24.03.06, 22:11
Kto ogladal dzis Uwage o Edycie Gorniak? Co bylo?
Obserwuj wątek
    • michal_82 Re: Uwaga. 24.03.06, 22:54
      Taki jakby "Detektyw" + Górniaczka na kanapie z intymnymi zwierzeniami.
      Słuchałem jednym uchem, coś chyba o gwałcie w dzieciństwie. Mimo wszystko
      strasznie przynudzała.
    • shatmach Re: Uwaga. 24.03.06, 22:54
      Był wywiad z Edytą i powiedziała ona, ze została zgwałcona i molestowana gdy
      miała 16 lat. Zanim napiszą tu jej przeciwnicy to ja powiem, ze od początku
      byłem przeciwny temu wywiadowi...

Uwaga jest dostępna na forum Edyty

e-gorniak.com/v1/viewtopic.php?t=1637&postdays=0&postorder=asc&start=0
      Tylko trzeba uwaznie czytac bo w tym temacie jest Uwaga z 21 marca i z dzis.

• owca_obca Re: Uwaga. 24.03.06, 23:57
        Ale tam się trzeba logować :/
        • shatmach Re: Uwaga. 25.03.06, 00:01
          No faktycznie. Zapomnialem, ze niektore dzialy są dla zarejestrowanych

rapidshare.de/files/16329773/uwaga2006-2.wmv.html
          Plik ma 40 mb
    • reniatoja Re: Uwaga. 25.03.06, 17:08
      Moje pytanie: Czy przekonała Was, ze mówi prawdę? Bo dla mnie to był teatr nad
      teatrami. Nie wierze w ani jedno słowo tej historii.
      • ewamalecka Re: Uwaga. 25.03.06, 17:28
        Tak sie składa, że ona kiedys wspomniała o gwałcie temu z teleexpresu, a ten
        wypaplał u Kuby, wszyscy olali tę informację, nawet były podejrzenia że Edzia
        ma bujną wyobraznię. A tu takie buty!
      • shatmach Re: Uwaga. 25.03.06, 17:35
        reniatoja napisała:

> Moje pytanie: Czy przekonała Was, ze mówi prawdę? Bo dla mnie to był teatr
        nad
        > teatrami. Nie wierze w ani jedno słowo tej historii.

Ja uważam, że to jest prawda. Nie widzę powodu dla którego Edyta miałaby
        ściemniac, grać. Przecież nie ma się tak naprawdę czym chwalić. Mężowi nie
        powiedziała nawet. Ja się nie dziwię. Ja tak jak napisałem wcześniej byłem
        przeciwny temu wywiadowi właśnie ze względu na to, ze będą się pojawiać takie
        komentarze jak twój. Edyta wolała o tym powiedzieć sama niż zeby brukowce
        podjęły teamt i miały pisać bzdury. Jej sprawa...
        • secretarca Re: Uwaga. 27.03.06, 10:40
          W historię wierzę. Choć niekoniecznie w gwałt i traumę. Nie wierzę w niewinną
          16latkę, którą Edzia próbuje sprzedać. A Ryszard Cebula to jej terapeuta?
          Od kiedy Oprah W. wyznała o swoim ciężkim dzieciństwie to co rusz jakaś
          gwiazdeczka przypomina sobie jak to molestowana była w dzieciństwie. Te
          traumatyczne przeżycia odżywają zawsze gdy sława gaśnie. Edzi też ma pomóc?
          Tylko w wieku 16 lat trzeba być niezłą kretynką by wchodzić w jakieś intymne
          relacje z 35letnim facetem i nie mieć co do niego podejrzeń.
          A poza tym Cyganki w wieku 16 lat to już dzieci mają i chyba dobrze wiedzą
          skąd.
          • mati29 Re: Uwaga. 27.03.06, 14:21
            to i ja sie dorzuce :)

Nikt oprócz fanów nie wierzy w te brednie
            jesli ktos nie moze poradzic sobie z traumatycznymi przezyciami z dziecinstwa,
            nie opowiada o tym calemu swiatu, robiac z tego element promocji
            Chyba, ze ma gleboko w d... co sie wtedy stało ( o ile cokolwiek sie stalo )
            a teraz szuka kazdej, najbardziej brudnej okazji do pormocji swojej MIZERNEJ
            osoby
            • shatmach Re: Uwaga. 27.03.06, 17:38
              Mati, a Ty myslisz, ze ktoś sie przejmuje tym co piszesz. :)
              • mati29 Re: Uwaga. 27.03.06, 19:23
                nie bardziej niż tym co piszesz Ty :)
                wiec jest spoko
                • amikeo Re: Uwaga. 27.03.06, 19:55
                  Hehe znowu sie zaczeło. Nie ogladała Uwagi, ale podejrzewałam, ze taki będzie
                  finała tej historii. Tez uważam, że jak ktoś ma takie traumatyczne przezycia to
                  idzie do psychologa a nie do TV. No i po kiego grzyba cala ta akcja z
                  szntazystą? zeby wypłynąć na krotka chwilkę.
                  Mati, ja wierze w to co piszesz, bo ja tez tak pisze:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka