zoe17 24.03.06, 22:11 Kto ogladal dzis Uwage o Edycie Gorniak? Co bylo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: Uwaga. 24.03.06, 22:54 Taki jakby "Detektyw" + Górniaczka na kanapie z intymnymi zwierzeniami. Słuchałem jednym uchem, coś chyba o gwałcie w dzieciństwie. Mimo wszystko strasznie przynudzała. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Uwaga. 24.03.06, 22:54 Był wywiad z Edytą i powiedziała ona, ze została zgwałcona i molestowana gdy miała 16 lat. Zanim napiszą tu jej przeciwnicy to ja powiem, ze od początku byłem przeciwny temu wywiadowi... Uwaga jest dostępna na forum Edyty e-gorniak.com/v1/viewtopic.php?t=1637&postdays=0&postorder=asc&start=0 Tylko trzeba uwaznie czytac bo w tym temacie jest Uwaga z 21 marca i z dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Uwaga. 25.03.06, 00:01 No faktycznie. Zapomnialem, ze niektore dzialy są dla zarejestrowanych rapidshare.de/files/16329773/uwaga2006-2.wmv.html Plik ma 40 mb Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Uwaga. 25.03.06, 17:08 Moje pytanie: Czy przekonała Was, ze mówi prawdę? Bo dla mnie to był teatr nad teatrami. Nie wierze w ani jedno słowo tej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalecka Re: Uwaga. 25.03.06, 17:28 Tak sie składa, że ona kiedys wspomniała o gwałcie temu z teleexpresu, a ten wypaplał u Kuby, wszyscy olali tę informację, nawet były podejrzenia że Edzia ma bujną wyobraznię. A tu takie buty! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Uwaga. 25.03.06, 17:35 reniatoja napisała: > Moje pytanie: Czy przekonała Was, ze mówi prawdę? Bo dla mnie to był teatr nad > teatrami. Nie wierze w ani jedno słowo tej historii. Ja uważam, że to jest prawda. Nie widzę powodu dla którego Edyta miałaby ściemniac, grać. Przecież nie ma się tak naprawdę czym chwalić. Mężowi nie powiedziała nawet. Ja się nie dziwię. Ja tak jak napisałem wcześniej byłem przeciwny temu wywiadowi właśnie ze względu na to, ze będą się pojawiać takie komentarze jak twój. Edyta wolała o tym powiedzieć sama niż zeby brukowce podjęły teamt i miały pisać bzdury. Jej sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
secretarca Re: Uwaga. 27.03.06, 10:40 W historię wierzę. Choć niekoniecznie w gwałt i traumę. Nie wierzę w niewinną 16latkę, którą Edzia próbuje sprzedać. A Ryszard Cebula to jej terapeuta? Od kiedy Oprah W. wyznała o swoim ciężkim dzieciństwie to co rusz jakaś gwiazdeczka przypomina sobie jak to molestowana była w dzieciństwie. Te traumatyczne przeżycia odżywają zawsze gdy sława gaśnie. Edzi też ma pomóc? Tylko w wieku 16 lat trzeba być niezłą kretynką by wchodzić w jakieś intymne relacje z 35letnim facetem i nie mieć co do niego podejrzeń. A poza tym Cyganki w wieku 16 lat to już dzieci mają i chyba dobrze wiedzą skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: Uwaga. 27.03.06, 14:21 to i ja sie dorzuce :) Nikt oprócz fanów nie wierzy w te brednie jesli ktos nie moze poradzic sobie z traumatycznymi przezyciami z dziecinstwa, nie opowiada o tym calemu swiatu, robiac z tego element promocji Chyba, ze ma gleboko w d... co sie wtedy stało ( o ile cokolwiek sie stalo ) a teraz szuka kazdej, najbardziej brudnej okazji do pormocji swojej MIZERNEJ osoby Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Uwaga. 27.03.06, 17:38 Mati, a Ty myslisz, ze ktoś sie przejmuje tym co piszesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: Uwaga. 27.03.06, 19:23 nie bardziej niż tym co piszesz Ty :) wiec jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Uwaga. 27.03.06, 19:55 Hehe znowu sie zaczeło. Nie ogladała Uwagi, ale podejrzewałam, ze taki będzie finała tej historii. Tez uważam, że jak ktoś ma takie traumatyczne przezycia to idzie do psychologa a nie do TV. No i po kiego grzyba cala ta akcja z szntazystą? zeby wypłynąć na krotka chwilkę. Mati, ja wierze w to co piszesz, bo ja tez tak pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś