ta poprawnością polityczna, bo sie mdło robi. Na slicznej Cichopek czy równie ładnej Musze nie zostawiacie suchej nitki, wytykajac im wyimaginowaną grubość i brzydote, a o takiej paskudzie jak Schejbal piszecie, że jest "ciekawa". To dobra aktorka, fajnie gra w "Kryminalnych", oczy ma duże, ale na litość boską, jest potwornie brzydka i tyle. A nochal to ma zdecydowanie w tatusia (gra w MjM tego starucha, który Muchę podrywał). Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 14:53 Lepsza niz te wszystkie inne sztuczne lalki Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 21:01 <<<Na slicznej Cichopek czy równie ładnej Musze nie zostawiacie suchej nitki, > wytykajac im wyimaginowaną grubość i brzydote, a o takiej paskudzie jak > Schejbal piszecie, że jest "ciekawa". >> No to kwestia gustu wszystko. Mi sie na przyklad cichopek nie podoba. Duzy biust mnie nie podnieca wiec poza tym nie zostaje mi wiele do podziwiania. A co do schejbal - nigdy nie powiedzialabym ze jest piekna ale za to ma chyba to cos, ze przyciaga uwage jak sie w telewizorze pojawia ;) to tak imho ;)) A i moge jeszcze na przyklad powiedziec ze 70letni Redfoerd bardziej mi sie podoba niz aseksualny chociaz klasycznie przystojny tom cruise/brad pitt/czy kto tam ostatnio w hollywoodzie na tapecie jest ;)) no wiec wszystko kwestia gustu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.06.06, 14:22 Najlepszy był mlody P.Newman czy G.Peck ;-) I to z zupelnie meskiego punktu widzenia, chialbym wygladac jak ktorys z nich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 22.06.06, 01:22 o Peck (z czasow zabic drozda, omenu) i Newman to tez pierwsza klasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ameliia Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.06.06, 00:08 > A i moge jeszcze na przyklad powiedziec ze 70letni Redfoerd bardziej mi sie > podoba niz aseksualny chociaz klasycznie przystojny tom cruise/brad pitt/czy > kto tam ostatnio w hollywoodzie na tapecie jest ;)) no wiec wszystko kwestia > gustu ;) i tu w 100% się z Tobą zgadzam :) chociaż wolę Redforda młodego i młodego Newmana :)) Teraz ci 'klasycznie przystojni aktorzy' nic a nic na mnie nie działają :/ zupełnie aseksualni jak napisałaś :( Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.06.06, 15:59 Potwornie brzydka?! Przyjedź do mnie, to Ci pokażę "potwornie brzydką" kobietę - mieszka w moim bloku. Pewnie chciałaby wyglądać jak Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
radamant Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 15:19 A czy wszystkie aktorki mają być piękne w typowym tego słowa znaczeniu ( długie blond, duży biust etc. )? Dobrze, że jest jakaś różnorodność bo wykończyłyby mnie same dodopodobne lale. A dla mnie najpiękniejsza jest Magda RÓŻDŻKA! Cudowny, niewinny uśmiech i ten sexappeal, mniam, mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
sztudent1 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 18:43 Zgadzam się,że urodę ma oryginalną, np. jej nos mógłby służyć za wieszak na płaszcze. Jest jedyną szczupłą dziewczyną, której goły brzuch wystajacy spod przykrótkiej bluzki mnie zniesmaczył. A lubię taki styl ubierania, ale anoreksja brrrr. Jak się tu komuś podoba, to chyba ciotkom jakimś, bo normalnemu facetowi, to nawet po rocznym poście chyba by było trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
policy83 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 19:16 sztudent1 napisał: > Zgadzam się,że urodę ma oryginalną, np. jej nos mógłby służyć za wieszak na > płaszcze. No i co ma zrobić z powodu tego nosa?? Rzucić sie z mostu, a może powiesić na klamce? Taka jest, nos ma brzydki,ale to chyba nie dyskwalifikuje jej ze społeczeństwa.Może jest fajną i sympatyczną dziewczyną,ale co tam. Według niektórych to brzydula, która nie ma prawa pokazywać się na ulicy. Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.03.06, 20:05 dla mnie aktorka z tak charakterystyczną urodą jest bardziej wiarygodna serialu tego typu, niż blond lala z silikonami:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada77 - Magda Schejbal - jest super;)) 20.03.06, 20:16 a mnie sie podoba zarówna gra aktorska jak i uroda. Jest ciekawa, wyrazista- ja ja lubie, jezeli maiałabym wybierać wśród innych "gwiazadeczek" Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: - Magda Schejbal - jest super;)) 19.06.06, 10:07 Dla mnie Magda jest OK. Za to paskudna jest Marysia Góralczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: - Magda Schejbal - jest super;)) 19.06.06, 11:35 Jeśli juz tak dyskutujemy o urodzie hmmm,to cóż czy Jabłczyńska nie jest mimo wszystko ...brzydsza? Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.06.06, 17:29 Moim zdaniem zbyt ładna to ona nie jest, ale do paskudztwa jeszcze jej daleko. A J. Jabłczynska wg mnie jest ładniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 19.06.06, 17:49 Wcale nie taka zła. Agata Buzek - ta jest dopiero paskudna! www.sapkowski.pl/film/zdjecia/ankieta3/buzek.jpg www.gala.pl/_gAllery/50/37/5037.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jodarek1 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.06.06, 09:39 markus.kembi napisał: > Wcale nie taka zła. Agata Buzek - ta jest dopiero paskudna! > > www.sapkowski.pl/film/zdjecia/ankieta3/buzek.jpg > > www.gala.pl/_gAllery/50/37/5037.jpg Oj tak ;) Do tego niepokojąco piękna jak to sama niegdyś stwierdziła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 20.06.06, 14:28 Akurat Buzek, uważam za ładna, ma delikatną, taka modelkową urode. Za to Szejbal-nie... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw2 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 22.06.06, 10:11 Wg mnie nie jest ładniejsza. A modelkowa urodę ma tylko dlatego, że ktoś ją do tej szufladki wrzucił. Przypomnieć nalezy jeszcze niejaką Jadwigę Jankowską-Cieślak. Szczególnie ostatnio. Jakbym ją pierwszy raz w życiu zobaczyła to bym się zastanawiała czy to kobieta czy męzczyzna. No i wspaniałą aktorkę Krystynę Feldmann. IW Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 23.06.06, 10:05 tak,schejbal jest wyjątkowo brzydka - nie widziałam jeszcze nigdy tak brzydkiej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe17 Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 23.06.06, 13:36 Mlodziutką Cieslak uwazam za bardzo ladna. W jednym filmie kojarzy mi sie z mloda Milla Jovovich, ktora niewatpliwie moze sie podobac. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Nie mogę się powstrzymać - Magda Schejbal 23.06.06, 14:39 o Magdzie Szejbal chyba nikt nie powie, że jest urodziwa, podobnie jak o A. Buzek czy M. Ciunelis, ale w aktorstwie mnie to zupełnie nie przeszkadza, raczej wprost przeciwnie, dzięki takiej różnorodności jest ciekawie i prawdziwie Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_tramwaj Fajna sesja zdjęciowa Magdy S. 23.06.06, 16:19 www.fragglerocker.com/media/pics.asp?galleryName=red Odpowiedz Link Zgłoś
mechanior Re: Fajna sesja zdjęciowa Magdy S. 24.06.06, 10:14 Mając taką za żonę byłbym spokojny że nie znajdzie chętnego do zdrady :) Odpowiedz Link Zgłoś