kubissimo 23.04.06, 12:12 czy ktos widzial ten nowy program Rymanowskiego? jakie wrazenia? ja oczywiscie zaspalem, ale moze beda jakies powtorki na tvn24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re: Kawa na ławę 23.04.06, 12:27 Więc... w sumie może być..ale prowadzący musi lepiej panować nad politykami zapraszanymi do studia... dzis w pewnym momencie był taki szum ,ze przez kilka minut nie było wiadomo kto i co mówi... ale zdaje sobie spraw, ze czasami kierowanie politykami jest trudne...wiec na chwilę obecną kredyt zaufania... i bede sledziła jak sie rozwija nowy program... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetlady Re: Kawa na ławę 23.04.06, 12:29 Nic oryginalnego, znowu te same przekrzykujące się twarze, w tle szary obraz Warszawy, smutny jak nasz polityka, chciałoby się powiedzieć: nie przy jedzeniu a już napewno nie przy niedzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam31 Re: Kawa na ławę 23.04.06, 12:48 ach Ci nasi politycy, oglądałam tylko przez chwilę, akurat wtedy, gdy minister Ziobro powiedział, że p. Lepper jest skazany za przestępstwa mozna by rzec polityczne - ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrakobra Re: Kawa na ławę 23.04.06, 16:03 Jezu, naprawdę tak powiedział? co za hipokryzja, ten człowiek jest chyba z gumy, powinni go dać do cyrku Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Kawa na ławę 23.04.06, 16:40 brakuje jakiegoś pomysłu,który by odróżnił ten program od wielu podobnych ja sie troche nudziłam,już wolę Lożę prasową,tam przynajmniej Lepper (jeszcze) nie występuje Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Kawa na ławę 23.04.06, 17:14 Wrażenia średnie. Takie tvn'owskie Forum przy kawie i bez krawatów nadawane z ciekawszego studia. Za dużo krzyków, za mało luzu. Chociaż wiem, że to telewizja i tam są nieco inne prawa, to jednak rano w Radiu Zet jest dużo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Kawa na ławę 23.04.06, 17:22 moim zdaniem Rymanowski nie nadaje sie do prowadzenia ani faktów ani takich programów; brakuje mu jakiejś siły przebicia, charyzmy Jego głos, sposób mówienia i spojrzenie są wprost usypiające Odpowiedz Link Zgłoś