Dodaj do ulubionych

Kawa na ławę

23.04.06, 12:12
czy ktos widzial ten nowy program Rymanowskiego? jakie wrazenia?
ja oczywiscie zaspalem, ale moze beda jakies powtorki na tvn24
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: Kawa na ławę 23.04.06, 12:27
      Więc... w sumie może być..ale prowadzący musi lepiej panować nad politykami
      zapraszanymi do studia... dzis w pewnym momencie był taki szum ,ze przez kilka
      minut nie było wiadomo kto i co mówi... ale zdaje sobie spraw, ze czasami
      kierowanie politykami jest trudne...wiec na chwilę obecną kredyt zaufania... i
      bede sledziła jak sie rozwija nowy program...
    • sweetlady Re: Kawa na ławę 23.04.06, 12:29
      Nic oryginalnego, znowu te same przekrzykujące się twarze, w tle szary obraz
      Warszawy, smutny jak nasz polityka, chciałoby się powiedzieć: nie przy jedzeniu
      a już napewno nie przy niedzieli :)
      • miriam31 Re: Kawa na ławę 23.04.06, 12:48
        ach Ci nasi politycy, oglądałam tylko przez chwilę, akurat wtedy, gdy minister
        Ziobro powiedział, że p. Lepper jest skazany za przestępstwa mozna by rzec
        polityczne - ręce opadają.
        • dobrakobra Re: Kawa na ławę 23.04.06, 16:03
          Jezu, naprawdę tak powiedział? co za hipokryzja, ten człowiek jest chyba z
          gumy, powinni go dać do cyrku
          • romana_polka Re: Kawa na ławę 23.04.06, 16:40
            brakuje jakiegoś pomysłu,który by odróżnił ten program od wielu podobnych
            ja sie troche nudziłam,już wolę Lożę prasową,tam przynajmniej Lepper (jeszcze) nie występuje
    • jk Re: Kawa na ławę 23.04.06, 17:14
      Wrażenia średnie.
      Takie tvn'owskie Forum przy kawie i bez krawatów nadawane z ciekawszego studia.
      Za dużo krzyków, za mało luzu.
      Chociaż wiem, że to telewizja i tam są nieco inne prawa, to jednak rano w Radiu
      Zet jest dużo lepiej.
      • henryczek-czewa Re: Kawa na ławę 23.04.06, 17:22
        moim zdaniem Rymanowski nie nadaje sie do prowadzenia ani faktów ani takich programów; brakuje mu jakiejś siły przebicia, charyzmy
        Jego głos, sposób mówienia i spojrzenie są wprost usypiające
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka