Dodaj do ulubionych

Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocnej...

06.04.06, 12:55
damskiej rozm. S-Xl za 12, 99, 100% bawełny, str.15

żal mi jej :(
Obserwuj wątek
    • lolka11 Re: Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocne 06.04.06, 14:41
      A dlaczego Ci jej zal? Napewno troche kasy za to zarobila.....

D.
      • paero123 Re: Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocne 06.04.06, 15:28
        Wiesz ile oni płacą? :-))) Nie za dużo...
    • radamant Re: Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocne 06.04.06, 14:43
      Żal ci a czego?? tego, że ciebie nawet do reklamy skarpet nie wezmą?
    • dagle Re: Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocne 06.04.06, 14:48
      a skad ty ......... mozesz wiedziec do czego reklamy mnie wezma?
      • aeris Re: Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocne 06.04.06, 15:23
        i jeszcze z wisniewskim.. no coz, korzysta aby zarobic.. szkoda ze nie martwi
        sie przy tym ze jej WIZERUNEK na tym cierpi...
    • umaa Re: Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocne 06.04.06, 15:41
      kim jest ta dziewczyna??
    • dagle Re: Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocne 06.04.06, 15:53
      ta dziewczyna stała sie sławna dzieki programowi Taniec z gwiazdami, tanczyla z
      Kuba Wesolowskim, kolejna "mega gwiazdka" hiciora TVN Na Wspolnej, jest to
      panienka spod Kielc, która skwapliwie odcina kupony od swojej nagłej
      popularności, w koncu juz jest GWIAZDA, jak nie przymierzajac Julia Roberts
    • joleene Re: Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocne 06.04.06, 16:21
      img87.imageshack.us/img87/2955/11bu1.jpg
    • radamant Re: Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocne 06.04.06, 17:04
      Ale cię zawiść zżera aż miło poczytać. Julia Roberts też chyba od Shakespeara
      nie zaczynała, hę? A Madonna, Kayah itd. Cenię ludzi potrafiących wykorzystać
      swoje pięć minut może nie staną się żałosnymi frustratami wylewającymi jad na
      forum. I nie lekceważ "panienek spod Kielc" bo mogą więcej osiągnąć niż
      prowincjonalne "damy" z wielkiego miasta.
      • karmelek4 I po-co ta zazdrość???? 06.04.06, 22:29
        Cieszcie się, że ładna, młoda, przebojowa.....więcej szacunku zgorzkniałe PANIE.
        • mameluch Re: I po-co ta zazdrość???? 06.04.06, 23:16
          dokładnie. kim ona jest żeby 'odcinać kupony'? to można powiedzieć o np. Dykiel,
          która szmaci się w reklamie jakiegoś pura. Herbuś jest młodą, ładną dziewczyną,
          która po prostu wielu osobom się podoba. nie stała się sławna przez to że jest
          jakąś mistrzynią taneczną, po prostu brała udział w znanym programie. chyba nie
          jest to na tyle duże osiągnięcie, żeby późniejsze występowanie w reklamach było
          odcinaniem kuponów? dostaje propozycje - bierze je. raczej nikt mnie nie
          przekona, że będąc w podobnej sytuacji uniosłoby się honorem, bo przecież jest
          GWIAZDĄ, której nie wypada grać w reklamach. bez przesady. pewnie za pół roku
          mało kto będzie chciał ją angażować, więc bierze teraz co jej los zsyła i bardzo
          dobrze. niech zarobi.
          nie róbcie z każdego kto pokazał się przez parę chwil w tv megagwiazdora!
          • aeris Re: I po-co ta zazdrość???? 07.04.06, 09:57
            widac nie rozumieja co poniektore osoby.
            tu nie chodzi o to ze ona gra w reklamach. chodzi o to w jakich.
            ja mimo ze nikt mnie nie zna,za nic koszul nocnych bym nie wystapila (i nie
            piszcie mi tu ze mi nikt nie zaproponuje, bo tego nie wiecie a poza tym to nie
            ma nic do rzeczy).
            jaka tu zawisc, o reklamy koszuli nocnej?
            • lilith76 Re: I po-co ta zazdrość???? 07.04.06, 10:12
              > tu nie chodzi o to ze ona gra w reklamach. chodzi o to w jakich

teraz okazuje się, że występ w TzG tak ją nobilituje, że powinna ostrożnie
              wybierać propozycje ;)
              mi jest obojtny ten rozstrzał jakości projektów w jakich bierze udział. za
              chwilę się opatrzy i będzie musiała poszukać sobie innego zajęcia.
              • aeris Re: I po-co ta zazdrość???? 07.04.06, 10:29
                hehe lilith :)
                czesciowo masz racje.
                dodam moze ze mi nie chodzi o to ze to konkretnie tzg nobilituje; i ze jej nie
                wypada tam wystepowac w tych reklamach bo byla wlasnie w tzg. chodzi mi o to ze
                te reklamy (MacDonald, pizama) to takie obciachowe troche. I to bez wzgledu na
                to kto by w nich wystepowal- czy znana czy nieznana osobna...

mi niestety edyta opatrzyla sie po 2 odcinku tzg :O
                • mameluch Re: I po-co ta zazdrość???? 07.04.06, 13:11
                  to niby gdzie powinna występować? reklamy 24tomowej encyklopedii pwn?
                  Herbuś jest dziewczyną która jest znana z tego, że dobrze tańczy i jest ładna.
                  taniec w jednej reklamie wykorzystała, w innych tylko urodę.
                  dla mnie właśnie Dykiel nie wypada występować w debilnej reklamie płynu, bo ma
                  jakąś ugruntowaną pozycję, grosza pewnie też trochę, a bierze chłam. a Herbuś?
                  dziewczyna pewnie z 22lata, może studentka, nie wiem jak ze statusem majątkowym.
                  może Ty nie masz takich potrzeb, ale czemu niby reklama fastfoodu czy koszuli
                  nocnej ma być powodem do hańby, kiedy przynosi zarobek? bez przesady.
                  • mozetakmozenie Re: I po-co ta zazdrość???? 07.04.06, 13:48
                    Eeee tam w reklamówce Reala to moja znajoma nawet się pokazywała. Co w tym złego? Może lubi Real, robi tam zakupy i sobie zapozowała. Nie wolno jej? ładnie przecież wyszła.
                    • mameluch Re: I po-co ta zazdrość???? 07.04.06, 13:53
                      a ja pamiętam nawet Bartka Okowitego, czyli słynnego cavallero;)
                      • piotr7777 Re:nie MacDonald a KFC 07.04.06, 19:32
                      • chomsky Re: I po-co ta zazdrość???? 07.04.06, 22:04
                        mameluch napisał:

> a ja pamiętam nawet Bartka Okowitego, czyli słynnego cavallero;)

A niejaka Frytka i druga niejaka Magda Modra ozdabialy reklamowki Selgrosa
                        [odpowiednik Macro. Dla nieobeznanych, obie panie zaistnialy w reality show].
                        • reklamka Re: I po-co ta zazdrość???? 08.04.06, 02:37
                          ...no i znow nam sie polskosc odzywa.. Taka niezmierzona, taka naga ;)
    • nnike Dagle 09.04.06, 02:03
      Nie mów, że wolałabyś zobaczyć w tej koszuli Bożenę Dykiel, albo np.
      Majewskiego :D
      • ja27-09 Re: Dagle 09.04.06, 10:13
        Majewski mógłby być interesujący, hehe...
        Jeśli chodzi o Herbuś, no to wielkie mi co! Robota jak każda, ważene że ma na
        czynsz czy inne "przyjemności własne".
    • tamtamka Re: Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocne 09.04.06, 10:54
      Nie mylcie dwoch rzeczy. Ona rzeczywiście megagwiazda nie jest, ale stała się
      całkiem znana (czytelnikom magazynow kolorowych) dzieki w duzej mierze
      wykreowanemu zwiazkowi z kubą Wesołowskim. O tym te pisma huczały a ona
      pokazywała się na okładkach.
      I rzeczywiście - jesli była na okładkach to powinna wykorzystać swoje 5 minut
      ale nie w reklamie supermarketu i koszuli nocnej. Bo to jest zejście w dół.
      Wszystkoc co ma to swoj wizerunek i popularnośc - nie może schodzić w dół bo
      zaraz spadnie. Całą sztuka budowania kariery na tym polega.
      Nie chodzi o fakt ale o miejsce.
      Jesli juz sie osiagnelo jakis poziom to niektorych propozycji nie mozna przyjmowac.
      Czyli np. - mozna się rozebrac w playboyu ale nie można się rozebrac w pismie
      typu "Twoje gołe fotki", albo "Amatorki w akcji".
      i tylr
      A reklama reala to własnie "Amatorki w akcji"
      • dagle Re: Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocne 09.04.06, 13:45
        wiadomo, ze gdyby mi szarej myszce ktos zapropnowal sesje w ulotce dla REALa
        tobym sie zgodzila, dla kasy zrobie duzo ;), wiec moze zazdrosc przeze mnie
        przemawia :), tylko, ze ja potrafie sie do tego przyznac, ale wielu ludzi
        zaklada na forach watki o znanych osobach, niby je krytykujac, ze sa takie i
        owakie, ale , czy nie sadzicie, ze wiele z tch osob poprostu tym naszym
        GWIAZDOM zazdrosci :(
        • klamczucha3 Re: Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocne 10.04.06, 13:31
          Nie chodzi o to,ze to REKLAMA tylko tego CO sie reklamuje!
      • klamczucha3 Re: Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocne 10.04.06, 13:32
        Mam dokladnie takie samo zdanie na ten temat jak ty tamtamka!
    • bikinikill Re: Edytka Herbuś w ulotce real'a w koszuli nocne 10.04.06, 17:18
      tak sie zlozylo ze w kielcach mieszkalam większa czesc zycia i co nieco wiem o
      pannie Herbuś a z jej partnerem Tomkiem do jednej klasy chodziłam;) Tak pisze
      zeby mi zazdrościli:) Osiągnięcia Herbuś to nie tylko TzG, tańczyła również w
      Idolu, Drodze do gwiazd i wielu mniejszych produkcjach. A teraz jak jest
      rozpoznawana to niech sie fotografuje w koszulach nocnych albo z młotkiem i
      gwozdziami jak tylko ma ochotę- jej czas moze sie szybko skonczyc(nie zycze jej
      tego),a tymczasem zarabia na siebie i good luck!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka